2009-03-12 15 views
本來諗住食誠昌水蟹粥, 但係因為要等位, 所以就周圍逛逛囉!!!!見到間cafe 的物體, 門口放左d cake 都幾靚, 仲有木糠布甸 (本人很喜歡的喔)食完水蟹粥就即刻衝左去買, 我地一行七個人買左:3 個木糠布甸1個朱古力mousses1個mango 布甸諗住應該唔係好貴, 但係埋單時竟然要"$128" , 我都以為我聽錯..............原來一件木糠布甸要"$28", 真係貴得驚人, 隔離賣榴槤雪糕, 木糠布甸都係$10 都唔使, 貴都算la, 以為好食咁都抵呀!!!點知, 一入口 好膩呀!!!成口油咁!!!!!完全唔值!!!!(香港的君蘭餅店都做得比他好吃)其餘的兩樣甜品, 我只可以說是普通貨色, 唔會差得去邊...........間野係真係幾靚, 望落去都幾吸引....o係我地食緊的時候. 有個女仔都走過黎問我幾錢一舊, 佢聽完我話$28 之後就同個friend 講"咁貴, 不過cova 都係咁既價"最衰我果陣未食落口, 如果唔係我會同佢講 "係cova的價錢, 但係連普通餅店的水準都不如"
食完水蟹粥就即刻衝左去買, 我地一行七個人
買左:
3 個木糠布甸
1個朱古力mousses
1個mango 布甸
貴都算la, 以為好食咁都抵呀!!!

間野係真係幾靚, 望落去都幾吸引....
就同個friend 講"咁貴, 不過cova 都係咁既價"
睇落去都幾吸引既, 所以咪吸引左我呢隻水魚埋去囉
2009-03-07