2023-05-23 950 views
短期內已經第三次黎澳門🇲🇴啦都係咁多人黎到澳門都不外乎飲飲食食朋友推介左呢間餐廳尋日仲要勁熱,一行8人等一等好快安排到位太好啦😉✨ 滑蛋芝士豬扒菠蘿包✨菠蘿包皮好脆,份量亦都好足,賣相非常吸引,美中不足係豬扒有啲肥✨粒粒花生西多士✨無論賣相定味道都係好正🤤夠邪惡,花生味勁重,正✨珍珠奶茶西多士✨睇相超級吸引,賣相都吸引,可惜一放入口😅失望,佢有茶味,但完全無少少甜味,配搭上西多士感覺唔太match,可惜✨豆豉鯪魚XO醬炒飯✨呢個炒飯一嚟到,我以為係鰻魚炒飯嘅顏色,點知一食落口係豆豉鯪魚,有啲偏鹹嘅,但係我未食過豆豉鯪魚炒飯,都覺得幾得意✨牛尾湯通心粉✨湯夠濃🤤✨蛋黃雞翼✨我覺得都好味嘅,不過不失啦✨焗馬介休球✨黎親澳門都會間間餐廳必試下,呢個一般,冇咩馬介休味,不過佢勝在幾脆同熱辣辣✨奶茶紅豆冰✨😋正,唔會過甜,又多紅豆⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️總結:8人食左600幾蚊,又好飽,性價比高,味道又唔錯👍,職員都幾nice,所以我會推介呀❤️
短期內已經第三次黎澳門🇲🇴啦
都係咁多人

黎到澳門都不外乎飲飲食食

朋友推介左呢間餐廳

尋日仲要勁熱,一行8人等一等好快安排到位太好啦😉

✨ 滑蛋芝士豬扒菠蘿包✨

✨粒粒花生西多士✨
無論賣相定味道都係好正🤤夠邪惡,花生味勁重,正

✨珍珠奶茶西多士✨

✨豆豉鯪魚XO醬炒飯✨

✨牛尾湯通心粉✨
湯夠濃🤤

✨蛋黃雞翼✨
我覺得都好味嘅,不過不失啦

✨焗馬介休球✨

✨奶茶紅豆冰✨
😋正,唔會過甜,又多紅豆

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
2023-05-20
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Lunch