2023-04-29 362 views
個人黎講都幾肯定唔會再去嘅餐廳🫢 首先服務黎計 當日公眾假期間鋪得一個員工 落單同整嘅都係佢🤐 而呢間咁多唔同foodie 都有推薦嘅店 一開關當然就好多人排隊 🚶🏻‍♂️🚶🏻‍♂️🚶🏻‍♂️咁我就有問要等幾耐 但店員有西面咁答,我都答你唔到喎 要落哂所有人嘅單先開始整 咁我地都諗咁如果排隊嘅人一路增加咁係咪一路就咁等了🤐🤐 見佢得一個人就算 但明顯人手上要上個人來講會鍾意法式焦糖布甸嗰個多啲,因為味道上好似多層次啲真係唔太合格🤐🤐 。另外 之後睇番其他人嘅分享就見到 原來豆花下面係有刨冰的 我唔知點解我地2個都係冇冰淨係得豆花 重要堂食都係外賣盒冇鐵盤(which 應該係佢其中一個重點 咁我諗可能就係得一個人覺得會洗唔切。番番黎講味道👅🦛打鐵豆花雖然佢都係叫豆花 但同平時係香港會食到嘅豆花好唔同🥸 質感上係雞蛋布甸咁 好似都真係有啲蛋味豆味唔算好出 不過比我就會鐘意正常嘅豆花多啲🤪🤪不過佢上面都真係好多料 有芋泥有麻薯有珍珠 不過成件事有啲偏甜👉🏻👈🏻。🦛法式焦糖布甸 🍮個布甸都幾好食好滑 👍🏻 不過相對冇咁多了,下面嘅豆花都係一樣就唔再評價個人來講會鍾意法式焦糖布甸嗰個多啲,因為味道上好
個人黎講都幾肯定唔會再去嘅餐廳🫢
咁我地都諗咁如果排隊嘅人一路增加咁係咪一路就咁等了🤐🤐

番番黎講味道👅
🦛打鐵豆花
雖然佢都係叫豆花 但同平時係香港會食到嘅豆花好唔同🥸

🦛法式焦糖布甸 🍮
個布甸都幾好食好滑 👍🏻
不過相對冇咁多了,下面嘅豆花都係一樣就唔再評價
個人來講會鍾意法式焦糖布甸嗰個多啲,因為味道上好似多層次啲