林記燒烤 (因為呢個林記燒烤先至做 OPENRICE 既會員,請不要以為係好嘢,執到錢都唔會再食)六月份老婆大人生曰, 一行六人到澳門食野放假.晚上 6:45 到了亞蘇介紹的林記燒烤吃晚餐及看世界盃, 我們己經問過老闆,他說是有波睇的, 俾咗一張冇冷氣及只有三人可睇到電視機的枱, 打側坐即刻俾亞姐鬧話不可以, (俾人鬧真冇瘾, 嚟食嘢要睇人面色) 到 7:30 都未轉台, 叫亞姐轉台她說老闆話晚飯時段不播波, 後來有少少爭坳才有得睇, 真嬲死. 前言不對後語(顧客不是至上)至於食物來說真是有點過份, 我們叫了一支 MOP 90 白酒, 但飲來就好像一支汽水的物体,價錢又不平, 真嬲, 後期全程轉飲 BEER 算了, 叫了一份乳豬海鮮煲, 價錢 MOP 250 但是材料又少又不新鮮,我同老細投訴很少乳豬, 他的態度就不大好之下回應(你同我諗下成本問題) 我就即刻諗到, 原來佢食水好深架.乳豬 5件, 甩頭蝦 5隻, 蜆 4隻, 青口 4隻, 尤魚 3片, 以上材料值不值 MOP 250 元 ?各位請計一計啦 ! 重有孜然牛粒, MOP 100 貴得來又不甚好食, 沒有牛味, 乾身無肉汁,

六月份老婆大人生曰, 一行六人到澳門食野放假.

(俾人鬧真冇瘾, 嚟食嘢要睇人面色)

到 7:30 都未轉台,
叫亞姐轉台她說老闆話晚飯時段不播波,
後來有少少爭坳才有得睇, 真嬲死. 前言不對後語(
顧客不是至上)
價錢又不平, 真嬲,

各位請計一計啦 ! 重有孜然牛粒, MOP 100 貴得來又不甚好食, 沒有牛味, 乾身無肉汁, 黑麻麻無賣相, 比上深圳食孜然羊排差很遠,

後期叫了咖哩雞同什麽段磅計的牛肉, 幾樣野就算了, 但是都冇一樣出色, 連一碟不難做的什菜沙律也鹹到死, 不知所謂.

其他什麽所謂招牌菜都不敢再叫.
收費一流, 食物出品九流, 執到錢都唔會再食.

無謂同錢作對, 到 9:15 起錨, 是次消費 MOP 780 ( 6人)
2010-06-14
$130 (Dinner)
Celebration
Birthday