2019-09-25 1227 views
• 鹹牛肉厚蛋厚多士🥪•💵Price: $26🍴Food: 5/5❣️-世記咖啡係每次去澳門都必去既地方黎,因為佢啲野食認真又平又好食😍呢個厚多士入面夾左佢地秘製既鹹牛肉同好有分量既厚蛋🍳鹹牛肉撈左洋葱粒,食到鹹香既肉香味之餘又有洋蔥既香甜味。而個厚蛋更加不得了!一咬落去入面仲有蛋汁架🤭熱辣辣好嫩滑,食得超滿足🤤🤤🤤-• 秘製咖喱辣魚撈一丁🌶•💵Price: $27🍴Food: 4.5/5❤️-一開蓋啲咖哩香味就湧入鼻端😌佢個辣魚係好似罐頭個隻呑拿魚碎咁,然後再以咖哩烹調。加上洋蔥粒之後,味道好香而且食落辣度岩岩好,辣中帶甜。撈埋啲麵食既味道好match,佢比既辣魚分量好多,令到食每一啖麵都可以食到魚肉😋-• 花生奶油方塊🥜•💵Price: MOP 25🍴Food: 4/5❤️-我已經係第二次食喇😍花生醬加奶油既組合,配上烘到外表微脆內裡鬆軟既多士粒同花生脆脆,肥得黎都係會忍唔住一粒接住一粒咁啪入口😋
• 鹹牛肉厚蛋厚多士🥪•
💵Price: $26