2024-06-16 39 views
去到澳門🇲🇴,我哋好鍾意去酒吧飲吓嘢chill吓😆!呢度價錢抵過香港,而且夠晒fancy。我哋就去咗筷子基分店,可以望住落地大玻璃🪟,望到夜晚嘅海景。最近舖頭都係百老匯有分店🪩。.🗼英國3L海曼水果塔($368)見到新出咗呢款,成三公升咁抵😍,一定要試!首先飲到柑橘嘅清爽味道🍊,之後酒香味再出嚟,酒精感覺都幾出🫧,啱晒一班人傾住計慢慢飲。.🍋檸檬雪寶(一套)($188)味道豐富!有檸檬片嘅酸爽,亦都有鹽味嘅濃厚🧂。最後有好明顯嘅伏特加酒精感,飲呢款就夠high😝,好快進入微醺狀態!.🍑天生愛情狂(一套)($188)呢款就fancy果味多啲!桃味利口酒,配埋蔓越莓嘅酸甜滋味👅,清新易入口,果味甜香,好正。.💐花樣年華(杯) ($86)好香桃香味!同樣係好易入口嘅味道,酒精感都出。有幾款果汁🧃混合而成嘅酸甜基底,飲出嚟有甜香糖果香味。.🍋‍🟩終於等到你(杯)($78)清爽嘅青檸酸香清新,係經典嘅調酒口味😋!酒香味亦都夠出,飲落夠feel。.🐥三重雞翼拼盤($128)好豐富!香辣雞翼夠晒辣辣惹味🌶️。而明太子雞翼超足料,明太子味道超級香😍。仲有炸雞鎚夠香口。蝦片椒鹽味惹味酥脆💥。.🦑台式花枝丸

🗼英國3L海曼水果塔($368)

🍋檸檬雪寶(一套)($188)
🍑天生愛情狂(一套)($188)

💐花樣年華(杯) ($86)

🍋‍🟩終於等到你(杯)($78)
🐥三重雞翼拼盤($128)

🦑台式花枝丸
口感好正!新鮮炸起,外層香脆,裏面軟滑💕,而且好重墨魚香。
🌭肥嘟嘟腸仔
每片都好香口,而且裏面保持濕潤💦,炸得啱啱好。味道好正,夠香口惹味👅,好送酒。
2024-06-07