2013-07-25
2013-07-23因為我個frd生日, 所以3個人去了呢到試na,有出面坐, 但係我怕熱, 所以就坐入面了.環境伍錯, 不過一定要訂位, 因為真係會full曬, 又要等.一打開menu, 好多, 其實都係黎黎去去哥幾種, 只不過係伍同ge整法.所以就叫左6樣野na, 都幾飽~叫左墨西哥啤酒同龍蝦酥皮湯.不過不失, 可以試下其他酥皮湯.蟹籽吞拿魚沙律, 好味, 酸酸甜甜, d青紅椒同埋洋蔥好match, 好爽口同好甜, 值得試!蒜蓉炒雜菜, 冇咩特別, 但係我覺得好多油...三文魚蟹籽炒飯, 雖然睇落唔大碟, 但是我們3個人都食伍曬... 呢個都係冇咩特別炭燒多春魚, 呢個唔好試, 好苦, 真係炭燒, 條魚背面lone曬.最後, 炭燒羊架, 呢個ok ga, d薯條都好大條. 3個人一共食了$453,生日慶祝算不錯了~
因為我個frd生日, 所以3個人去了呢到試na,
有出面坐, 但係我怕熱, 所以就坐入面了.
環境伍錯, 不過一定要訂位, 因為真係會full曬,
又要等.
所以就叫左6樣野na, 都幾飽~
叫左墨西哥啤酒同龍蝦酥皮湯.
不過不失, 可以試下其他酥皮湯. 蟹籽吞拿魚沙律, 好味, 酸酸甜甜, d青紅椒同埋洋蔥好match, 好爽口同好甜, 值得試!
蒜蓉炒雜菜, 冇咩特別, 但係我覺得好多油... 三文魚蟹籽炒飯, 雖然睇落唔大碟, 但是我們3個人都食伍曬... 呢個都係冇咩特別
炭燒多春魚, 呢個唔好試, 好苦, 真係炭燒, 條魚背面lone曬. 最後, 炭燒羊架, 呢個ok ga, d薯條都好大條. 3個人一共食了$453,
生日慶祝算不錯了~
Other Info. :
記得要訂位.