2010-09-28 340 views
因為9點先搭船返香港,見仲有時間就由新馬路行去南灣湖果面食d 野先再搭車走,7點左右去到o既時候,唔洗等位,但都有幾個人係門口應該係等外賣。坐低就叫左2樣野食先咖哩肉碎芝士包和鐵板蛋雞扒飯。叫完之後先再慢慢睇甜品同野飲,之後比我見到撈丁,可惜睇得太遲,如果唔係一定試下佢!!大約20分鐘左右,鐵板蛋雞扒飯先黎,都幾好睇wow,試下d雞扒先,仲夠脆,有肉汁,但粉比較厚,不過就無咩雞味,再點個汁試下就出事啦,好似蠔油+生粉水咁......好在無淋上去姐,如果唔係仲食得.....等多大約再10分鐘,就黎左個包....點之一切開就發現唔係我地叫o既包,入面有出前一丁的=口=...本身我都覺得算啦,但女朋友話食過好難食的,所以我都退返比佢地,之後5分鐘左右就即係幫我地換到,值得加分啦!!,係我趕時間底下都快快手咖哩肉碎芝士包,一睇就知係卡夫芝士啦,好在個法包焗得夠熱夠脆,配埋咖啡肉碎都算唔錯,d 肉碎仲多到一路食一路跌。中間叫多左杯野杯埋單一共68蚊,唔太貴啦!!下次再黎食糖水,今次趕時間xd

下次再黎食糖水,今次趕時間xd
鐵板蛋雞扒飯
黎錯比我地o既
咖哩肉碎芝士包
2010-09-26
$40 (Dinner)
鐵板蛋雞扒飯
咖哩肉碎芝士包