2019-02-03
話說今晚我同🙎🏻♂️都覺得唔係好肚餓(可能HH食得太多==),喺呢個情況下我即刻諗到係去食串燒,細細串份量容易控制,又多選擇😝本身係去<串串貢>試下,但要等枱所以就跟住佢張notice去呢間<串夠味>試下,可能係姊妹店?等左陣入得(果時8點幾)選擇唔算超多,但價錢都好平民既D串燒係即刻燒既,因為都要等幾個字先有得食,同埋黎到係熱辣辣😁我最鐘意係個<燒肥鱔串>、<意大利香草羊鞍>同<鹽燒三文魚頭>😋肥鱔燒得岩岩好,一d都唔乾,係鮮魚味同有肉感,必食!!羊鞍🐑可以指定幾多成熟,我地叫左7成燒出黎肉好淋,香草味加埋個汁好惹味😌跟住就係燒三文魚頭🐟個魚頭好大,都係燒得好好,肉好滑,唔洗檸檬🍋汁只係沾少少醬汁已經好好食😋另外燒飯團🍙都燒得唔錯,就係要有飯焦感同香,呢個唔錯👍🏻我地仲叫左燒雞翼、蠔、蟶子、茄子🍆、雞腎串等, 整體都燒得ok,正常味唯一唔好食既係個<香脆芝士豆卜串>😔等得最耐係呢個個豆卜好乾又硬,芝士應該係放喺度凍返所以食落係一舊野咁😑飲品我見好多人飲<龍眼水>,飲落都o
等左陣入得(果時8點幾)
選擇唔算超多,但價錢都好平民既
肥鱔燒得岩岩好,一d都唔乾,係鮮魚味同有肉感,必食!!
羊鞍🐑可以指定幾多成熟,我地叫左7成
燒出黎肉好淋,香草味加埋個汁好惹味😌
跟住就係燒三文魚頭🐟
個魚頭好大,都係燒得好好,肉好滑,
唔洗檸檬🍋汁只係沾少少醬汁已經好好食😋
另外燒飯團🍙都燒得唔錯,就係要有飯焦感同香,
呢個唔錯👍🏻
唯一唔好食既係個<香脆芝士豆卜串>😔
等得最耐係呢個
個豆卜好乾又硬,芝士應該係放喺度凍返所以食落係一舊野咁😑
飲品我見好多人飲<龍眼水>,飲落都ok,係有甜味既,個底仲有一粒粒大龍眼(其實個樽口好窄都食唔到個龍眼既haha)
整體上串燒都好食,有d好出色,有d就正常ok啦,個豆卜串就要改善啦
2個人食左$300頭,都ok啦😁