2025-03-03
第二次食呢間鋪頭 依然都係咁多人我地1245到 等左半個鐘先入得講真 入到去都少熱 都仲要開風扇吹住涼拌墨魚頭 $47必叫墨魚頭 好大份 好爽口加埋佢啲蒜一齊食真係好夾 好好食 如果覺得唔夠味 可以加埋佢配嘅醋 不過個人覺得唔加都已經好夠味秘製豬頸肉 $48又係必叫 豬頸肉有用鹽醃過 岩岩整好 好juicy好多汁 好好食 再配埋佢個酸辣醬 正😋魚肉春卷米線 麻酸辣 BB辣 $41加蘿蔔 $9魚肉春卷有3條 好脆 都大條蘿蔔有3舊 好清甜 冇渣 幾推介👍🏻麻酸辣做得好好 其實佢一碗米線本身已經有好多料 有大量肉碎 芽菜 酸菜 韮菜 蔥同芫茜 唔食芫茜可以走茜 就咁食啲料已經好夠👍🏻小鍋米線 酸辣 少辣 $32加豬軟骨 $11 加豬大腸 $11感覺上叫肉類份量會多d豬軟骨有3-4舊 雖然比出面細舊但好淋 唔駛點咬就食到豬大腸都好淋 佢中間唔係好肥 唔韌 好食總結: 米線黎講算高質 睇得出店主對湯底好有要求 落足心機 餸方面真係大推小食同蘿蔔👍🏻就算天時暑熱要排半個鐘都值得排去試
我地1245到 等左半個鐘先入得
講真 入到去都少熱 都仲要開風扇吹住