2025-01-14
原來全香港淨係得返九龍城有京都勝牛,銅鑼灣已經執咗笠啦!見好耐冇食過喺Airside試吓先,同網上嘅食評一樣,服務真係一般,環境抽氣不足令到好油煙!不過嘢食嘅質素係正常嘅!🍴牛柳•溫泉玉子御膳 $208 (8/10)叫咗個牛柳炸牛扒配溫泉蛋!朋友叫咗元組就牛扒,牛肉肉味比較香濃都幾滑嘅,油脂豐富,但係牛柳就加腍身,冇咁油膩!有個鐵板可以燒大概10秒就食得!另外都配咗好多醬汁,有鹽燒汁或Wasabi!白飯麵豉湯同埋椰菜係任加的,飯係日本比較煙靭,面試當好重麵豉味唔會好鹹,椰菜非常之清爽同埋柚子醋真係可以解膩!抹茶紅豆牛乳 +$18跟餐可以叫嘅抹茶紅豆牛乳,抹茶味都幾出,叫咗少甜少冰都唔會太甜,都飲得過㗎!推薦指數: 8/10食物味道真係幾唔錯,不過係比較油煙少少,服務唔可以話係好差嘅,都會主動加水加椰菜,可能只係比較冇乜笑容,可能啲員工太攰?覺得可以接受!整體嚟講都係OK的!
🍴牛柳•溫泉玉子御膳 $208 (8/10)
叫咗個牛柳炸牛扒配溫泉蛋!
抹茶紅豆牛乳 +$18
推薦指數: 8/10