2023-09-13
📍住家飯🍲任飲任食火鍋(90分鐘) $158/位同朋友揀左麻辣雞煲再打邊爐,先講雞煲,可以揀辣度,試左少辣~等左一陣就有得食,賣相算唔錯喎!雞既數量幾多,每件都有比麻辣醬汁包圍,肉質可以,同時肉唔會亁柴咁🤓雞翼同雞髀位都有,麻辣既味道正合我口味,啱曬我呢啲無辣不歡既人😋配料方面都唔講得少,有栗子🌰、豆卜、洋蔥、生菜等等,好足料啊!😍整體味道辣辣地,幾惹味!食到咁上下,就可以開始打邊爐!🤩火鍋配料既種類繁多,多達40多樣~大多肉類、丸類,味道同其他餐廳食既差唔多,但個人較推薦牛柏葉同韭菜餃🥟牛柏葉比較新鮮,冇乜雪味~淥完之後仲係爽口彈牙😎連朋友都夾左幾round!另外韭菜餃都唔錯,個皮幾薄身,仲有蝦粒,幾有口感😙肉類方面,特級肥牛、豚肉片同滑雞件都係可以任食~📍 住家飯 (屯門)屯門青海圍8號屯景大廈地下C號舖#屯門 #住家飯 #雞煲 #打邊爐 #火鍋
📍住家飯
🍲任飲任食火鍋(90分鐘) $158/位
📍 住家飯 (屯門)
屯門青海圍8號屯景大廈地下C號舖
#屯門 #住家飯 #雞煲 #打邊爐 #火鍋