我想講 我終於去左試啦😆😆😆之前見到好多人都介紹佢啲tarts同埋蛋糕~自己都bookmark左,心郁郁想試~咁岩要出一出旺角,所以就順便去試埋🤣想講佢啲熱食tarts 拎返去,用微波爐叮,佢個皮都無稔到😍 依然鬆化同酥脆🤩🤩又勁香牛油味🤤真係超級有驚喜❗️❗️🐄北海道3.6牛乳芝士鮮奶撻 🥛$15第一啖食落已經勁重牛乳味🤩真係3.6牛乳嘅牛奶味~ 除此之外,佢個tart入面其實係好似雙皮奶咁樣咁滑溜🥰 佢係曲奇餅皮,但做到一啲都唔油,非常鬆脆🤩 食完都唔會特別勁喝😆雖然焗返熱佢都見唔到流心, 但食落去入面的確係軟心~ 又無落好多糖🤩甜味適中(本身好驚好似奶凍咁樣咁甜🙈)🐮照燒牛肉芝士批 🥧$20必須再重申多幾次!真係好鬆脆酥化🤩~我用刀叉切開出黎係真係有聲嫁!((切完即刻後悔左,早知錄個asmr比大家聽😂))個皮同埋餡料都唔油~而且牛肉味好濃郁🤤 面頭有燶左嘅蔥花,真係好香🤤同埋入面有蘑菇😍所以個味道層次好豐富啊💗 同埋真係第一次食唔係咖喱牛肉呢個combination嘅pie, 個人覺得都幾特別,調味好足夠,唔會係好raw普通牛肉味(有醃過)🤤🐔錦爽流心芝士雞批🥧$20個外皮同批皮基本

🐄北海道3.6牛乳芝士鮮奶撻 🥛$15

🐮照燒牛肉芝士批 🥧$20

🐔錦爽流心芝士雞批🥧$20
個外皮同批皮基本上同牛肉嗰個一樣😆 唔知係咪真係用左日本錦爽雞嘅關係呢🤔我真係覺得啲雞肉肉質尚算嫩滑,冇想像中咁柴~同埋入面個餡料仲多過牛肉批,超級足料🤩 除左雞肉,仲有煙肉、洋蔥同蘑菇~而且芝士味又唔會dominate哂成個批嘅味道,所以又唔會太肥膩,食完都唔會覺得滯🙆🏻‍♀️

🧀酸乳酪藍莓芝士批💜$20
雖然呢個可以選擇凍食,但自己都揀左熱食😋 佢啲芝士味都係超香濃~然後最鍾意就係佢整到成個藍莓cheese cake 咁樣,佢連餡料嘅質感都好似🥰而個面加左酸乳酪同藍莓,可以中和到芝士嘅肥膩感,加上個味真係勁似new york cheesecake ,只係冇new york cheesecake咁硬身🤣 所以身為 #甜品控 嘅我點會唔鍾意呢?

🍼鮮忌廉吉士泡芙 💛$25
超欣賞佢個puff皮!🤩通常一般雪左一日嘅puff啲皮都會出哂水稔哂~((之前媽媽買過某便利店嘅puff就係咁樣,超級難食😖))所以自己擺左落雪櫃一日都好驚佢會變成咁🙈 驚喜地無事!😍 個皮唔會好硬,雖然應該無即日食咁乾身同脆口,但真係冇變軟稔,亦無走樣😍
入面係滿滿嘅cream同吉士醬😍😍 基本上咬一啖啲醬就會多到喺另一邊度爆出黎🤣cream打得好滑好挺身,吉士醬都散發住芳香嘅牛乳味🥰 ,亦唔會太甜

🍵京都抹茶忌廉紅豆撻 ❤️$25
因為係 #抹茶控 先會試呢個🤤🤤 我係隔左一日食啦🙈 個皮都係咁樣,雖然無第一日咁乾身,但都尚算鬆脆嘅~
好surprised 嘅係一開始食第一啖,係好似食緊個抹茶味唔係好香濃同埋唔太甜嘅cheesecake 咁😳 ((佢個質感係偏實身,比較似雪凍左嘅new york cheesecake))
但差唔多食完第一啖嘅時候,啲抹茶回甘味喺個口度越嚟越出,令到我覺得:其實個抹茶味都幾算幾濃喎~仲唔淨止得抹茶香味🙆🏻‍♀️ 咁不嬲紅豆同抹茶係perfect match黎嫁嘛,所以覺得佢真係做到個抹茶撻唔太甜,但紅豆就用黎補足到個甜味嘅感覺~

🥭鮮芒果吉士焗雪山🗻$25
返到屋企都無走樣😍 因為其實個雪山係用蛋白霜打出黎再用火槍燒🤩 唔嗜甜嘅我覺得係甜左少少🙈不過雪山正常都係呢個甜度,因為蛋白要打得企身其實真係需要落多少少糖🙈 所以佢其實無過甜~不過好彩佢入面除左奶味勁濃嘅吉士醬外,都有好多舊芒果可以幫手中和一下甜味~芒果嘅份量一啲都唔輕手🤩入面基本上有一層就係一圈芒果果肉粒粒🥰所以其實每一羹由上而下畢落去咁食,每啖都會食到芒果肉🤩

🍋檸檬撻🥧$20
講真我覺得呢個真係幾fresh下~佢係唯一一個無乜用牛乳整嘅tart(除左撻皮)😂佢個種檸檬嘅酸味不但唔假而且都帶有啖啖嘅甜味~但甜味都唔係假甜,亦無cover到酸味~但佢酸得黎又唔會酸到令你「拿埋口面」嘅🤣係開胃又好食嘅檸檬味~ 基本上我會推介呢個同上面個雪山一齊食🙆🏻‍♀️一啖甜一啖酸咁食真係幾夾,balance返兩種味道, 又可以換一換口感,從而更加可以突顯雪山嘅香甜味同埋檸檬撻清新嘅檸檬味🤤每啖都係唔同嘅味覺享受😋

我自己其實好少食熱tarts,因為真係驚勁油🙈但其實呢個真係唔油膩😋 下篇會講埋凍食嘅tarts🥰

Overall 我覺得雖然我對呢間店係抱有幾高嘅期望,但佢都無令我失望🥰,講真我覺得所有tarts嘅quality都above average, 而真係無諗過連熱食tarts都可以整得咁唔錯🙆🏻‍♀️ 想下次試埋其他特色tarts同蛋糕了😍
2020-08-12
下午茶
2020-08-14 101 浏览
吸引我係因為出品用日本直送3.6牛乳製作😍款式多又靚💞最正係價錢親民!😂多款焗批、撻、泡芙等$20左右就有交易🤩即入手!.位置易搵👉🏻旺角新寶戲院旁邊就係🤤真係想食就可以即刻去買🥰非常方便!.#more推介[北海道牛乳鮮奶撻]超香濃奶香+芝士🤤我最愛!。[北海道牛乳白汁雞批]洋蔥煙肉用3.6牛乳真係超香奶味😋成個配搭好夾。[北海道牛乳乳酸芝士撻]有少少New York cheese cake嘅feel乳酸+芝士食落唔會漏💞👍。[北海道牛乳忌廉吉士泡芙]賣相非常吸引😍牛乳忌廉吉士好滑!必食!。。。款式真係太多😂一次過真係試唔哂😭所以要去多幾次🤤#more優惠新張期全店仲做緊8折優惠🥳。。#旺角美食 #北海道牛乳蛋糕
吸引我係因為出品用日本直送3.6牛乳製作😍
款式多又靚💞最正係價錢親民!😂
多款焗批、撻、泡芙等$20左右就有交易🤩即入手!
位置易搵👉🏻旺角新寶戲院旁邊就係🤤
真係想食就可以即刻去買🥰非常方便!
#more推介
[北海道牛乳鮮奶撻]
超香濃奶香+芝士🤤我最愛!

[北海道牛乳白汁雞批]
洋蔥煙肉用3.6牛乳真係超香奶味😋成個配搭好夾

[北海道牛乳乳酸芝士撻]
有少少New York cheese cake嘅feel
乳酸+芝士食落唔會漏💞👍

[北海道牛乳忌廉吉士泡芙]
賣相非常吸引😍牛乳忌廉吉士好滑!必食!

款式真係太多😂一次過真係試唔哂😭
所以要去多幾次🤤
#more優惠
新張期全店仲做緊8折優惠🥳

#旺角美食 #北海道牛乳蛋糕
2020-08-11 208 浏览
主打北海道3.6牛乳製作既食品🐄, 包括牛乳蛋糕、牛乳芝士撻、批類、泡芙等等, 工場設於店內, 每日現場新鮮製作。鹹蛋黃流心芝士蛋糕 - 推薦👍🏻! 表面有芝士粉, 裏面係流心芝士。蛋糕質感濕潤綿密, 牛奶味同芝士味都好香, 整體輕盈, 唔會太甜膩。蛋糕內餡仲多左份鹹蛋黃香氣, 夠晒特別, 翻熱食仲會有拉絲效果呢😍!白汁錦爽雞批 - 裡面有雞肉、洋蔥🧅、芝士、火腿, 批皮焗至金黃酥化, 白汁雞肉粒好嫩, 好creamy! 酸乳酪芝士撻 - 面層既酸乳酪幾醒胃, 搭配淡淡芝士香, 甜酸交融, 唔會覺得太漏。新鮮出爐, 中間既芝士有流心效果, 陣陣濃厚芝士香味, 芝士控一定會鍾意吃❣️芝士鮮奶撻 - 芝士搭配鮮牛奶, 3.6牛乳既奶味特別香濃🥛, 味道層次豐富, 內餡有少少半熟狀態, 口感軟滑, 撻皮鬆脆可口。北海道牛乳忌廉吉士泡芙 - 泡芙鬆脆, 吉士醬同忌廉份量好多呀! 奶味好香, 但又唔會太飽膩芒果吉士焗雪山🏔️ - 表面既蛋白霜燒至金黃色, 口感如溶了的棉花糖般的輕盈。內餡混入吉士醬、芒果粒、芝士, 好creamy呢!

2020-08-11
下午茶
2020-08-09 102 浏览
屋企樓下附近新開左間「北海道牛乳蛋糕」,成日都有人排隊,好受歡迎咁呀!顧名思義,店舖主打採用北海道3.6牛乳製成的蛋糕,有多款口味任君選擇;同時也有甜鹹批、泡芙等等。價錢經濟實惠,買來做早餐或者下午茶就最好不過芒果吉士焗雪山 及 北海道藍莓焗雪山蛋白雪山甜甜的,好輕盈~中間分別加入藍莓及芒果,清新果甜👍🏻酥皮撻底好香脆,正!京都抹茶忌廉紅豆撻撻底同樣酥脆,京都抹茶茶味香濃,仲有用紅豆製成嘅cream,順滑可口~抹茶同紅豆永遠都係Perfect match北海道牛乳檸檬撻經典又簡單的檸檬撻,加入左北海道牛乳製作,酸甜開胃🥧北海道牛乳咖啡核桃古早蛋糕蛋糕口感鬆軟,咖啡味都幾香濃,核桃增添口感

芒果吉士焗雪山 及 北海道藍莓焗雪山

京都抹茶忌廉紅豆撻

北海道牛乳檸檬撻

經典又簡單的檸檬撻,加入左北海道牛乳製作,酸甜開胃🥧

北海道牛乳咖啡核桃古早蛋糕

蛋糕口感鬆軟,咖啡味都幾香濃,核桃增添口感
2020-08-09 119 浏览
今日正日生日, 同仔仔行去旺角買野時, 比仔仔見到呢到開左間新野“北海道牛乳蛋糕”見到都幾多人排隊咁八卦的我地緊係走去睇下啦!一睇不得了, 口水直流,因為見到有3.6牛乳芝士鮮奶撻 , 牛乳酸乳芝士撻,白汁錦爽雞批和照燒牛肉批岩哂買返去當 tea 食。原來呢到材料係北海道直送過來,再入焗爐焗的,仔仔見到個北海道牛乳濃朱古力蛋糕已經即話要買來同我慶祝生日。 好啦諗住買完tea和個蛋糕就走,點知行過小小又睇到呢到原來仲好有好甜品,有婆婆最愛的京都抹茶忌廉紅豆批和北海道藍莓焗雪山咁緊係要買來孝順她啦!因為我生日即係佢痛苦生我的一天。回家品嚐時,發覺每件出品都好出色, 佢地的牛油皮焗得好香脆, 批入面材料又夠豐富, 最突出係個牛乳酸乳芝士撻, 兩者配合得剛剛好,冇搶到大家的味。婆婆同公公食左兩件甜品都表示唔過甜岩佢地食,抹茶同紅豆真係好夾。而我們最最最欣賞係個北海道牛乳濃朱古力古早蛋糕, 刀切件時已經有小小好濃的朱古力醬, 咬落去有軟綿綿又香濃,搞到我和仔仔一人都食左兩大件 。希望下次佢地會做d 小生日牌, 咁下次仔仔生日時我都可以再來買同佢慶祝。

2020-08-09 117 浏览
出開旺角見到上個月尾開既北海道牛乳蛋糕店有唔少人排隊,於是同屋企人過去湊下熱鬧睇下有咩食🙈原來店鋪以日本直送原材料同100%現場製造做賣點,望入去店鋪,真係見到d師傅喺到密密做密密做。既然咁新鮮,於是同屋企人一人揀咗兩樣野,返屋企大快朵頤😋我地分別揀咗錦爽流心芝士雞批($20)、酸乳酪芝士批($20)、北海道牛乳芝士鮮奶撻($15)、照燒牛肉芝士批($20)、鮮芒果吉士焗雪山($25)同埋藍莓吉士焗雪山($25)。雞批同牛肉芝士批好足料,食完好滿足~酸乳酪芝士批同鮮奶撻有驚喜,味道有少少咸,好特別。最靚而我又最鍾意既係兩個焗雪山,即時攞到返屋企都唔會蹋落嚟,最外層係蛋白加糖,裏面除咗吉士,仲分別有芒果醬同藍莓醬,讚!本身仲想買黃金流心芝士蛋糕,因為佢話係限量出,但怕食唔哂,所以都係留返下次~

既然咁新鮮,於是同屋企人一人揀咗兩樣野,返屋企大快朵頤😋

雞批同牛肉芝士批好足料,食完好滿足~

酸乳酪芝士批同鮮奶撻有驚喜,味道有少少咸,好特別。

• 鮮芒果吉士焗雪山
2020-08-07 95 浏览
主打以北海道牛乳3.6製作嘅古早味蛋糕、批撻同泡芙等甜品。由日本直送原材料到店內嘅工場🇯🇵即場焗制密密出爐,宜家新店開張仲有8️⃣折優惠💗北海道3.6牛乳芝士鮮奶撻 ($15)外層嘅曲奇撻皮烤至金黃香脆,食落鬆化富牛油香🥧中間嘅北海道牛乳內餡滑溜溜,不過布甸部份做得比較淺。食落奶香係特別濃郁,但芝士味唔太突出🥛💗錦爽流心芝士雞批($20)金黃酥脆嘅撻皮有好香牛油味,落料亦好足, 濃厚嘅白汁包裹住雞肉🐥、洋蔥🧅、火腿🥓等,餡料依然好濕潤,但唔會糊口,重點係中間流心芝士,味道更鹹香。💗酸乳酪芝士批($20)同樣以香酥嘅牛油曲奇皮🧈而內餡嘅底層係濃厚嘅忌廉芝士🧀最特別係頂層幼滑嘅酸乳酪,酸甜比例剛剛好,奶香亦特別重。整體唔會過份黏口、只你偏膩。💗富士蘋果金寶撻($25)香脆嘅曲奇皮唧人細滑嘅吉士醬,再舖滿香甜嘅富士蘋果粒🍎煮得唔會過腍,仲有少少咬口,吸收哂香濃嘅肉桂味,仲有大粒提子乾🍇而頂層嘅金寶脆脆牛油味特別香濃
濃朱古力古早蛋糕

💗北海道3.6牛乳芝士鮮奶撻 ($15)
💗錦爽流心芝士雞批($20)
💗酸乳酪芝士批($20)
💗富士蘋果金寶撻($25)
2020-08-04
主打採用北海道牛乳3.6製作的古早味蛋糕、批撻同泡芙等既甜品😌見到師傅密密焗冇停過出爐😆就知道全部新鮮出爐熱騰騰送到你手😋.⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬👈🏻向左拉睇更多款式👈🏻🍼北海道牛乳3.6原味古早($90)除咗原味外,見到佢哋都有唔少特色味道喺出邊食唔到嘅,例如椰汁斑蘭、榛子咖啡、流心芝士等。下次要一一試哂佢先得😳.🍼北海道牛乳酸乳芝士撻($20) (推介💥)超喜歡乳酪加芝士嘅味道😍忌廉芝士加酸乳酪,甜酸味適中😙最愛🥰.🍼芝士鮮奶撻($15)牛奶味香濃,用3.6牛乳做的特別不同😌😋.🐥白汁錦爽流心雞批($20)外層焗得酥脆金香,加埋雞絲、洋蔥同火腿😙十分惹味🤩.🥩照燒牛肉芝士批($20)真材實料的牛肉批,餡料除左海量牛肉外,仲加咗洋蔥、蘑菇調味,令味道更上一層樓👍🏻.🔸評分: 8.5/10💰人均消費:$50
⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬
👈🏻向左拉睇更多款式👈🏻
🍼北海道牛乳3.6原味古早($90)
🍼北海道牛乳酸乳芝士撻($20) (推介💥)
🍼芝士鮮奶撻($15)
牛奶味香濃,用3.6牛乳做的特別不同😌😋
🐥白汁錦爽流心雞批($20)
外層焗得酥脆金香,加埋雞絲、洋蔥同火腿😙十分惹味🤩
🥩照燒牛肉芝士批($20)
🔸評分: 8.5/10
💰人均消費:$50
📍 北海道牛乳蛋糕 (旺角)最近經過旺角發現一間北海道牛乳蛋糕店,因為感覺似古早味蛋糕,加埋3.6牛乳,好吸引。每次經過都好多人排隊架!勁吸引除左蛋糕,仲有好多款撻既選擇,包括鮮奶撻、乳酪蛋撻、雞批、泡芙、芝士雞批牛肉批 ,外形都幾靚,包裝仲好精美添,一盒盒送禮、萬歲下午茶都好唔錯。個人比較鍾意食乳酪芝士撻,好特別🤤。今次就無試到個牛乳蛋糕,有冇人食過分享吓😂想試下。而家買仲有八折!下次經過買返個先!
📍 北海道牛乳蛋糕 (旺角)

2020-07-30 134 浏览
北海道牛乳蛋糕 (旺角)無行旺角一段時間,再行就已經開咗一間,蛋糕、批同撻既舖頭。蛋糕係用日本材料,外形都係日式牛乳蛋糕,但又加左最近好興既「古早」二字,令人不禁聯想起台灣古早蛋糕。批同撻放得井然有序,花款多,有甜有咸,目不暇給。揀左4個批。雞批$20、酸乳芝士撻$20、芝士鮮奶撻$15同照燒牛肉芝士批$20。雞批同照燒牛肉芝士批同樣餡料包滿, 外皮是一樣的香香酥酥。雞批比麵包舖的味道輕柔些,唔會覺得膩,奶油味幾清香。照燒牛肉芝士批就比較特別,牛肉碎加洋蔥芝士比雞批重肉味。酸乳芝士撻同鮮奶撻細滑,酸乳芝士有食緊芝士蛋糕既感覺。鮮奶撻就正正常常。
北海道牛乳蛋糕 (旺角)

無行旺角一段時間,再行就已經開咗一間,蛋糕、批同撻既舖頭。

批同撻放得井然有序,花款多,有甜有咸,目不暇給。

2020-07-29 121 浏览
這間店舖位於旺角新寶戲院附近!新開咗一間蛋糕店舖!店舖雖然唔係好大間!蛋糕款式品種都算好多!唔止蛋糕、泡芙、芝士撻、雞批!.至於食物味道方面:芒果吉士焗雪山藍莓吉士焗雪山鮮忌廉吉士泡芙酸乳酪芝士錦爽流心芝士批照燒牛肉芝士批檸檬撻、芝士鲜奶撻.酸乳酪芝士批十分之勁流心!酸乳酪芝士味好香濃!.錦爽流心芝士批外皮十分之鬆脆!剛剛出爐熱食芝士勁流出來!.照燒芝士牛肉批如果喜歡食牛肉人仕之選!十分之惹味!味道勁香濃牛肉味!.芒果吉士焗雪山北海道牛乳忌廉吉士泡芙食入口好鬆軟!忌廉同吉士十分之軟滑!又唔會好甜!味道恰恰好!😋😋😋.價錢方面一般價錢!大眾化價錢!口味都算好多!可以試吓!

至於食物味道方面:
錦爽流心芝士批
照燒牛肉芝士批
檸檬撻、芝士鲜奶撻
酸乳酪芝士批
十分之勁流心!酸乳酪芝士味好香濃!
錦爽流心芝士批
外皮十分之鬆脆!剛剛出爐熱食芝士勁流出來!
照燒芝士牛肉批
如果喜歡食牛肉人仕之選!十分之惹味!味道勁香濃牛肉味!
芒果吉士焗雪山
北海道牛乳忌廉吉士泡芙
價錢方面一般價錢!大眾化價錢!口味都算好多!可以試吓!
2020-07-29
$50 (其他)
2020-07-29 116 浏览
經過新寶戲院旁邊發現開了一家甜品店,我們被店家傳出的香味吸引過去了。主要售賣日式芝士蛋糕/批撻/泡芙等等。店舖只提供外賣,但外賣包裝不會弄花其他食物,挻好的感覺🤭。店鋪分為兩邊,分別是蛋糕和批撻兩邊,可以分散人流來購買。💥芒果吉士焗雪山 HKD$25💥北海道牛乳酸乳芝士撻 HKD$20💥芝士鮮奶撻 HKD$20💥流心芝士雞批 HKD$20💥照燒牛肉牛乳芝士批 HKD$20💥北海道牛乳鮮忌廉吉士泡芙 HKD$25我們選購了幾款味道回家吃吃,食物味道選擇有很多,味道不錯挻香口的。叮熱/用焗爐加熱來吃味道會更佳,大約15-20秒就可以,因為會變成流心的效果。食物雖然很邪惡,但間中吃吃也不算太過分吧haha。

💥芒果吉士焗雪山 HKD$25
💥北海道牛乳酸乳芝士撻 HKD$20
💥芝士鮮奶撻 HKD$20
💥流心芝士雞批 HKD$20
💥照燒牛肉牛乳芝士批 HKD$20
💥北海道牛乳鮮忌廉吉士泡芙 HKD$25

2020-07-29
$50 (其他)
旺角有間新開的北海道牛乳蛋糕🍰,好味到不得了!😋 下午時間去到已經見到一條龍,員工做到不停手,服務態度仍然非常好。👍 第一次幫襯真係樣樣都想試, #錦爽流心芝士雞批 #照燒牛肉芝士批 #酸乳酪芝士批 #芝士鮮奶撻 #富士蘋果金寶撻 #藍莓吉士焗雪山 #草莓吉士焗雪山 #鮮忌廉吉士泡芙 #檸檬撻 咁多選擇真係啱哂同家人分享。😍😋😍女士就最like 甜食,男士又有得揀咸點,夠哂多選擇,總有一款啱食。👍全部雪山,忌廉吉士都勁香滑, 充滿好香的牛奶味,賣相又靚靚😍,感覺大滿足!😋 雞批牛肉批芝士撻滿滿濃芝士香味, 新鮮出爐,即出即賣, 轉個頭好多嘢已經賣曬,轉頭立即又有新鮮出爐。👍 店旁有個板寫了當日即場焗制的蛋糕,每款會有出爐的時間給客人留意。 除此之外更有原個古早味蛋糕糕,各款口味,下次會再去試下!🤗
2020-07-28 37 浏览
旺角新開咗間蛋糕店,除咗古早味蛋糕之外亦有各式pastry🥧。佢地喺店內自設工場,所有糕點都係新鮮製造。.買咗六件pastry同屋企人share,每件賣相都好靚。當中我最鐘意「忌廉吉士泡芙」同埋「北海道栗子撻」。.🧁忌廉吉士泡芙 $25外皮蓬鬆酥脆,包住少量鮮忌廉同大量吉士醬,香滑之餘又有濃郁奶香味。.🌰北海道栗子撻 $25栗子蓉清甜,而下層嘅吉士醬令栗子蓉食落少咗顆粒狀嘅口感,整體口感更香滑。撻底酥脆帶牛油香。.🥧流心芝士雞批 $20🥧照燒牛肉芝士批 $20🧀芝士鮮奶撻 $25🥛酸乳芝士撻 $25.🐮北海道牛乳蛋糕旺角豉油街60號鴻都大廈3座地舖
🧁忌廉吉士泡芙 $25
🥛酸乳芝士撻 $25
🐮北海道牛乳蛋糕
旺角豉油街60號鴻都大廈3座地舖
2020-07-28 82 浏览
[旺角新開北海道牛乳蛋糕新張8折優惠] 主打3.6牛乳日本直送,產品除左最近hit爆各口味古早蛋糕外,仲有各式批撻、泡芙等$20左右就有交易喇!新張期間全店都8折優惠,想試就快d 去喇!鮮忌廉吉士泡芙 $25 (原價)拎上手非常有份量,外皮酥脆,忌廉做得幾輕滑。#藍莓吉士焗雪山$25 (原價)外層棉花糖軟滑質地、夾心有藍莓醬、吉士等,有種食左藍莓芝士蛋糕嘅感覺。檸檬撻味道酸甜清新。酸乳酪芝士批 $20 (原價)做得比一般芝士批更流心,乳酪味道比芝士味更濃。錦爽流心芝士雞批 $20 (原價)照燒牛肉芝士批 $20 (原價)批皮酥脆而且足料,可能凍左流心就見唔到,但芝味係有~如果會食牛嘅我更建議食呢個,話味較惹味,還有洋蔥、火腿,啖啖肉。
[旺角新開北海道牛乳蛋糕新張8折優惠]

新張期間全店都8折優惠,想試就快d 去喇!

鮮忌廉吉士泡芙
$25 (原價)
拎上手非常有份量,外皮酥脆,忌廉做得幾輕滑。

#藍莓吉士焗雪山
$25 (原價)

檸檬撻味道酸甜清新。

酸乳酪芝士批
$20 (原價)
做得比一般芝士批更流心,乳酪味道比芝士味更濃。

錦爽流心芝士雞批

照燒牛肉芝士批
$20 (原價)

批皮酥脆而且足料,可能凍左流心就見唔到,但芝味係有~

2020-07-22