2024-10-08
前排中秋佳節,我哋一家係屋企賞月🎑又懶得煮啵🤣於是就叫左到會啦!😋又多選擇,性價比又高🥰🍴和風胡麻醬撈烏冬 麻醬撈烏冬不嬲都係一個唔會輸嘅組合😋配搭埋青瓜絲🥒蘿蔔絲🥕雞蛋絲同埋蟹柳撈埋一齊好好食😚🍴泡菜薄切西冷迷你漢堡睇落細細個的色可愛嘅漢堡包😛裏便竟然有暗藏驚喜😚西冷牛肉🐄包住酸酸辣辣嘅泡菜再加上青瓜🥒同生菜食落好滿足😌麵包仲好軟熟🍴香甜柚子蜜燒豬仔骨豬仔骨燒得啱啱好又唔會嚡熠熠😣又有啲咬口😛配搭埋酸酸甜甜嘅柚子蜜🍯食落好開胃😋🍴德國無骨咸豬手配潮式酸菜鹹豬手啖啖肉😝皮脆肉嫩佢嘅份量重要有好多添❗️豬手仲要冇骨啱晒我哋啲食肉獸❣️搭埋潮式酸菜一齊食又幾特別仲好惹味😌🍴冬公海鮮炒意粉個意粉裏邊有蝦肉🦐墨魚🦑蜆同青口,勁多海鮮好足料🙂↔️意粉煮得啱啱好唔會太腍又唔會太晏,唔係即刻食都仲可以keep到個軟硬度😚仲好香冬陰功味🥰🍴煙文魚牛油果炸黃金饅頭饅頭搭配煙三文魚同牛油果🥑係一個幾新奇嘅配搭識落都好特別同幾有趣😚屋企人都幾鍾意食細細個又唔太滯🍴朱古力布朗尼脆燕麥杯呢個Brownie朱古力味🍫都幾濃郁用咗黑朱古力,所以成個Brownie都唔會太甜😚仲有燕麥脆脆喺個面頭🤓啱晒想食甜品,但又唔想有
🍴和風胡麻醬撈烏冬
🍴泡菜薄切西冷迷你漢堡
🍴香甜柚子蜜燒豬仔骨
🍴德國無骨咸豬手配潮式酸菜
🍴冬公海鮮炒意粉
🍴煙文魚牛油果炸黃金饅頭
🍴朱古力布朗尼脆燕麥杯
呢個Brownie朱古力味🍫都幾濃郁用咗黑朱古力,所以成個Brownie都唔會太甜😚仲有燕麥脆脆喺個面頭🤓啱晒想食甜品,但又唔想有咁大罪惡感嘅我😋
性價比:8/10
好食程度😚: 8/10
回頭指數💗:8/10
📍Mr.MIX Catering @mrmixcatering
九龍灣宏光道4號豐隆工業中心6樓1B室
WhatsApp: 6467 0386
📌如果需要餐具嘅話,店家仲會提供埋㗎!💗仲有幾個大夾夾比我哋夾野食添😆