2018-05-28
1931 浏览
食過呢間幾次, 雖然係中午飯, 都係非常野味, 每碟小菜都十分用心做, 而且菜式名字得意(很用心去改名), 每次都好奇將Memu睇多幾遍由於Menu的相跟出來的賣相一樣, 所以我都少影相, 不過分享吓是次好吃的菜式, 大家就趁著結業前去試試吧張嘉佳秘製小龍蝦 (Nomal) $268 大約有16隻 (微辣, 個汁好野味,)繽紛素炒 $78滑菇牛柳 $78 (牛柳很嫩, 份量又多)乾煸四季豆 $78 (每次必點, 微辣, 好野味, 送飯一流)涼瓜老乾媽豬頸肉 $88 (十分爽口彈牙)招牌小龍蝦泡飯 $128 (轉了鮮蝦, 別看是泡飯, 有足足6碗的份量)椒麻雞(半隻) $68 (外皮脆, 內裏juice!!)蝦醬蒸豬頸肉豆腐 $88 (蝦醬剛剛好, 不咸, 豆腐是滑滑的, 這個送飯也一流)很可惜很可惜的是......有消息指他們將於2018年6月7日結業了, 如果呢個消息係假既, 不要怪誰, 他是希望吸引多人去吃吧。如果消息是真的, 也希望 卷福和他的朋友們再在香港別的地方開舖, 你們的用心製作, 係好多人支持架!!希望結業的消息是假的
繽紛素炒 $78
滑菇牛柳 $78 (牛柳很嫩, 份量又多)
椒麻雞(半隻) $68 (外皮脆, 內裏juice!!)
希望結業的消息是假的
题外话/补充资料:
他們門口裝修很特別, 想必定當初開業時希望大展權腳, 但地理位置有點遠, 影響發展速度。感謝他們也做Eat****的優惠, 又做Deliv*****的外賣生意