(非会员)
2003-10-27 13 浏览
幾種餐都好食, 其中咖哩不錯!
幾種餐都好食, 其中咖哩不錯!
2003-05-18 20 浏览
細個已經同屋企人食~但而家好少去食<br />上次媽媽突然又再同我去食~其實佢d 食物真係有d 水準...不過d食物就愈來愈貴>.<<br />上次食左:<br />~雲吞米($16).....ok la~d 湯幾清,<br />~豬軟骨魚旦米線($28..餐),軟骨ok,味道一般. <br />~豬”排”烏東($35), 無食,幾細碗,但見炸得不錯.<br /> ~福建炒飯($48..餐),好多料,都唔錯<br />~凍檸茶($13)...佢d 茶一向都不差~<br /><br />由於太多野食choose,搞到我心大心細。
細個已經同屋企人食~
但而家好少去食<br />
上次媽媽突然又再同我去食~
其實佢d 食物真係有d 水準...
不過d食物就愈來愈貴>.<<br />
上次食左:<br />
~福建炒飯($48..餐),好多料,都唔錯<br />
~凍檸茶($13)...佢d 茶一向都不差~<br />
<br />
由於太多野食choose,搞到我心大心細。
2001-08-29 4 浏览
呢間茶餐廳真係幾特別, 佢o既海南雞飯D 雞真係幾好味,可以講話好食過泉章居D 雞...雖然我都知泉章居出名o既係鹽焗雞,兩者唔可以點比較,但我又唔係雞神,唔分咁清楚o黎食啦~~,至少呢間茶餐廳D o野食確實好食過泉章居啦~~另外最頂癮o既係茶餐廳竟然有糖水送喎,真係咁大過仔第一次試同見過,哈哈!!去開荃灣睇戲可以去試下o架!!不過佢好似已經改名為天華喇!!