2022-10-17
𐂂 嚐仙- 杏仁布甸一號 ($49) 入面同樣有原味同地瓜味芋圓😗不過另外有杏仁布甸、椰果同水蜜桃🍑諗翻當日經歷真係勁嬲🙁我話堂食然後加錢叫佢哋俾多個外賣盒我🥡然後佢哋直接將碗嘢倒咗落個外賣盒度😅我同個樓面講咗我嗌堂食㗎喎🤔佢話係咩唔好意思搞錯咗不過堂食都係倒數翻落個碗度㗎咋🤧本身以為佢會幫我到倒落個靚靚碗度🍂點知佢就咁就行開咗🌚嗰日翻學翻到好晏好攰都係想享受翻一碗靚靚甜品打個卡先翻屋企🥱最後谷住一肚氣返屋企食🤬啲芋圓真係非常之難食🤮原味嗰款勁似食緊泥膠🤢0煙韌度可言😵💫而且食材應有嘅味道俾啲糖水遮哂👿水蜜桃同椰果好明顯係罐裝嗰種而且冇隔好晒啲糖水😾成碗野係極甜極乸喉🤖$50碗咁嘅質素真係唔會再回頭🙏🏻係咪得我咁不幸食到咁嘅質素? 定係真的咁難食😟