2024-11-03
🌟午市一人火鍋套餐🌟😋美國嚴選牛板腱套餐$128🐓椰奶雞湯湯底每次食泰國嘢,我就最鍾意飲佢哋嘅椰奶湯,今次打邊爐就梗係要用椰奶雞湯做湯底啦,未開始打邊爐之前當然要飲返兩啖湯先啦,濃郁嘅椰奶湯融合咗雞肉嘅鮮味,口感非常豐富🐂美國嚴選牛板腱(130g)肉質細嫩,油花細密嘅牛板腱, 淥過之後口感鮮嫩多汁又帶有嚼勁,真係好彩叫咗130g 咋🥬蔬菜拼盤+河粉蔬菜拼盤入邊有蕃茄+冬菇+粟米+金菇+扎肉+娃娃菜+生菜,樣樣都有,啱晒我呢一個咩都試嘅人啦,而且佢哋嘅河粉朔晒啲湯汁之後,滑捋捋得嚟仲好夠味㗎🍋🟩蝶豆花青檸梳打紫白色嘅蝶豆花青檸梳打,賣相夠哂搶眼,攪勻咗之後就係超夢幻嘅粉紫色啦,飲落口仲有清新嘅青檸味道,解膩一流🦐泰式手打蝦餅呢度嘅蝦餅強烈推介呀,自家手打嘅蝦餅咬落食到粒粒蝦肉,鮮甜又彈牙,而且外皮炸到金黃色脆卜卜,蘸埋附上嘅甜酸醬之後,更加惹味
😋美國嚴選牛板腱套餐$128
🐓椰奶雞湯湯底
🐂美國嚴選牛板腱(130g)
🥬蔬菜拼盤+河粉
🍋🟩蝶豆花青檸梳打