2024-05-18
仔仔鐘意飲珍珠奶茶🧋,但始終都擔心小朋友飲太多都唔好!最近見到🧋「圓貝」推出咗兒童系列呀!🤩🤩圓貝嘅賣點係健康😍用上✅自家製植物奶、❎無咖啡因、 ✅選用健康糖,雖則好健康,但味道仍然保留住一般珍珠嘅味道同口感😋😋而佢嘅兒童系列係特別調配,每一款都有不同嘅營養價值!仔仔就試咗幾款分享比大家:🧋Peppa George 佐治小豬Pink Pearl 粉紅圓貝:Vita C — 維他命Get➰酸酸味味,好受小朋友歡迎👏🏻顏色又夠吸引🤩🌟 藍藻、海鹽雲尼拿米蓋、杏仁奶、士多啤梨、椰子花蜜、排毒炭黑珠🧋Cookie Monster 曲奇怪獸Choco Pearl 啡圓貝:Happie — 調節心情➰朱古力🍫味濃郁,加埋海鹽雲呢拿奶蓋更帶出朱古力嘅味道👅軟滑嘅口感似食緊雪糕咁,係小朋友嘅大愛🤎🌟麻糬、可可碎、朱古力米蓋、杏仁奶、純素朱古力醬、特濃朱古力麻糬曲奇、香蕉、排毒成黑珠🧋Golden Minion 黃金少少兵Golden Pearl 金圓貝:Immun-ie — 增強免疫➰第一啖就飲到甜蕃薯蓉好rich,混埋黃金珠視覺好靚,仲好好咬口。🌟海鹽雲尼拿米蓋、黃金甜蕃薯、香蕉、蔗糖黃金燕麥奶、抗
而佢嘅兒童系列係特別調配,每一款都有不同嘅營養價值!
仔仔就試咗幾款分享比大家:
🧋Peppa George 佐治小豬
🧋Cookie Monster 曲奇怪獸
🧋Golden Minion 黃金少少兵
🌟海鹽雲尼拿米蓋、黃金甜蕃薯、香蕉、蔗糖黃金燕麥奶、抗炎黃金珠
🧋 Groot In the Woods 小樹人
Green Pearl 綠圓貝:Fiber BB — 高纖之選➰需要排毒嘅我就啱晒,口感好smooth加入少少嘅可可碎好味!而且牛油果🥑係我favorite🥰
🌟可可碎、開心果、海鹽雲尼拿米蓋、杏仁奶、牛油果、純素朱古力醬、排毒炭黑珠
下次大人小朋友都可以一齊買自己心水嘅珍珠奶茶🧋喇🫶🏻✌🏻🫶🏻✌🏻