2023-08-05
Camping愛好者在此👋🏻但係夏天太熱camping真係頂唔順,黎哩間camping主題打個爐爐過下癮先😂哩度個露營風真係做得幾細緻,周圍都係打卡位,一枱一椅都係露營用品,仲好乾淨👍🏻有個套餐做緊7折好抵,$680好多國食連埋個花膠雞鍋🫰🏻花膠雞鍋 (半隻)啖湯好鮮甜,而且飲落有種花膠湯既膠質感好濃厚,忍唔住飲左兩碗,但係要留番d精華黎打邊爐😋半隻雞份量足👍🏻安格斯牛小排碟牛色澤同脂肪分布都好靚,重牛香口感軟熟,係新鮮靚牛👍🏻中山脆肉鯇魚片大塊厚身,魚味鮮嫩口感爽脆,係新鮮既脆肉鯇先有既口感同味道。飲完啖雞湯,食完個牛同魚都已經知道哩間火鍋度既食材係有質素,唔馬虎👍🏻韭菜鮮肉餃自家既鮮肉餃,餡料飽滿。黑白無常黑色既係有墨汁,墨丸內有墨丸粒口感,不錯。另外仲有枝竹,蔬菜,菇菇同埋水晶粉,食到哩度已經好飽,真係好豐富,哩個價堅抵食! 而且環境氣氛真係令人有種chill住打邊爐既感覺,好過癮👍🏻值得一試。
有個套餐做緊7折好抵,$680好多國食連埋個花膠雞鍋🫰🏻
花膠雞鍋 (半隻)
安格斯牛小排
碟牛色澤同脂肪分布都好靚,重牛香口感軟熟,係新鮮靚牛👍🏻
中山脆肉鯇魚片
韭菜鮮肉餃
自家既鮮肉餃,餡料飽滿。
黑白無常
黑色既係有墨汁,墨丸內有墨丸粒口感,不錯。