2024-06-16 0 浏览
今次HANGYODON x 大叔拉麵期間限定店!!有一系列嘅HANGYODON 食品無諗過臨尾幾日去都重要排隊 ❣️Hangyodon北海道紅豆酥配熱白桃烏龍茶呢個水怪造型嘅紅豆酥,一上枱即刻拎住叫影相❣️Hangyodon 黑松露雞白湯拉麵見到已經心心眼紫菜同原隻流心蛋都印有水怪樣💓好cute唔捨得食!雞白湯底好濃,店主一直強調零味精!❣️Hangyodon辛辣中華冷麵幾足料配料有青瓜蘿蔔絲 火腿絲 蛋絲佢寫係有少少辣 但其實只係蒜頭既辣味味道比想像中好食最大賣點係免費送一個冷麵碗 有水怪圖案!💕餐廳舒適,裝修好有日式style
今次HANGYODON x 大叔拉麵
期間限定店!!
有一系列嘅HANGYODON 食品
無諗過臨尾幾日去都重要排隊

❣️Hangyodon北海道紅豆酥配熱白桃烏龍茶
呢個水怪造型嘅紅豆酥,一上枱即刻拎住叫影相

❣️Hangyodon 黑松露雞白湯拉麵
見到已經心心眼紫菜同原隻流心蛋都印有
水怪樣💓好cute唔捨得食!
雞白湯底好濃,店主一直強調零味精!

❣️Hangyodon辛辣中華冷麵
幾足料配料有青瓜蘿蔔絲 火腿絲 蛋絲
佢寫係有少少辣 但其實只係蒜頭既辣味
味道比想像中好食
最大賣點係免費送一個冷麵碗 有水怪圖案!

💕餐廳舒適,裝修好有日式style
2024-06-16 15 浏览
呢間位於荔枝角長順街15號D2 Place TWO 3樓314號舖噶大叔拉麵,今日同朋友因為區噶水怪主題,決定入去食區,水怪真係好得意。去到6月14號就完啦!環境闊落,外面都有水怪牌可以影相,整體都幾特別。廣島蠔赤地獄拉麵,豬骨湯濃,拉麵質地軟硬適中,吸收左湯汁,每啖都有豬骨湯噶味道,辣度都係可以接受噶範圍,蠔噶size一般,比想像中細左一DD,整體不錯。Hangyodon特色章魚燒,外層香脆黃金,裡面軟糯,加上牛油果醬口感幾特別。大阪燒餃子,皮薄脆,加上木魚,沙拉醬,好似大阪燒噶感覺。今日呢餐都幾滿足。
環境闊落,外面都有水怪牌可以影相,整體都幾特別。
大阪燒餃子,皮薄脆,加上木魚,沙拉醬,好似大阪燒噶感覺。
今日呢餐都幾滿足。
2024-05-27
如題,位男店員全程都好好禮貌。我食嘢果陣得呢位店員招呼客人,冇見到其他食評講嘅女店員。食物嘅質素唔錯,價錢ok,而且點完嘢食好快就整好有得食。今次為咗食期間限定嘅冷麵,冇食到牛骨湯拉麵,希望不久嘅將來有時間過嚟試下。題外話,因為我都做緊廚房(日本餐),所以覺得廚房整緊湯果位師傅都係幾好相處嘅人,如果我嚟緊有得part住D類似男店員同廚房位師傅咁嘅同事就好喇。
食物嘅質素唔錯,價錢ok,而且點完嘢食好快就整好有得食。
2024-06-13 37 浏览
我地終於食到大叔拉麵嘅水怪系列啦!鐘意水怪嘅朋友趁呢2日要去食啦, 因為水怪系列14/6就會完lu ! 店外店內都有很多以水怪為題嘅打卡位,店員仲會借出不同水怪打卡牌同埋汽球來影相📸至於餐點方面,水怪有一個專屬餐牌而家叫Hangyodon 辛辣中華冷面仲會送出隻冷麵碗俾你攞返屋企😍😍我地今次揀咗🥖Hangyodon 日式慢煮西班牙黑豚肉包 包面印有水怪&水怪大叔圖案🤗夾住慢煮的黑豚肉,肥瘦適中,味道剛好,襯埋日式芥辣就更加美味。🍜 Hangyodon 黑松露雞白湯拉麵 無添加味精雞白湯底濃而不膩,黑松露味十分重,chef recommended texture 嘅拉麵,軟硬適中!紫菜和流心蛋外表都印有獨特的水怪圖案,令人唔捨得食🤭🍮 Hangyodon日式焦糖布甸布甸上有兩張印有水怪嘅糖紙作 Decoration,睇得又食得👍🏻 雞蛋布甸香滑,甜度適中,配埋新鮮水果真係好好味😋我地仲係regular menu 揀咗個每日限定50份嘅🐮鹿兒島和牛牛骨湯拉麵和牛肉片又香又嫩,入口即溶!無味精足料牛骨湯底好濃郁,一啖麵一啖湯,襯埋木耳、大蔥、紫菜一齊食,非常美味!
我地終於食到大叔拉麵嘅水怪系列啦!

至於餐點方面,水怪有一個專屬餐牌

我地今次揀咗

Hangyodon 日式慢煮西班牙黑豚肉包
鹿兒島和牛牛骨湯拉麵
Hangyodon日式焦糖布甸
2024-06-07 82 浏览
平時餐廳做卡通crossover 我都會帶👦🏻去食,所以今次大叔crossover 聯乘水怪我地又岀動❤️本身想叫HANGYODON辛辣中華冷麵,因爲$128係包隻碗送架,點知👦🏻要揀🍜鹿兒島和牛、紫菜和牛骨湯拉麵,原來係限定每日50碗,幸好早去到先有得食。湯底够熱,又滿滿骨膠原,無味精,所以我同👦🏻食完都唔洗飲水,最正係我飲哂成碗湯,另外加配日式博多雞肉🐙特色章魚燒:幾有特色,用香腸做章魚燒腳,而我最愛牛油果撻,令食落唔肥膩🥖日式慢煮西班牙黑豚肉包:肉質鮮嫩多汁,包上印有水怪,吸引👦🏻食🦪吉列廣島蠔:外酥內嫩,估唔到👦🏻都肯食。🥟羽根煎餃子:有3或5隻選擇,好岩想食但又洗叫太多。🍴 明太子雞翼:酥脆的雞翼皮,配上濃郁的明太子醬汁鹹香味濃郁。

🦪吉列廣島蠔:外酥內嫩,估唔到👦🏻都肯食。

🥟羽根煎餃子:有3或5隻選擇,好岩想食但又洗叫太多。

之前去D2 MALL已經好想試下大叔拉面因為大叔成日都同唔同既可愛卡通人物有聯成好記得上次係 #蠟筆小新 錯過左今次係 #HANGYODON #水怪超可愛呀都樣樣精品都想打包返屋企期間限定 快D黎買同打卡先得仲有可愛既水怪HANGYODON餐點我地叫左🐙【特色章魚燒】 HKD 58ততততততততততততততততত依個好驚喜有支水怪旗仔打打卡先章魚燒再配埋🥑牛油果莎莎醬媽媽超中意食粒粒外脆內軟食完一粒就停唔到落黎最可愛既係每粒章魚燒都有腳嫁係章魚燒最下面突左隻腸仔整既章魚腳出黎🧊【HANGYODON 辛辣中華冷麵】 HKD 128তততততততততততততততততততততততততততততত依個冷麵好開胃食落好清新 (✅仲有附送埋冷麵碗)擺盤都好靚嫁·͜·ᰔᩚ打卡打到唔捨得食而且嘅味道超乎想像地好味(o'ч'o)♡
🫗【HANGYODON 波子汽水】 HKD 22+48ততততততততততততততততততততততততততত用70買左杯HANGYODON 波子汽水個杯真係好靚(•ө•)♡值得一買🐷【日式慢煮西班牙黑豚肉包】 HKD 28তততততততততততততততততততততততততত係水
之前去D2 MALL已經好想試下大叔拉面

最可愛既係每粒章魚燒都有腳嫁
係章魚燒最下面突左隻腸仔整既章魚腳出黎

🧊【HANGYODON 辛辣中華冷麵】 HKD 128
依個冷麵好開胃
食落好清新 (✅仲有附送埋冷麵碗)
擺盤都好靚嫁·͜·ᰔᩚ打卡打到唔捨得食

醬汁味濃既豚肉超惹味

🍮【HANGYODON日式焦糖布丁】 HKD 68
布甸蛋味香濃好滑滑
仲有水怪樣既可食用糖紙裝飾
伴碟仲有水果忌廉( *¯ ꒳¯*)

🫘【北海道紅豆酥配熱茶】 HKD 38
我地就叫左白桃烏龍
仲可以自斟自飲添

快啲黎打卡啦ꉂꉂ(*>ᗜ<)੭ु⁾⁾
去到6月14號喳♡̆̈
大叔拉麵換左新主題吖🍜 -水怪 Hangyodon 🥙Hanyodon 日式慢煮西班牙黑豚肉包 $28包面印左水怪同大叔公仔,好吸睛。有點像中式刈包,黑豚肉肥瘦適中。**如果比小朋友食可以揀走芥末** 🍜HANGYODON 黑松露雞白湯拉麵 $148雞白湯湯底香濃每啖湯都帶有黑松露香氣。紫菜雞蛋同樣印有水怪圖案,非常趣緻。 🍡Hanyodon 特色章魚燒 $58用左章魚燒做頭,用左腸仔黎腳仔,很可愛嘅章魚🐙,醬汁係牛油果醬黎。外皮香脆非常香口,丸子非常軟熟。 🍵「紅豆酥配日本茶」細細隻水怪精緻超可愛紅豆酥外皮酥脆紅豆餡甜度舒中,外型非常可愛。日本茶有玄米茶/桃味烏龍我地揀左桃味烏龍茶,烏龍茶帶點桃味飲落很特別。 🍮日式焦糖布甸香滑焦糖布甸配左唔同既新鮮水果🍮,連印左水怪圖案既糖紙都食得。清碟呀😋 除左限定主題食品仲有Hangyodon商品Hangyodon水怪主題至6月14日🩵快啲去打卡潮聖喇🏃‍♂️🏃🥢Ojisan Ramen 大叔拉麵📍地址: 荔枝角長順街15號D2 Place TWO 3樓314號舖#荔枝角美食 #大叔拉麵 #OjisanRamen #D2place #拉麵 #日本
大叔拉麵換左新主題吖🍜 -水怪 Hangyodon

🥙Hanyodon 日式慢煮西班牙黑豚肉包 $28
包面印左水怪同大叔公仔,好吸睛。
有點像中式刈包,黑豚肉肥瘦適中。
**如果比小朋友食可以揀走芥末**

🍜HANGYODON 黑松露雞白湯拉麵 $148
雞白湯湯底香濃每啖湯都帶有黑松露香氣。
紫菜雞蛋同樣印有水怪圖案,非常趣緻。

🍡Hanyodon 特色章魚燒 $58

🍵「紅豆酥配日本茶」
細細隻水怪精緻超可愛
紅豆酥外皮酥脆紅豆餡甜度舒中,
外型非常可愛。
日本茶有玄米茶/桃味烏龍
我地揀左桃味烏龍茶,烏龍茶帶點桃味飲落很特別。

🍮日式焦糖布甸
香滑焦糖布甸配左唔同既新鮮水果🍮,
連印左水怪圖案既糖紙都食得。清碟呀😋

除左限定主題食品仲有Hangyodon商品
Hangyodon水怪主題至6月14日🩵
快啲去打卡潮聖喇🏃‍♂️🏃

🥢Ojisan Ramen 大叔拉麵

#荔枝角美食 #大叔拉麵 #OjisanRamen #D2place #拉麵 #日本拉麵 #ramen #HANGYODON #水怪 #期間限定#限定主題

成為水怪Hangyodon 的粉絲! 一定要去水怪期間限定既拉麵店! 大叔拉麵之前都有食過兩次! 佢個麵我覺得好質素的! 佢個慢煮博多地雞胸肉雞白湯拉麵,湯底好好飲!應該沒有味精的! 今次叫左Hangyodon辛辣中華冷麵$128。 依個餐會附送埋呢隻碗,我覺得性價比超正。中華冷麵味道正常,附送既碟好精緻呀! 店員服務態度好好,見我哋鍾意水怪,仲主動拎啲公仔俾我哋打卡用同幫忙影相,亦都主動叫我哋拎啲紙牌拎去門口打卡。 成個用餐都好滿意!
成為水怪Hangyodon 的粉絲!
一定要去水怪期間限定既拉麵店!

大叔拉麵之前都有食過兩次!
佢個麵我覺得好質素的!

今次叫左Hangyodon辛辣中華冷麵$128。
依個餐會附送埋呢隻碗,我覺得性價比超正。
中華冷麵味道正常,附送既碟好精緻呀!

成個用餐都好滿意!
2024-05-26 95 浏览
水怪出沒請注意⚠️Sanrio 聯乘「大叔拉麵 x HANGYODON」期間限定推出HANGYODON餐點,一黎到全場都好多水怪裝飾,勁多打卡位📸超級可愛呀!值得一提喺店員服務超好,好kid friendly🫘北海道紅豆酥配熱茶水怪造型紅豆酥好吸睛🤩紅豆餡甜甜,味道有啲似月餅,茶仲有幾款可以揀,我揀左桂花烏龍好清香,仲有可小茶壺可以自己斟🐙特色章魚燒章魚燒外脆內軟,最特別係章魚腳係腸仔黎,再配上牛油果莎莎醬好fresh🥑上面仲有支水怪旗仔🐷日式慢煮西班牙黑豚肉包包都印咗水怪樣架~刈包軟熟夾住黑豚肉,再加上微甜濃郁醬汁同洋蔥好夾呢🍮HANGYODON日式焦糖布丁布甸蛋味香濃好滑滑,都係有水怪樣,隻水怪仲要食得架~造型好靚,仲有水果同忌廉伴碟🍜炙燒西班牙黑豚肉雞白湯拉麵份量好多,西班牙黑豚肉炙燒後好香,肉感十足,雞白湯好香濃,仲要讚下隻蛋,半熟仲係流心🍜慢煮博多地雞和牛骨湯拉麵有幾大塊薄切雞片,真係慢煮因為好滑,完全唔鞋,仲有蔥同木耳絲增加口感,牛骨湯好濃郁好好味
水怪出沒請注意⚠️

🫘北海道紅豆酥配熱茶

🐙特色章魚燒

🐷日式慢煮西班牙黑豚肉包

🍮HANGYODON日式焦糖布丁

🍜炙燒西班牙黑豚肉雞白湯拉麵

🍜慢煮博多地雞和牛骨湯拉麵
期間限定店除左推出一系列𝐇𝐀𝐍𝐆𝐘𝐎𝐃𝐎𝐍餐點仲有精品✨鋪頭裏裏外外都佈滿水怪!超多打卡位📸真係超可愛😍!去到𝟔月𝟏𝟒號咋~ 𝐋𝐞𝐭’𝐬 𝐆𝐨❣️🩵𝐇𝐀𝐍𝐆𝐘𝐎𝐃𝐎𝐍黑松露雞白湯拉麵雞蛋上面有水怪!勁𝐜𝐮𝐭𝐞🤩黑松露同雞湯超夾!每一啖都充滿黑松露香氣🤍湯底唔膩 超好食😋💙𝐇𝐀𝐍𝐆𝐘𝐎𝐃𝐎𝐍日式慢煮西班牙黑豚肉包呢個超特別!一坐低睇餐牌已經決定要試😆軟綿綿既水怪包夾住超𝐣𝐮𝐢𝐜𝐲既豚肉片 口感唔肥膩調味亦啱啱好 女女一直搶住要咬🤭🩵鹿兒島和牛紫菜牛骨湯拉麵出色之作🌟每日限定𝟓𝟎碗~賣完就冇!湯底用左𝟒𝟎𝐤𝐠和牛骨以慢火熬製𝟏𝟐小時而成入口超重牛味🐮清澈醇厚 絕無味精✖️牛肉都非常嫩滑 好食到爸爸突登再加個麵底🤣💙羽根煎餃子呢個絕對要趁熱食!因為個羽根擺一陣就會淋餃子熱辣辣 咬開仲有肉汁🤤必叫呀!水怪𝐅𝐚𝐧𝐬千祈唔好錯過🫶🏻值得一讚呢度員工超級𝐤𝐢𝐝𝐬 𝐟𝐫𝐢𝐞𝐧𝐝𝐥𝐲❣️服務超好👍🏻下次一定會再帶女女去☺️
期間限定店除左推出一系列𝐇𝐀𝐍𝐆𝐘𝐎𝐃𝐎𝐍餐點
仲有精品✨鋪頭裏裏外外都佈滿水怪!超多打卡位📸

真係超可愛😍!去到𝟔月𝟏𝟒號咋~ 𝐋𝐞𝐭’𝐬 𝐆𝐨❣️

🩵𝐇𝐀𝐍𝐆𝐘𝐎𝐃𝐎𝐍黑松露雞白湯拉麵
雞蛋上面有水怪!勁𝐜𝐮𝐭𝐞🤩黑松露同雞湯超夾!
每一啖都充滿黑松露香氣🤍湯底唔膩 超好食😋
Hangyodon黑松露雞白湯拉麵

💙𝐇𝐀𝐍𝐆𝐘𝐎𝐃𝐎𝐍日式慢煮西班牙黑豚肉包
呢個超特別!一坐低睇餐牌已經決定要試😆
軟綿綿既水怪包夾住超𝐣𝐮𝐢𝐜𝐲既豚肉片 口感唔肥膩
調味亦啱啱好 女女一直搶住要咬🤭
Hangyodon日式慢煮西班牙黑豚肉包

🩵鹿兒島和牛紫菜牛骨湯拉麵
出色之作🌟每日限定𝟓𝟎碗~賣完就冇!
湯底用左𝟒𝟎𝐤𝐠和牛骨以慢火熬製𝟏𝟐小時而成
入口超重牛味🐮清澈醇厚 絕無味精✖️
牛肉都非常嫩滑 好食到爸爸突登再加個麵底🤣
鹿兒島和牛紫菜牛骨湯拉麵

💙羽根煎餃子
呢個絕對要趁熱食!因為個羽根擺一陣就會淋
餃子熱辣辣 咬開仲有肉汁🤤必叫呀!
羽根煎餃子

Hangyodon日式慢煮西班牙黑豚肉包
鹿兒島和牛紫菜牛骨湯拉麵
羽根煎餃子
2024-05-20 114 浏览
之前經過荔枝角🚶🏻‍♀️撞正公眾假期🗓️大排長龍,今日終於得閒帶家姐去大叔拉麵潮聖先🤭水怪Hangyodon ❌️大叔拉麵期間店🏢 而家做到 6️⃣月1️⃣4️⃣咋😇🍜Hangyodon 黑松露雞.白湯拉麵湯濃香醇又不油膩,雞蛋外表印上水怪圖案,超級可愛!🧆Hangyodon特色章魚燒章魚燒外皮燒得香脆金黃,內裡的粉漿除了有軟熟的口感外,還有半流心的效果! 還加了牛油果醬!🫓Hangyodon日式慢煮西班牙黑豚肉包黑豚梅肉片肉質鮮嫩、脂肪分佈均勻而不油膩,肉汁豐富,配以沙律菜, 中和味道!🍜特性和牛骨湯拉麵 碗底加入濃黑的拉麵醬汁,為奶色湯頭添上更濃厚鹹香,油脂完美融入湯頭,喝得出牛骨鮮甜。🥓日式炙燒豚肉秘製醬汁,肉汁滿瀉,入口彈滑爽脆。🥟羽根煎餃子皮薄身煙韌,底部薄膜酥脆,豐富肉汁

🍜Hangyodon 黑松露雞.白湯拉麵
湯濃香醇又不油膩,雞蛋外表印上水怪圖案,超級可愛!

🧆Hangyodon特色章魚燒

🫓Hangyodon日式慢煮西班牙黑豚肉包

🍜特性和牛骨湯拉麵

🥓日式炙燒豚肉
秘製醬汁,肉汁滿瀉,入口彈滑爽脆。

🥟羽根煎餃子
皮薄身煙韌,底部薄膜酥脆,豐富肉汁

2024-05-13 105 浏览
大叔拉麵今次用sanrio既水怪做主題,fans既我當然要去打下卡啦🤩🤩平日三點幾黎唔洗等位。餐廳外面同入面都佈置得好靚,瘋狂地打卡☺️黎到當然要叫有關水怪既野食Hangyodon辛辣中華冷麵$128,仲會附送埋呢隻碗,個冷麵擺盤都幾靚,而且冷麵嘅味道都唔錯👍👍👍Hangyodon北海道紅豆酥配熱茶$38,熱茶有幾款口味可以揀,店員亦都主動幫我哋再加熱水。呢個紅豆酥不但整得好靚好可愛,而且味道都唔錯、唔會太甜、酥皮亦都有牛油香味。慢煮博多地雞胸肉雞白湯拉麵$80,另外叫左個雞白湯拉麵,面嘅質地可以揀硬或者腍。店員話佢哋唔落味精😍食落唔會好油膩,鍾意清淡口味嘅朋友都可以一試👍店員服務態度好好,見我哋鍾意水怪,仲主動拎啲公仔俾我哋打卡用,亦都主動叫我哋拎啲紙牌拎去門口打卡🤩🤩
餐廳外面同入面都佈置得好靚,瘋狂地打卡☺️
黎到當然要叫有關水怪既野食

收工即去荔枝角 D2 Place,皆因被我發現左《大叔拉麵》聯成 Sanrio卡通 Hangyodon 做緊主題期間限定,原來四月已經開始左🙈,活動做到六月中咋!總算發現得及時,可以同Alex過來打卡🤗衣度湯底主打和牛骨湯及雞白湯,我就緊係支持下水怪,黎個《Hangyodon黑松露雞白湯拉麵》,除了有水怪印花的溏心蛋外,還配上一張由有大政日本認可食用紫菜印刷公司負責製作的Hangyodon x Chubby Ojisan 江大叔圖案的紫菜😍而Alex就簡左一曰五十食限定既《鹿兒島和牛,紫菜和牛骨湯拉麵》,牛骨湯底真材實料,濃而不濁,整碗湯都被喝光,最重要係飲完唔會口渴呀嘛!😏最後再嚟多份大阪燒餃子小食,估唔到衣個整法又真係唔錯喎!味道仲超夾添!😋
收工即去荔枝角 D2 Place,

衣度湯底主打和牛骨湯及雞白湯,
我就緊係支持下水怪,
黎個《Hangyodon黑松露雞白湯拉麵》,
除了有水怪印花的溏心蛋外,

而Alex就簡左一曰五十食限定既
《鹿兒島和牛,紫菜和牛骨湯拉麵》,

最後再嚟多份大阪燒餃子小食,
估唔到衣個整法又真係唔錯喎!
味道仲超夾添!😋

2024-05-12 80 浏览
「水怪 Hangyodon」 突然冒起,搞到連我呢個 Little Twin Stars 忠粉都變埋心🤭 呢日趁假期拉埋朋友仔過嚟 D2 Place 朝聖🤭鍾意卡通人物嘅應該都會留意到 Ojisan Ramen 大叔拉麵 周不時都會同其他公司合作,為大家帶來驚喜❤️ 今次餐廳以 #水怪 為主題,梗係四周要滿佈 #水怪 先至夠貼題啦!呢日我哋被安排坐喺Bar枱前面,傳統日式佈置,加上可愛嘅擺設,非常吸睛👀呢日我哋就試咗個「特盛濃厚雞白湯拉麵」、「炙燒西班牙黑豚肉雞白湯拉麵」,以兩者比較,湯底以前者優勝🤤 湯汁索晒喺麵條上,配埋其他配料一齊入口,份外滋味🤤 不過份量就認真少咗啲,可以加底就更好喇🤭🤭雖然加埋一要過百蚊碗拉麵唔算平,不過食心思、食環境有時都係一種享受嚟嘅😉 大家有機會路過,可以上去試吓大叔嘅手勢呀😉📍 大叔拉麵 (荔枝角) 長順街15號D2 Place TWO 3樓314號舖

2024-05-01
Ojisan Ramen 大叔拉麵不時Crossover不同卡通人物,由4月1日至6月14日聯成Sanrio Hangyodon 🐟 日式小店佈滿水怪圖片、公仔及精品,得意繽紛😆 入座後QR code點餐,方便快捷,除了限定主題餐單,亦有多款日式拉麵選擇!湯底更係無添加味精,真材實料~ 難怪6pm已經坐滿客人🔥🍜慢煮博多地雞和牛骨湯拉麵(Hk$88):牛骨湯以12小時慢火熬製而成,牛味清澈醇厚,雞胸片清爽不柴,拉麵Q彈適中,溏心蛋更有淡淡甜香🍲炙燒西班牙黑豚肉和牛骨湯拉麵(Hk$98):牛骨湯以12小時慢火熬製而成,牛味清澈醇厚,輕輕炙燒的豚肉脂香,拉麵Q彈適中🥙Hangyodon 日式慢煮西班牙黑豚肉包(Hk$28):軟綿的包夾着緊緻多汁的豚肉,柔軟有彈性🍮Hangyodon 日式焦糖布丁(Hk$68):可食用糖紙印有可愛水怪圖案,焦糖布丁綿密有蛋香,伴有清新雜果,内外兼備🍡Hangyodon北海道紅豆酥配日本茶(Hk$38):立體水怪的紅豆酥迷你的骰,非常打卡!配了白桃烏龍,淡淡果香十分解膩🍾波子汽水(Hk$22):點少得深入民心的經典樽裝人氣日本飲料🍸可口可樂(Hk$13):熱烘

🍸可口可樂(Hk$13):熱烘烘的拉麵要配凍飲爽一爽

(All subject to 10% service charge)

📍Ojisan Ramen 大叔拉麵
荔枝角長順街15號D2 Place TWO 3樓314號舖 (港鐵荔枝角站 D1 出口, 步行約1分鐘)