2024-07-08
搬屋搬到頭暈暈,剩係知肚餓,唔知想食乜😩,突然好想食豬潤粥,大熱天時難得老婆唔介意,直去沙角邨。呢間舖前排裝修完,希望品質比以前好啦!叉燒腸秒速送到,似乎不是即叫即整,太太碎牛粥都好快到,正正常常,不過炸両就等咗十幾分鐘,油炸鬼好脆,值得等嘅。差唔多食晒D嘢,我碗艇仔豬潤粥都未到就有D奇怪(超過20分鐘),個場又唔係旺,外賣又唔多⋯⋯正準備搵姐姐追單,一碗滿到瀉嘅粥送到我面前,艇仔部份正常嘅,豬膶呢?好想知道個師傅係咪第一次煮豬潤粥,D豬潤可以煮到硬晒冇晒肉汁,嚡熠熠仲老過D湯渣😵💫!本來好想投訴,不過餐牌又冇寫豬潤會煮幾熟,最後食咗幾啖就放棄咗,之後落街市買壽司返屋企食。大師傅喎?! 建議取消生滾粥,賣番D簡單嘅嘢,再唔係改改個名,唔洗笑大人個口🤣🤣是日消費:豬潤艇仔粥$41 碎牛粥$28 叉燒腸$20 炸両$20共 $109
是日消費:
豬潤艇仔粥$41 碎牛粥$28 叉燒腸$20 炸両$20