2023-11-30
呢間嘢真係難食過食屎!(第一次嬲到要寫食評!)我同男朋友經過呢間餐廳見到有煲仔飯 滿心歡喜入去食飯 食到成肚氣咁出返嚟仲要俾錢佢 真係好嬲首先一入去 呢間嘢都算係有裝修嘅餐廳 但係入面冇人 都覺得幾奇怪我哋電子落單左一個黃鱔煲仔飯 一個鹹蛋肉餅煲仔飯加潤腸等咗一段時間啲煲仔飯先到 咁都理解嘅 因為整煲仔飯始終要時間但係個煲仔飯上枱嘅時候都仲係勁多水 明明唔熟 但係又即刻拎走個蓋重點係個鹹蛋蒸肉餅煲仔飯勁大浸雪味啲黃鱔鹹到食勁多啖飯都搞唔掂 一浸死鹹仲要完全冇鱔肉應有嘅彈牙 一定係勁唔新鮮然後唔知點解成煲飯食起上嚟係好似有番梘味咁佢難食本身都算 但係個唔知係待應定老闆娘全程服務態度極差 令我最嬲嘅係 我食食吓飯跌咗一隻筷子落地 諗住暫時唔執住 相信呢個亦都係大部份人因為衛生原因都唔會執 個侍應定唔知老闆娘行過嚟要執 真係聽到呢度我都未嬲 因為佢肯幫我執返我仲同佢講聲唔該 點知佢執完放返喺我張枱度 即係我個煲仔飯隔離? 勁唔衛生喎 其實執起收返佢唔得架咩?我哋食咗一陣之後間餐廳包括我哋有三枱客,大家都係嗌煲仔飯,點知佢一樽豉油三張枱分 但係明明見到遠處有樽豉油做得煲仔飯 點可以連豉油都慳。
(第一次嬲到要寫食評!)
我哋電子落單左一個黃鱔煲仔飯 一個鹹蛋肉餅煲仔飯加潤腸
重點係個鹹蛋蒸肉餅煲仔飯勁大浸雪味
啲黃鱔鹹到食勁多啖飯都搞唔掂 一浸死鹹
仲要完全冇鱔肉應有嘅彈牙 一定係勁唔新鮮
然後唔知點解成煲飯食起上嚟係好似有番梘味咁
做得煲仔飯 點可以連豉油都慳。。。。
一句講晒,聽執笠啦!本身呢個鋪位人流都冇乜,仲要野食難食,服務態度差,希望佢早執早着,唔好再浪費食物🙏🏻
鹹蛋肉餅煲仔飯