2022-11-16
【 🍡(熱)薑湯三色芋圓 】($30)---【 🍶豆腐布甸 】($25)---【 🥭楊枝甘露 】($40)~~~📍評分:8.5/10~~~⏩ 深夜1點鍾,上網揾邊到仲有甜品食呢🤣,誤打誤撞就黎左天后甜品,營業到好夜啊,發掘到食夜宵好去處😈!睇網評見到評語好差⁉️但問心自己食完覺得幾好食🫣,不過係份量唔多lor!~~~夜麻麻叫左三款甜品😛,就黎冬天嘛係時候儲定d脂肪啦🤫!---薑湯芋圓好食borr,三色芋圓口感好煙韌😚,有原材料香,配埋暖笠笠微辣既薑湯食jeng🤤!---豆腐布甸口感so good👻,布甸既jelly彈彈既口感我好鍾意啊!而且好重豆腐味😋,豆香夠濃郁!---楊枝甘露都唔錯,西米露加埋芒果🥭,香香甜甜收個尾👅!~~~✅ 整體黎講,質素真心幾好吖👀,可能份量相對唔多,但真係唔係咁差啫🫣!都係個深夜放毒甜死人好去處😹,咩名siusei...~~~性價比:4/5回頭度:4.5/5賣相:4/5環境衛生:3/5服務態度:3.5/5
---
【 🍶豆腐布甸 】($25)
---
【 🥭楊枝甘露 】($40)
📍評分:8.5/10
~~~
夜麻麻叫左三款甜品😛,就黎冬天嘛係時候儲定d脂肪啦🤫!
---
楊枝甘露都唔錯,西米露加埋芒果🥭,香香甜甜收個尾👅!
性價比:4/5
回頭度:4.5/5