2025-01-12
老老實實,啲食物質素真係非常高,每道菜都食到舔舔脷。但係啲侍應嘅服務態度非常之離譜地差。我同啲朋友一行四人, 訂咗枱食星期日晚18:30-20:15嘅時段。差唔多7:45左右,啲服務員就開始不停喺我哋張枱附近行嚟行去,明明啲嘢食未食完就話:「你哋8:15要還枱㗎啦喎,啲嘢食收得未。」個個都黑口黑面,語氣同態度都非常之惡劣! 企到好似security guard咁,感覺就好似無時無刻監察住你。搞到我哋食到好急,傾計都傾得好唔自在。我哋有朋友生日所以買咗個蛋糕最後食。不過由於係咁俾人催,所以成個唱生日歌、影相連埋食蛋糕過程我哋只係用咗10分鐘趕急完成,體驗非常之差。最後我哋喺8:12左右起身離開,有個侍應誇張到連我哋準備走執緊袋嗰一刻都要即刻走過嚟執我哋枱上面嘅碟仲要一嘢好大力咁拍落張枱度。但係我哋食緊飯嘅時候,周圍都有幾張枱係無人坐。完全唔知佢哋催啲乜。所以呢間完全唔係同朋友吹水聚會嘅好選擇。你話我自己一個嗱嗱臨食完就冇所謂啫。真係食到成肚氣。