2019-08-31
好耐冇黎家傳滬曉食飯 , 星期五晚 7:30 pm 黎到竟然唔使等位 ! 😮😮每次嚟都會飲四寶茶 , 四寶有紅棗 , 杞子 , 茶葉同埋雪耳 , 幾特別㗎 ! 大家嚟到可以試試香露醉雞 ($82)每次嚟都必點 ! 雖然價錢有啲貴 , 但係好好食 , 份量都幾多 ! 醉雞好嫩滑 , 而且好入味 , 酒香好濃 ! 推介推介 👍小籠包 ($55)小籠包都唔錯 , 略嫌個皮厚咗少少 , 湯汁味道岩岩好 ! 擔擔麵 ($52)份量都幾多 , 好香花生醬味 !! 辣味同樣突出 , 但唔算好辣配料有少量蔥 , 蝦乾同細細粒嘅榨菜 , 味道同口感都幾豐富 ! 咁耐冇嚟 , 食物質素仍然保持到 , 可惜服務明顯退步, 店員無咩表情 😅 感覺冷冰冰咁 ...加埋茶位每人 $12 , 平均消費約 $120 , 尚算合理 ! 會回頭的 😀😀
香露醉雞 ($82)
醉雞好嫩滑 , 而且好入味 , 酒香好濃 ! 推介推介 👍
小籠包 ($55)