2021-12-07 1288 浏览
同同事放工去海港城試下依間有海景睇既台式火鍋!坐底見到依個海景,真係令人胃口大增!湯底揀左紅泥小染-辣湯同貢布豬肚湯食落好有台灣風味!叫左辣湯當然要叫埋響鈴,試一試個湯底!叫左好多唔同既餸菜,當中最吸引我既係玫瑰松板同温體牛好驚喜佢真係砌到玫瑰形狀 打卡一流。而松板同溫體牛一樣入口即溶,另外肉吸收晒湯汁非常美味黎到寬巷子,當然要一嚐佢地既創意料理。一啲令你充滿想像同幻想力既料理雖然係創意料理,但係味道一流!我特別喜歡似蝦壽司既蝦滑
同同事放工去海港城試下依間有海景睇既台式火鍋

坐底見到依個海景,真係令人胃口大增!

湯底揀左紅泥小染-辣湯同貢布豬肚湯
食落好有台灣風味!

叫左辣湯當然要叫埋響鈴,試一試個湯底!
叫左好多唔同既餸菜,當中最吸引我既係玫瑰松板同温體牛

黎到寬巷子,當然要一嚐佢地既創意料理。
一啲令你充滿想像同幻想力既料理

雖然係創意料理,但係味道一流!
我特別喜歡似蝦壽司既蝦滑
  • 手工蛋餃
  • 鴛鴦湯底
2021-12-06 922 浏览
而家先post返今年去食嘅情人節套餐💗另外加咗個毛肚同小食青瓜🥒湯底係好香好溫和嘅麻辣🌶食物擺盤全部都超級靚😍情人節個蔬菜盒真係有心思💗整體上全部都好食🤤兩個人都好夠飽🤤不過覺得個青瓜麻麻地🥲因為都幾辣同偏酸🥲🌶
2021-11-26 1004 浏览
同一大班同事收工去咗尖沙咀海港城寬巷子食飯,呢間台式火鍋聽講都幾好食,景又靚,所以都book咗枱先去。一入座安排咗海景位,望住呢個靚景食飯真係冇得頂。湯底我哋叫咗鴛鴦鍋,紅泥小染(辣) + 貢布豬肚湯,麻辣湯底好高質,豬肚湯都意外地出色。我哋4個人都係食肉獸,叫左好多肉食😂溫體牛:好重牛味,超好食!我地好似叫多左幾round添!玫瑰松板:職員教落加埋蛋汁仲好味,片松板豬好香口添,薄身得嚟又好有咬口,掂!再叫左幾款創意料理⋯鮮蝦壽司滑:好似「壽司」嘅火鍋料,幾得意啊!味道方面都唔失禮,蝦滑味都好重!墨條牛軋:鐘意食牛軋糖,有冇似曾相識嘅畫面呢?食落口感好好,重墨汁嘅關係,好入味啊!最後仲加左個紅薯粉,鐘意食麻辣既我食啖啖索滿辣汁既薯粉,食得好滿足!可惜食得太高興影唔切,分享唔到俾大家!寬巷子以一間台式火鍋店嚟講,海景餐廳環境一流;服務質素又好,員工好細心;食物都好優秀,好味之餘仲好IG-able添!

我哋4個人都係食肉獸,叫左好多肉食😂
溫體牛:好重牛味,超好食!我地好似叫多左幾round添!
再叫左幾款創意料理⋯

2021-11-08 6733 浏览
又係打邊爐啊,身邊好多選擇困難症嘅朋友諗唔到食乜都係打邊爐,今日嚟咗呢間叫寬巷子,都係朋友食過話好食要返轉頭嘅餐廳,湯底揀咗麻辣同埋牛奶椰子花膠雞,我就覺得個花膠雞未夠火喉,未有嗰種好Lim立嘅感覺,味道就太重椰子味,有啲搶咗雞肉嘅鮮味,配料又唔係好多,啲雞唔係一件件,而係好似手撕雞咁碎上,啲花膠煲溶晒冇咩食。另一個麻辣鍋呢,材料就非常多,個人覺得呢個喎麻多個辣,因為我比較喜歡食辣多過麻嘅湯底,同埋太多花椒,靸菜嘅時候會有好多雜質,不過中間嗰個位可以隔住,但係味首我就覺得可以再重口味啲,裏面包含少量鴨血,少量豆腐等等嘅配料跟住落嚟介紹嘅係類似豬頸肉嘅嘢,侍應介紹咗個食法就係將蛋白淋落去中間,然後馺兩至3分鐘就食得,不過我想講啲蛋白係(不)唔起嘅,同埋其實落唔落蛋白都冇乜分別,都係一啲象徵式將佢加添一啲藝術細胞落去only,,因為啲蛋白落到水都唔會黐住跟住呢個就係墨汁雞軟骨條,幾香口嘅,不過我覺得口感麻麻,因為墨魚滑應該係彈牙嘅,雞軟骨應該係爽脆嘅,兩種極端嘅口感混埋一齊我覺得唔係好夾,但味道就好食嘅,idea比較創新,各花入各眼然後叫咗啲蔬菜類啦不過補充一下我覺得份量可以大返少少🤏全晚

然後叫咗啲蔬菜類啦

不過補充一下我覺得份量可以大返少少🤏

全晚最期待係呢個海鮮評估,聖子海蝦,鮑魚等等都有齊,新鮮度尚可,不過全部海鮮都比較細隻,未算最好,不過我個friend上次嚟食佢話好新鮮

呢個係龍蝦刺身,龍蝦刺身我真係第一次食,平時都係食熟嘅,但出乎意料之外超級好食!肉質爽滑彈牙,鮮味十足,略帶清甜,配合Wasabi日本豉油🥰好滿足

跟住落嚟又係藝術嘢,貌似壽司但係唔係壽司嘅雜錦壽司,係咪唔知我講緊咩呢,去圖

上面以四款主題食品(蝦,鮑魚,牛肉,豬肉)仿製魚生片,下面以墨魚滑,蝦滑去仿飯團,賣相勁吸引啦,不過掉落水佢哋係會分開嘅,而味道同口感都係好似我哋平時食嗰啲一樣,但係上碟夠別緻,加分

上面分別係肥牛同埋和牛仲有牛舌,肥牛同牛舌都不過不失,唔會太肥,油花分布好平均,口感非常有嚼口,但係個和牛就未去到入口即溶,侍應話淥15秒左右就食得,我都聽足吩咐淥咗15秒都係紅紅哋但照食,係唔差,但係唔算好好
2021-11-06
庆祝纪念
生日
  • 水果茶
2021-11-08 1821 浏览
雖然天氣只是微凉,但媒體日日都報導話有冷鋒到,令人好想去打邊爐。這間店是我收藏在想去的食肆名單內其中一位,終於的起心肝去試了。有靚海景,有靚裝修,每一道食物的擺設都很適合打卡。打邊爐最緊要食物夠新鮮,這點做到了,份量亦足夠,性價比合理。雖然樣樣都想試,可惜我地得兩個人,叫唔倒咁多,打邊爐始終都係適合四人或以上。東方美人鍋底,湯料很特別,飲完唔會覺得好口渴。服務員很坦白,我地問佢壽司盛合如果成份放入鍋內,牛肉豈不是會太熟?佢話:會㗎。只係比客人打卡,你要分開淥,鮑魚同蝦都係。btw,蝦係新鮮蝦,甜美。最後,烏梅汁係一個驚喜,特別係當你食左好多肉嘅時候,飲一啖落肚,如甘露。

有靚海景,有靚裝修,每一道食物的擺設都很適合打卡。

東方美人鍋底,湯料很特別,飲完唔會覺得好口渴。
佢話:會㗎。只係比客人打卡,你要分開淥,鮑魚同蝦都係。
btw,蝦係新鮮蝦,甜美。

東方美人鍋
壽司刺身盛合
手工蛋餃
東方美人鍋
壽司刺身盛合
2021-11-06 1621 浏览
好久之前就想來試了, 但竟然一直等到現在才有機會,不過能跟一班好同學一起慶祝也是特別開心。火鍋店的佈置很雅緻高貴,每枱放了一個大通花盤,是在固定待會的湯底。我地點了湯紅泥小柒拼東方美人鴛鴦鍋。老實說, 這店一點都不便宜。但每道食材的擺盤都極美又超作, 令我像大鄉里出城似的, 每每在食材上桌時都驚呼連連~~壽司滑拼盤,是手握壽司造型的海鮮滑同牛肉滑,上面是海鮮,下面就是他的滑,我吃了牛肉手握, 牛肉味非常濃。枝仔冰,唧唧冰造型的蝦膠花枝豬肉團。墨魚牛軋,又似牛軋糖又似豬血糕,但其實係墨魚肉,墨魚肉彈牙美味。牛舌花最簡單,係玫瑰花造型,是我其中一道很喜歡的火鍋料。鳳梨酥,實則是手工豆腐裡面釀了點花枝滑,雖然是服務員極力推介,但我覺得一般,無甚特色。除了打咭特色食材之外,當然要必回實際食材, 牛肉我們選了牛小排及溫體牛, 溫體牛牛味濃,口感實在。羊肉片非常嫩滑。餃子點了三款, 其中的蛋餃沒介紹錯, 蛋皮滑溜,肉餡豐富。鵝腸和黑毛肚都很香脆,泡辣湯底特別爽快。另外也點了老油條, 雖然還是不夠乾脆, 但味道還可以。最後加一份薯粉, 想不到大家都滿足了。

枝仔冰,唧唧冰造型的蝦膠花枝豬肉團。

牛舌花最簡單,係玫瑰花造型,是我其中一道很喜歡的火鍋料。

餃子點了三款, 其中的蛋餃沒介紹錯, 蛋皮滑溜,肉餡豐富。

鵝腸和黑毛肚都很香脆,泡辣湯底特別爽快。

另外也點了老油條, 雖然還是不夠乾脆, 但味道還可以。

最後加一份薯粉, 想不到大家都滿足了。

2021-11-06
午餐
  • 黑毛肚
  • 枝仔冰
  • 手工蛋餃
2021-10-26 2081 浏览
一入到去見到呢個,即刻諗起《不能說的秘密》🤣手多多走去㩒下🎹,結果係。。。冇聲嘅🤪豆乾炒牛肉配白米飯 $108🍱同事話食完呢個又唔係太口渴🤔台灣滷肉飯 $98🍱食完返到公司好口渴🥴飲咗杯茶🍵都未能止渴,結果飲咗包檸檬茶🧃就好好多

豆乾炒牛肉配白米飯 $108🍱
同事話食完呢個又唔係太口渴🤔

台灣滷肉飯 $98🍱
2021-10-25 1768 浏览
因為有海港城既Dining Coupon 可以減$500, 所以決定試下。booking 6點,  等左5分鐘入座,幸運地坐到有海景既位,但一入到去就比人催促落單。除左催落單個侍應, 其他服務都幾好, 定時有幫手加湯添水。桌面已經有一碟調料, ($15)叫左個豬肚湯( $298, 鴛鴦鍋$398) , 湯式唔錯, 夠濃郁,配埋羊肉都豬頸肉都幾好食。個牛肉sushi 幾得意, 擺盤用黎影相都開心,不過個sushi 煮6分鍾後上面塊牛肉我有少少咬唔開.......總括而言, 餐廳環境食物質素唔錯, 但性價比低。

桌面已經有一碟調料, ($15)

總括而言, 餐廳環境食物質素唔錯, 但性價比低。
题外话/补充资料: 用coupon 唔計服務費其實可以一早講.....或者落單果陣問一問係未用coupon , 提醒客人會好d 。
2021-10-23
2021-10-20 1229 浏览
此過江龍完全保留了台灣的風味,湯底麻而不辣。而各款菜式,有樣又有料~食材絕對生鮮,而且湯底好足料:當日over 鴛鴦湯底,而蜂巢豆腐及鴨血好好味😋絕對要encore,仲要係台灣直送。連當中的花團錦簇(什錦蔬菜)都非常用心擺盤,將花園呈現,精彩~~不只是精緻得個樣,當晚被安排在落地玻璃前位置,更賞心悅目🖤好適合一家大細,或者三五知己飯聚🤭🤭🤭味道★★★★★環境★★★★★服務★★★★CP值★★★★
不只是精緻得個樣,當晚被安排在落地玻璃前位置,更賞心悅目🖤
好適合一家大細,或者三五知己飯聚🤭🤭🤭

味道★★★★★
環境★★★★★
服務★★★★
CP值★★★★
2021-09-22
2021-10-19 1093 浏览
好耐無約班死黨出來吹水,呢間野都係佢地揀嘅,但係都算唔錯。門面設計好特別,入面揀位都有對住個海景嘅,成個環境都俾人感覺好舒服!一來梗係點翻個鴛鴦鍋啦,呢個好似叫紅泥小染(辣)&貢佈豬肚(唔辣),等吃主菜嘅同時我地都點左d小食:大腸頭、牛筋、麻辣鴨舌……仲有幾樣唔記得左囉,不過感覺還好,可試可不試(自已領悟),然後覺得估計主食也差唔多,都無抱好大希望。好彩頭因為個名吸引先點,一見到以為係雪條哈哈哈,原來係白蘿蔔包住d肉,感覺幾特別,可以俾70分以上再來就試左溫體牛🐮,oh 實在太ok拉,肉質嫩滑又有得咬,牛味仲好濃郁,所以其他主食未上齊,我地就➕多一單拉,推推推薦墨條牛軋都ok佢地話,我個人覺得麻麻地,不過口感豐富,入面好似有雞軟骨定豬軟骨嘅野鮮蝦壽司滑,除左個樣靚,味道仲唔錯,所以我地都有追加左一份整體感覺還係ok嘅,都值得推薦
好耐無約班死黨出來吹水,呢間野都係佢地揀嘅,但係都算唔錯。
鮮蝦壽司滑,除左個樣靚,味道仲唔錯,所以我地都有追加左一份
整體感覺還係ok嘅,都值得推薦
2021-10-15 1113 浏览
今日(10/15)約二時多進店,先聲明一下我們並非食下午茶,係正價一碟碟叫果種。第一個受氣位:當時係星期五二點多(接近三點),店內只有3檯客人進食,我們坐下後有位四眼男待應提醒了二次用膳時間為二個鐘,催促我們盡快下單。Fine, 我們當時也作出配合馬上點餐(真係唔知仲以為自己去了澳牛😮‍💨)第二個受氣位:落單時點了麻辣鴨血湯底,該名四眼男待應指住了另一幅圖講即刻要呢個啦,我們有點莫明其妙,追問之下他才粗聲粗氣講有大辣小辣之分,我地要小辣所以係另一張圖。全程佢用覺得我地好蠢既語氣指責我們,令人超不舒服!第三個受氣位:結帳時,我們使用海港城coupon,可獲得500 元減免,該名四眼待應似是不滿我們對單,而用不耐煩語氣講你地用coupon 嘛,咪咁咁咁,今時今日竟然仲可以咁既服務態度???總結,是日消費了1,505 元,減了coupon 也需真白金銀付1,005 !!!! 餐廳環境我比滿分💯(維港景),食物也算新鮮但相信香港火鍋店比比皆是這水準,再加上服務態度差劣,只能講NEVER next time!!!! 奉勸各位海港城有其他萬千選擇,請精明消費!

第一個受氣位:

第二個受氣位:

第三個受氣位:

奉勸各位海港城有其他萬千選擇,請精明消費!

2021-10-15 924 浏览
早前於網上看到必食過江龍食店,好奇心下在網上做了research,想跟好姊妹有一個歡樂愉快的下午最後訂了寛巷子的午後百艷茶宴首先提提侍應生服務周到由坐下到上菜,每一款菜式都細心講解烹調時間茶宴的食物有特色又好味,把牛舌、墨魚製作成花的模樣極有心思麻辣海蜇頭亦十分入味蔬菜新鮮特別是當中的創意料理:墨條牛軋及鳳梨蘇味道滿分而賣相有趣而下午茶整體賣相十分美麗,打卡一流再配合窗邊位置景色很好,晚飯朋友聚餐境色應該更美
早前於網上看到必食過江龍食店,
好奇心下在網上做了research,
想跟好姊妹有一個歡樂愉快的下午
最後訂了寛巷子的午後百艷茶宴
首先提提侍應生服務周到
由坐下到上菜,
每一款菜式都細心講解烹調時間
茶宴的食物有特色又好味,
把牛舌、墨魚製作成花的模樣
極有心思
麻辣海蜇頭亦十分入味
蔬菜新鮮
特別是當中的創意料理:墨條牛軋及鳳梨蘇
味道滿分而賣相有趣
而下午茶整體賣相十分美麗,打卡一流
再配合窗邊位置景色很好,
晚飯朋友聚餐境色應該更美
2021-09-25
  • 墨條牛軋
  • 鳳梨酥
  • 玫瑰水果茶
2021-10-12 784 浏览
海港城開左呢間火鍋店,佢嘅門店裝修好吸引到我,個樣好有特色!經過都會忍唔住望2眼!佢除左有午餐,晚餐之外,仲有下午茶!!佢個下午茶set 同西式hightea 一樣,有個3層的點心塔,仲要有埋茶同甜品。2個人食嘅下午茶份量好足!可以黎一個另類嘅happy hour!除左有吸睛嘅門面,內部裝潢都好有心機, 再配一個大海景,夠晒特別!再介紹埋枱上面嘅窿窿大盤,佢唔知係一個裝飾更加係用嚟放打邊爐嘅煲,而佢唔係用電子爐,真係有火喺下面而且係超熱添!即時開着冷氣一路食都感受到個爐嘅高溫直頭似係對住個火BBQ緊!真係火力十足~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~🔷午後百艷套餐(二人份)$580呢個下午茶包括左:湯底,三層高嘅配茶架,第一層係肉類(牛舌,墨魚同豬頸肉),第二層有五款創意料理,第三層係蔬菜拼盤,仲有花茶同甜品。湯底主要係麻辣湯或者係豬骨湯, 兩個湯底都會有鴨血同豆腐,而選擇餐牌上其他湯底或者係鴛鴦鍋都要額外加$100.因為屋企人唔太食得辣我就揀咗豬骨湯,豬骨湯非常之清甜,睇到湯用左好多配料去煲,我屋企人每個都讚,又係咁不停係拎黎飲!第一層肉類:三款肉都好新鮮而且爽口彈牙,我自己特

佢除左有午餐,晚餐之外,仲有下午茶!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
🔷午後百艷套餐(二人份)$580

第一層肉類:三款肉都好新鮮而且爽口彈牙,我自己特別欣賞嘅係牛舌因為佢切得夠薄而且煮起上嚟一啲都唔會老!侍應會好細心介紹每款食物嘅建議烚時間!

第二層創意料理:喺五款入邊我最鍾意嘅係菠菠糖同埋牛轧,菠菠糖係全素,用芝麻葉做卷物都幾新鮮,而月餅係蘿蔔糕咁嘅質感,煮落好易融,二鳳梨酥,鹹鹹甜甜咁唔太似啱打邊爐,另外糖葫蘆建議最後先落,因為佢嘅糖表面係會溶晒喺個湯底度。

第三層蔬菜:蔬菜種類有好多而且都幾新鮮,特別欣賞係啡色茶菇,好鮮甜,而且喺出面比較少會叫到呢一款菜

甜品呢,經常會轉變唔同嘅口味,我今次食到嘅係一個紫薯撻,紫薯一啲都唔甜而且佢嘅餅底非常之鬆脆配搭起上嚟唔會覺得太濟。

🔷 寬巷子水果茶 $128
配打邊爐就十分好,夠凍甜甜地不會太酸,一開始有少少甜,冰溶後,就甜度剛剛好!而且佢寫明有1.3L, 叫後黎一齊share 就岩岩好啦!

🔷手握壽司
驟眼睇真係以為壽司,但其實飯團部份係以花枝,海蝦等打漿而成,牛肉滑仲加左馬蹄增添口感,而上面既刺身就有鮮蝦、鮑魚、豚肉&牛肉,賣相同創意絕對滿分,味道亦都不錯,而且煮完都仲keep到個外型,唔會散晒!

🔷綜合肉類盛
有豬頸肉,豬肉片同埋羊肉。係三個款嘅肉中,我屋企人最欣賞嘅係羊肉,而我自己覺得唔太特別但係肉類係非常新鮮。

🔷枝仔冰
用米紙包住墨魚滑,我自己覺得一般,因為米紙好快就郁咗只係食到入面嘅墨魚滑,相比起其他嘅菜式,佢比較失色

🔷滷香大腸頭
用秘制滷水汁,只要放入鍋加熱返就可以,食到新鮮爽口有口感,好有台式風味,十分建議加配!

總括,野食係幾特別,而且個裝修,景色一流,下午茶係OK 嘅,但晚餐就唔多抵啦,如果有慶祝活動揀呢度都不錯嘅。

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
👅味道 🌕🌕🌕🌗🌑
🌻環境 🌕🌕🌕🌕🌑
🐋服務 🌕🌕🌕🌕🌑
👛抵食 🌕🌕🌕🌑🌑
🔄回頭率 35%
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
📍 寬巷子 (尖沙咀)
尖沙咀廣東道3-27號海港城海運大廈地下OT G57號舖
📞 31882840
2021-10-11
用餐优惠
優惠券
2021-10-06 637 浏览
好耐好耐冇寫食評,最近開始pick up返:)朋友生日飯揀咗呢個台灣過江龍打邊爐,睇相見餐廳環境唔錯,有海景位,食物賣相亦都算吸引~打開Menu發現有唔少Gimmick火鍋料,例如整到好似鳳梨酥嘅鱈魚豆腐,又或者好似雪條嘅海鮮棒,造型幾有趣。一嚟先叫湯底,分別要咗麻辣同人參雞。麻辣要跟埋鍋中間嘅醬一齊食先夠味,人參雞清清哋,藥材味唔重,未食嘢個個先飲一碗配料一切正常,可能我哋主要都係叫大路嘢啦。反而係好似雪條嘅「枝仔冰」有啲失望,佢係由蝦、花枝、豬肉打成嘅海鮮棒,冇咩特別。另一個主打係本地溫體牛,記住唔好淥太耐~同埋唔好用個網撈住淥,否則可能會有啲韌..因為用商場現金券,所以價錢抵咗好多
好耐好耐冇寫食評,最近開始pick up返:)

一嚟先叫湯底,分別要咗麻辣同人參雞。

因為用商場現金券,所以價錢抵咗好多
2021-08-21
庆祝纪念
生日
2021-09-24 1279 浏览
是日打邊爐-寬巷子叫左鴛鴦湯底: 東方美人 (豚骨鍋) 同 紅泥小染鍋入面都有d綿綢豆腐,鴨血辣個鍋越煮越辣,D香料放左係中間位置,唔會滾左出黎,令到食菜or肉時唔會食埋d花椒粒等香料,哩方面好細心。綿綢豆腐好味,軟軟地,又吸湯汁,放係辣同唔辣湯都好味 (原本湯底入面都有幾件,我另外再叫) 墨條牛軋用左墨汁,花枝,雞軟骨制成食落有咬口,口感豐富。玫瑰松板真你聞名不如見面,咩叫圖物一致就係哩d了….好靚啊! 用豬頸肉切成嘅玫瑰花壽司滑打邊爐都有壽司食, 都係花心思又有創意嘅菜式。下面’飯’係有蝦膠同花枝膠,牛肉等整成, 上面’魚生’就係眼見嘅蝦,鮑魚,牛肉等花團錦簇係花的藝術鮮蝦雲吞 :大大粒,包得飽滿,仲有完整一隻蝦係入面響鈴,油條, 黑毛肚 :新鮮總結:環境一流,望住維港打邊爐 ,鋪面乾淨整潔食物新鮮、有創意,個樣睇得又食得,仲唔係打卡店🤭🥳
是日打邊爐-寬巷子

叫左鴛鴦湯底: 東方美人 (豚骨鍋) 同 紅泥小染
鍋入面都有d綿綢豆腐,鴨血

紅泥小染同東方美人

綿綢豆腐

綿綢豆腐

墨條牛軋

用左墨汁,花枝,雞軟骨制成
食落有咬口,口感豐富。
墨條牛軋

玫瑰松板

真你聞名不如見面,咩叫圖物一致就係哩d了….好靚啊!
用豬頸肉切成嘅玫瑰花
玫瑰松板

壽司

打邊爐都有壽司食, 都係花心思又有創意嘅菜式。
壽司滑盛合

花團錦簇

係花的藝術
花團錦簇

鮮蝦雲吞 :大大粒,包得飽滿,仲有完整一隻蝦係入面

響鈴,油條, 黑毛肚 :新鮮

黑毛肚

油條,響鈴

總結:
環境一流,望住維港打邊爐 ,鋪面乾淨整潔
食物新鮮、有創意,個樣睇得又食得,仲唔係打卡店🤭🥳

2021-09-22
紅泥小染同東方美人