2025-02-08
這間*川川辣辣*已經有一段時間冇去食過、佢嘅每一款食物唔知道而加有冇唔同咗、就係天水圍T Town嘅店舖、去到剛剛開舖一陣間、就可以拍到整間店面環境、裝置都幾特別中西合壁、食物款式多元化多選擇🤔!招牌酸菜魚 $188呢一款係店家招牌菜之一、之前都有食過都幾好、送到上枱賣相都係睇得吓🤔、整窩酸菜魚色香味都有、魚塊同配菜都好多😯、每一件魚塊白叨叨又軟滑鮮味、沾滿湯汁酸酸辣辣好惹味辣到恰恰好😋佢嘅配菜有窩笋、本菇、酸菜、紅辣椒及其它!蔥油雞 $64午餐送白飯呢一款蔥油雞套餐我覺得都唔錯好有地道風味🤔、整碟賣相色澤肉質入哂味、每一件蔥油雞味道鮮嫩幾好食😋啖啖蔥油味道、配番碗白飯一啖飯一啖雞真係好正😚!花生西多士 $34呢一份西多士望著冇乜特別🤔、金黄香口嘅賣相、食到入口香噴噴😚、外脆內軟綿綿夾住花生醬、多層啖啖口感配埋糖漿咸甜味道!香脆奶油豬 $28只係一個普通麵包做出嚟好普通🤔、做到香脆外皮同燶邊、配埋奶油咸咸甜甜、食到入口香脆煙韌又有咬口、我覺得幾好食真的唔錯!糍粑 $38呢一款糍粑好有地道風味、長條形賣相望見都好想食🤤、上面加咗滿滿黃豆粉及黑糖漿、食到入口煙糯口感味道帶點香甜、食咗辣嘢食
招牌酸菜魚 $188
蔥油雞 $64
午餐送白飯
花生西多士 $34
香脆奶油豬 $28
糍粑 $38
呢一款糍粑好有地道風味、長條形賣相望見都好想食🤤、上面加咗滿滿黃豆粉及黑糖漿、食到入口煙糯口感味道帶點香甜、食咗辣嘢食番件都幾好!