2023-10-17
🍴法國黄油雞胸 $268香煎雞肉 裡面有慢煮雞肉嘅嫩滑 更有淡淡嘅油香同大量嘅肉汁 外皮香脆可口😋一啖食到嘅 係三文治咁嘅層次 由脆到嫩再充滿肉汁 每一啖都係享受 而雞肉下面嘅薯蓉好香好好食 接住切雞時流出嘅肉汁 成件雞肉一滴不留全部食曬🍴白酒煮新鮮紐西蘭青口 $208青口 鮮嫩飽滿 脹卜卜大大粒充滿肉汁同海洋鮮味🤩🍴新鮮紅菜頭湯 $68紅菜頭完全冇草青味 得翻紅菜頭嘅鮮同甜😍湯入面應該加左打碎左嘅薯仔 個湯飽滿得黎又令到各種蔬菜嘅味道融為一體 加上少少嘅黑椒碎 令湯嘅味道更立體 濃而不膩🍴北海道帶子墨魚汁意大利飯 $288飯粒粒粒分明 有咬口但唔會過硬 恰到好處 配上各種菇菌 芝士同墨汁嘅香同鮮 加上外脆內嫩嘅帶子 更加係畫龍點睛😋🍴餐包鬆軟又唔會太大份 正好用嚟做開胃菜 配上青口或者蔬菜湯都不失為一個好選擇👍🏻 鍾意麵包嘅話可能就會覺得唔夠喉 因為都真係幾好食
🍴白酒煮新鮮紐西蘭青口 $208
青口 鮮嫩飽滿 脹卜卜大大粒充滿肉汁同海洋鮮味🤩