2019-05-29
2085 浏览
🥢荃灣放題價錢食酒店自助餐🥢有時偶然想放任一下,想坐得舒服食個自助餐,大部分酒店都要人均$500,普通食一餐又不想食太貴嘅時候,發現了上次荃灣汀九帝景酒店的自助餐原來很抵食,一於入去試下🥢澳洲和牛.黑毛豬海鮮自助晚餐(May 3 - Jul 5 2019) 6:00-9:30星期一至五 $279 起需預訂星期六日假期$336🥢地點對我們荃灣青衣友來講都好方便,荃灣地鐵及荃灣西都有免費小巴入車程約十幾分鐘就到達好方便🥢去到坐底侍應會擺底每人一碟澳洲和牛同黑毛豬俾我地,肉是用上照燒汁,顏色粉嫩多汁,肉質軟滑又香口,可惜只有一碟不是任食🥢刺身款式有三文魚,吞拿魚,墨魚,章紅魚4款,雖然款式不多都算新鮮🥢凍海鮮有龍蝦鉗,長腳蟹,凍蝦,翡翠螺。最好食是長腳蟹,蟹是有蟹鮮甜味道,而且無雪味,用料新鮮可以食到一大盤,翡翠螺口感都是鮮甜爽口,凍蝦大大隻,肉質鮮爽仲有膏的,鍾意食凍盤的可以瘋狂咁食🥢沙律有很多款選擇,有我最愛的德國薯蓉沙律,越南粉絲沙律,泰式魷魚沙律,除了特式沙律仲有幾款新鮮沙律菜提供,有不同醬料選擇🥢熱葷就有蒜蓉元貝,藍青口,蒜蓉夠曬多啱曬我,另外還
🥢澳洲和牛.黑毛豬海鮮自助晚餐
星期一至五 $279 起需預訂星期六日假期$336
🥢熱葷就有蒜蓉元貝,藍青口,蒜蓉夠曬多啱曬我,另外還有啖啖肉的燒豬肋骨
🥢還有即煮自選粉麵叻沙,食咗咁多凍盤要食熱嘢暖下個肚,湯底味道比較重椰香味道
🥢甜品有6 種口味的 häagens-dazs
雀巢雪糕,小朋友最鐘意的朱古力噴泉,還有超濃流心朱古力杯杯,芝士蛋糕等等
🥢放題價錢食到酒店自助餐很抵食,可以瘋狂食長腳蟹及龍蝦鉗,häagens-dazs 雪糕即時回本,而且地方坐得舒服,有空間感,有時間的話可以到酒店外面看看汀九的雙橋夜景影相打卡呢