2018-10-24 861 浏览
天氣凍左少少,食火鍋嘅心情就會膨脹。見到帝景酒店出 龍蝦花膠「鮮」味粥底蒸汽火鍋,即刻book位 帶埋屋企人衝入汀九食食食一段時間無黎,原來係到都可以飲到cold press juice。但仍然可以享受優惠價$25/位任飲,又或者加$78飲紅白酒。其實都好划算!咁啱閒日唔多人食火鍋,我地安排坐係窗邊望泳池景,環境寧靜,食得都享受啲即蒸材料好豐盛😍至少有6款新鮮海鮮,仲貼心配給一個計時器,方便我地可以在建議時間內食到最鮮味道嘅海鮮!同屋企人閒談之際,材料都上齊啦。望到都流口水!海鮮仲好生猛,仲郁㗎火鍋底分為3層,底層就係吸收全部之後精華嘅湯底(粥底會後加)。中間同上層都可以放海鮮首先我地食左需時最耐嘅滑雞件先同埋放係上層嘅龍蝦!龍蝦開邊蒸5分鐘,蒸完的龍蝦完全無離殼,成舊龍蝦肉緊緊痴住啲殼。食落肉質彈牙,啲糕雖然唔算超級爆滿,但味道好鮮!雞件應該係新鮮雞,好滑同好香雞油味,完全唔需要加任何調味料,已經好足夠!同時都可以幫個湯底加多幾分食完龍蝦同雞件開始令澄子小姐更加開胃!即刻加入龍躉球同鮑魚,上層再放埋啲蝦。按下計時器,5分鐘後又食的!龍躉球魚油味重有滑口,魚片及肉身超正!鮑魚同蝦好嫩又

首先我地食左需時最耐嘅滑雞件先同埋放係上層嘅龍蝦!

龍躉球魚油味重有滑口,魚片及肉身超正!
鮑魚同蝦好嫩又鮮味!全家人一開始食野就無再傾計😂 好專心咁食晒啲海鮮。

食完新鮮海鮮後,餐廳姐姐會幫你加入粥底就可以開始打邊爐。另外一個主角,花膠小姐出場。塊塊都好大塊,建議第一款落花膠,之後個粥底就變到好綿好「膠」質 。

黑豚肉,肥牛,仲有美國桶蠔,全部都係澄子小姐鍾意食嘅嘢😍 不得不讚下美國蠔,因為煮熟之後完全都無縮細!蠔味海鮮水濃郁!齒頰留香

食完全部配料後,熱辣辣嘅精華粥底最個完美嘅Ending

飲飽食醉後,搭免費shuttle bus出返荃灣站

帝景酒店總是帶來不一樣嘅驚喜

2018-10-20 835 浏览
放題價酒店自助餐😍十月份有三人同行二人價錢👫💡但每日得30個名額 (平日平均$246)三日前比錢有七折👍🏿 呢個優惠易用d平日$258,假期$314 食足三個半鐘🐷-而架主題係環球海鮮🦀🦐🐟凍盤有龍蝦鉗、長腳蟹、翡翠螺、同凍蝦質素唔錯🤔 (唯獨無生蠔,有埋就更正🙊)細心位❣龍蝦鉗已經整裂左個殻只要再剪下佢就食得啦-沙律🥗唔同種類既菜仲有煙三文魚幾多選擇刺身有四款,三文魚好肥美其他就一般般啦-熱盤種類唔多,但對應主題都有好多海鮮但較出色反而係炆牛舌👅同牛臉肉都炆得好林入面-甜品種類反而好多朱古力噴泉、布丁、奶凍、雪糕咩都有有香蕉味haagen dazs🤔 幾特別好重蕉同奶味🍌中意蕉既朋友應該會中意-食飽行去#麗都灣散步👫五分鐘到睇哂汀九同青馬🌉好靚好浪漫💕唔少劇同MV都係到取過景
放題價酒店自助餐😍
十月份有三人同行二人價錢👫💡
但每日得30個名額 (平日平均$246)
三日前比錢有七折👍🏿 呢個優惠易用d
平日$258,假期$314
食足三個半鐘🐷

而架主題係環球海鮮🦀🦐🐟
凍盤有龍蝦鉗、長腳蟹、翡翠螺、同凍蝦
質素唔錯🤔 (唯獨無生蠔,有埋就更正🙊)
細心位❣龍蝦鉗已經整裂左個殻
只要再剪下佢就食得啦

沙律🥗唔同種類既菜仲有煙三文魚幾多選擇
刺身有四款,三文魚好肥美
其他就一般般啦
熱盤種類唔多,但對應主題都有好多海鮮
但較出色反而係炆牛舌👅同牛臉肉
都炆得好林入面

甜品種類反而好多
朱古力噴泉、布丁、奶凍、雪糕咩都有
有香蕉味haagen dazs🤔 幾特別
好重蕉同奶味🍌中意蕉既朋友應該會中意

食飽行去#麗都灣散步👫五分鐘到
睇哂汀九同青馬🌉好靚好浪漫💕
唔少劇同MV都係到取過景
天氣開始轉涼,晚上想吃火鍋了。最近去了荃灣帝景酒店吃飯,看見他們有個「龍蝦花膠鮮味粥底蒸氣火鍋」,包含不少矜貴食材,如龍蝦、鮑魚、鮮蝦、花膠等等,先吃蒸海鮮,再吃底層的粥底火鍋,想起那鮮味已流口水,今天就放棄自助餐,吃個優質火鍋吧。 火鍋共有兩層,上層用來蒸海鮮,讓海鮮的精華都流到底層的火鍋粥底後才打邊爐,最後吃個海鮮粥。 海鮮盤十分豐富,有龍蝦、鮑魚仔、龍躉球、海蝦、雞件,由於每種食材蒸煮的時間不同,所以最好分開放入蒸爐。 最期待的是龍蝦,鮮劏,上桌時觸鬚還在動,好新鮮。蝦膏多,肉質爽甜,果然不負期望。 龍躉球啖啖肉,魚味濃,蒸八分鐘剛剛好,十分嫰滑。 鮑魚仔蒸七分鐘,有陳皮香,鮑魚肉爽口,可以用刀叉來享受。 海蝦都已去腸,吃得方便又衛生,蝦肉爽口鮮甜。 除海鮮之外,最後還可以蒸滑雞,真好,我喜歡吃雞,這個夠滑,好吃。 之後可以加粥水打邊爐啦,夾雜著海鮮的精華,這粥底濃稠而鮮味,邊吃火鍋邊忍不住要喝上幾口。 眾多火鍋料之中,不得不推介滋陰養顏的花膠,女士們必吃。 那麼男士必吃又是甚麼呢?當然是美國生蠔啦,好大隻,滾熟後仍相當飽滿,一口咬下去,軟腍鮮味,我都好

龍躉球啖啖肉,魚味濃,蒸八分鐘剛剛好,十分嫰滑。

鮑魚仔蒸七分鐘,有陳皮香,鮑魚肉爽口,可以用刀叉來享受。

海蝦都已去腸,吃得方便又衛生,蝦肉爽口鮮甜。

眾多火鍋料之中,不得不推介滋陰養顏的花膠,女士們必吃。

那麼男士必吃又是甚麼呢?當然是美國生蠔啦,好大隻,滾熟後仍相當飽滿,一口咬下去,軟腍鮮味,我都好喜歡。

吃到捧著肚子走,去到樓下,朋友推介我玩這個AR遊戲,只要下載酒店的app就可以和可愛的AR動畫合照,開心打個卡,圓滿的一夜。
2018-10-12
2018-09-14 792 浏览
閒日中午來,這裡只有一間餐廳,地方不大,但環境清幽,座位舒適。喜歡雅靜環境的我,給這裡很高分。看看餐牌,價格很親民,午餐都是中式的,大概$6x 到$8x不等,有中或西湯,一餸一飯。另有自選中式套餐,二人起,自選兩款餸,一款炒飯或麵,每人一湯,大概$110因為不想吃太多,只選了一人一份中式午餐:「上海排骨菜飯」「泰式紅咖哩蝦仁」上海排骨菜飯,排骨炸得有點乾,還可以,菜飯好吃,飯粒分明。泰式紅咖哩蝦仁,很好下飯,少辣,撘配的蔬菜也不少。中式老火湯是五指毛桃湯,這個湯很讚,很甜,不油膩。雖然是普通菜式,但舒適的環境下享用,份外満足。

因為不想吃太多,只選了一人一份中式午餐:
「上海排骨菜飯」
「泰式紅咖哩蝦仁」

上海排骨菜飯,排骨炸得有點乾,還可以,菜飯好吃,飯粒分明。
上海排骨菜飯

泰式紅咖哩蝦仁,很好下飯,少辣,撘配的蔬菜也不少。
泰式紅咖哩蝦跟白飯

中式老火湯是五指毛桃湯,這個湯很讚,很甜,不油膩。

雖然是普通菜式,但舒適的環境下享用,份外満足。
2018-09-10
上海排骨菜飯
泰式紅咖哩蝦跟白飯
  • 中式午餐
2018-08-07 5813 浏览
由於親愛嘅姐姐生日, 於是搵咗間近近地嘅酒店食Buffet, 順便可以係汀九橋下面行下影吓相😍 夠鐘 6pm 準時入席! 我比較鐘意食冷盤先, 所以就由長腳蟹  / 翡翠螺 / 蝦 / 蟹拑開始啦😋第一次食冷盤食一轉就決定唔食😓Um... 感覺有D唔新鮮,特別係長腳蟹, 有少少霉嘅感覺☹其中好少少嘅返而係蟹拑😰前菜有好多沙律款式, 起碼有5-6 款香橙紅菜頭沙律 / 露笋火箭菜芝士沙律 / 照燒墨魚仔沙律等等~味道普普通通😑門口位置有刺身Bar, 有四款可以選擇 - 三文魚, 吞拿魚, 鯛魚, 鮑片🙄我都係第一次食一轉就無再食了....🤐食食吓, 酒店原來會每人送半隻焗龍蝦, 賣相都OK, 仲有好多膏😍 但overcooked. 過熟了, 浪費咗隻龍蝦喇!熱食都有十幾款, 仲有即煮麵可以食, 但係都係普普通通😐手切牛肉偏硬....食到呢一刻, 我覺得認真麻麻, 雖然係好平, 二百幾蚊🤔但其實可以食好D😫唔理喇, 試埋個甜品先, 見到佢有一個corner全部都係甜品😶出奇地, 甜品好得喎🖒特別係個焦糖燉蛋, 藍莓芝士蛋糕, 同埋所有用朱古力做嘅甜品👏👏差唔多每樣都試過, 真係OK👌 而且

第一次食冷盤食一轉就決定唔食😓

前菜有好多沙律款式, 起碼有5-6 款
味道普普通通😑

我都係第一次食一轉就無再食了....🤐

出奇地, 甜品好得喎🖒
特別係個焦糖燉蛋, 藍莓芝士蛋糕, 同埋所有用朱古力做嘅甜品👏👏差唔多每樣都試過, 真係OK👌 而且仲有Haagen-Dazs同雀巢雪糕任食❤❤❤

因為甜品, 為佢攞返唔少分數😎
如果大家當係晚飯BUFFET食, 就算啦~
😂哈哈~但係當係甜品BUFFET食, 都可以一試架!

** 長者有優惠 **
2018-08-03
庆祝纪念
生日
2018-08-02 964 浏览
早兩日見有個promotion,價錢真係幾抵,$238咋,就帶住個傻婆去汀九橋下面間帝景食個游水buffet。平時我同個傻婆都好鍾意去食buffet,又鍾意做游水,見到就即刻衝去book,見佢咁抵。首先講下buffet,熱食冷盤沙律雪糕同出面質素大同小異。抵讚係佢啲蝦夠大隻,啲肉唔會梅甜品種類夠多,而且味道都唔錯我地覺得蝦同甜品係buffet亮點😜到左重頭器游水同做gym,食飽嘅我地梗係要做下運動減下肥🤗GYM房設施意想唔到咁乾淨,仲要係無咩塵,比起尖沙咀某間五星酒店乾淨好多。泳池幾靚,啲水幾清,個傻婆好鍾意。😱但全程最意想不到嘅係黑色衫個位Michael Ng哥哥,我地入門口已經好好態度,見我地第一黎唔識仲教我地點用locker同設施,見我地咁鍾意呢度,仲介紹呢度有會藉,好了解客人需要,抵讚👍👍👍可惜我地住太遠,所以無join會,但呢啲真心正,住附近嘅朋友仔值得黎試下。💪💪💪

抵讚係佢啲蝦夠大隻,啲肉唔會梅

甜品種類夠多,而且味道都唔錯
我地覺得蝦同甜品係buffet亮點😜

到左重頭器游水同做gym,食飽嘅我地梗係要做下運動減下肥🤗

泳池幾靚,啲水幾清,個傻婆好鍾意。😱

2018-07-30
下午茶
  • 海鮮
  • 甜品
  • 雪糕
2018-07-28 733 浏览
之前忙得濟,好耐無同男朋友拍下拖二人世界了,佢搵到依間帝景軒,個景靚之餘buffet 唔算貴,仲要係主打海鮮,所以就試下啦雖然地方唔係好大,但佢有靈活運用唔同地方,例如未入門口都已經見到魚生同甜品,所以都算擺到幾多食物,一坐下,waiter 就上左每人半邊龍蝦,龍蝦多膏好香,肉質又彈牙,認真高質,單單是這龍蝦已值回票價,難怪只係每人得半邊剌身亦有不少選擇,有我最愛的吞拿魚 (不是每間buffet也會serve tuna 呢!難得有就梗係要食多D! )、男朋友的最愛→三文魚、鯛魚同甜蝦,樣樣都好好味。食完海鮮、剌身同熟食,係時候要開啟女人的第2個胃啦,單睇圖已見到幾味好吸引的甜品! 真心推介葡撻同奶凍,葡撻就算擺左一陣都依然好鬆化,蛋味濃之餘又唔太甜,是高水準之作。同場仲有haagendaz 同雀巢雪糕任食,我地2個都食到捧住個肚走!
之前忙得濟,好耐無同男朋友拍下拖二人世界了,

2018-07-25 1635 浏览
假日去住一晚酒店,送自助早餐,本人好鐘意食酒店早餐,睇了帝景軒食評,好小講早餐,今日有空就來寫一篇。早上8點到,由於星期日關係,好多人,要等店員安排入座,好彩兩個人等了10分鐘左右就有枱。餐廳面積不大,座位寬闊,餐廳左手邊大概放了10多個熱盤,右手邊有個位放飲品區,原來去到餐廳最尾轉左還有沙律區,麵包,一些蒸籠,還有一位員工在煎雞蛋。食物種類不算多,熱盤大概有烚雞蛋,火腿,炒蘑菇,炒菜,腸仔,茄汁豆,炒烏冬,炒飯等等。飲品區有橙汁,鮮奶,即磨咖啡機,奶茶,冰水等等。食物質素一般,都是普通西式早餐,沒有太大的驚喜,如果要付費來食的話可以免了。值得一讚是,員工服務態度好,有禮貌,有笑容😊

值得一讚是,員工服務態度好,有禮貌,有笑容😊
2018-07-22
早餐
2018-07-20 700 浏览
最近開始放暑假,同全家人一齊諗住過左輕鬆開心嘅週末。見到帝景酒店推出緊promotion for 親子活動,所以就叫埋家姐帶埋佢嘅小朋友一齊黎玩返2日。黎到酒店,夜晚梗係唔少得自助餐嘅環節呢度嘅環境好舒服,雖然唔算好大,但座位都OK寬敞,都唔會好嘈。個日我比較遲食lunch,而個lunch 又好大份,所以去到夜晚都唔係好肚餓,真係有D唔抵。自助餐對於我黎講最正梗係甜品嘅環節~所以我只係食左好少主菜,集中用僅有嘅胃部容量去專攻甜品!一開始食左冷盤先。呢度有刺身,長腳蟹等等自助餐必備嘅食物。質素ok, 螺唔會好多沙。好快就去到熟食啦~因為實在太唔肚餓。呢度嘅燒烤區有燒粟米,黑毛豬同埋羊架。由於我唔食羊嘅關係,所以只係試左另外2款。黑毛豬真心推介~燒得好嫩滑,肉味好香,好快大家就搶晒黎食,要一攞再攞~雖然呢度冇我好鐘意嘅生蠔,但都仲有焗款代替。蒜蓉夠晒多,如果怕腥嘅人都不妨一試。食到一半侍應送黎左一人半隻焗龍蝦~大大隻,肉都幾爽口~本身唔想食主食,但見到呢個長通粉咁多芝士,就忍唔住夾左幾條黎試~蕃茄芝士嘅配搭真係幾正~到甜品嘅環節啦~佢呢度嘅種類都唔算少。有各種蛋糕,啫喱,雪糕等等,岩晒大人

食到一半侍應送黎左一人半隻焗龍蝦~大大隻,肉都幾爽口~

甜品嘅環節啦~佢呢度嘅種類都唔算少。有各種蛋糕,啫喱,雪糕等等,岩晒大人同小朋友~

雖然我本身唔太好朱古力,但有咁大個朱古力噴泉係度,點都要比小朋友玩下嘅~

個人黎講幾欣賞呢個斑蘭蛋糕,味道夠香濃又軟熟,係香港食過嘅斑蘭蛋糕黎講都算唔錯~

另一個我鐘意嘅就係呢個葡撻~上面應該係有少少燕窩令到佢睇落高級D。但個葡撻質素真心高,皮好鬆化,蛋又夠香
細細個好快就食完~

雪糕有雀巢同Haagen Daz! 梗係要 Haagen Daz 啦~味道選擇都幾多~

呢度有得食桂花糕都幾驚喜~唔會好甜,淡淡地嘅桂花味去作為一個收尾都幾好~
假日為朋友慶祝生日 ,有人就提議打邊爐 ,有人就提議鋸扒, 又有人提議食自助餐,都真係一個食野大辯論呀﹗傾咗咁耐,最後一致共識食自助餐, 並選定帝景酒店 ﹗到黃昏,我地就搭地鐵去荃灣站,再轉酒店穿梭巴士 ,話咁快就到。到酒店坐好後,因為我第一次來, 不知道食物水準如何?所以每樣先拿小小試一試味道。食物種類好多,我喜歡的有燒羊架,燒黑毛豬,燒牛肉 ,翡翠螺 ,蒜蓉焗蠔 ,牛筋腩, 蒜蓉焗龍蝦 。燒羊架味道不錯 ,師傅燒得啱啱好, 不會太韌。燒黑毛豬汁酸得好入味,非常好味 。燒牛肉翡翠螺都有一定水準。 蒜蓉焗蠔和牛筋腩味道也不錯,蒜蓉焗龍蝦非常之好,好合自己口味。之後不斷進食,食得很飽。甜品緊係唔少得,好多選擇,嘩真係唔點揀好,款款都想食,咁阿叔我就緊係忍下手啦,年紀大更加要養生嘛,同埋做個好榜樣比啲後生嘅睇。無多無少就係食咗枱面咁多炸。今餐無得彈,好食,交通方便,抵食,等我隨時有時間再來都好喎。

傾咗咁耐,最後一致共識食自助餐, 並選定帝景酒店 ﹗
到酒店坐好後,因為我第一次來, 不知道食物水準如何?
燒羊架味道不錯 ,師傅燒得啱啱好, 不會太韌。

無多無少就係食咗枱面咁多炸。

2018-07-18 485 浏览
點樣至係一餐高質自助餐?食物高質當然重要,環境舒適,服務優質都缺一不可。呢日過黎一食,就完全體會到呢種感覺。餐廳色調及裝飾顯然都花過一番功夫,唔係好大排場那隻,但就係一種精美親切嘅感覺,好舒服。一黎就當然先點我至愛嘅刺身做頭盤,肉質嫩滑,色澤分明,仿如滑不留口,可見食材新鮮。趁條魚仲完整時緊係要影一影,係好味嘅,魚質可口,魚香四溢。每位都會送蒜蓉牛油焗龍蝦半隻,好好味,厚肉又彈牙,不過半隻真係仲未夠喉。仲有入面嘅員工都好值得一讚,親切又表現純熟。淨係呢個師傅就把肉處理得恰到好處,惹味可口,大師傅果然不同。個自助餐仲有好多正野,包括烤羊架、好味又多款嘅甜品等,唔講咁多,等大家自行黎試下啦
呢日過黎一食,就完全體會到呢種感覺。

趁條魚仲完整時緊係要影一影,係好味嘅,魚質可口,魚香四溢。

仲有入面嘅員工都好值得一讚,親切又表現純熟。

2018-07-17 434 浏览
上星期日和朋友去了帝景酒店吃自助餐,沒想到質素頗為出乎意料。我們本來不知道weekend會有師傅在戶外燒烤,當時見到實在十分驚喜(^_^)現場有黑毛豬和羊架可供選擇,兩款都很受歡迎,我就偏愛燒黑毛豬,又香又夠juicy,食完有一種人生完滿了的感覺(無誇張!)除此之外,其他主食如飯、麵、刺身、小吃等都是超水準發揮,加上餐廳空間寬敞又stylish,我們都食得好開懷。吃完主菜便是時候填填女人的另一個胃。一見到那些放得滿滿的甜品,我除了雙眼發光還是雙眼發光!有選擇困難的我躊躇了一會才決定要從朱古力噴泉開始吃,然後再吃蘋果批、brownie、雪糕......這裏的甜品真是無得彈OMG!!! 食完這餐都不知肥了幾多,但真是很好味很滿足~

燒黑毛豬
2018-07-15
燒黑毛豬
2018-07-17 415 浏览
最近朋友話我知呢度推出龍蝦海鮮自助晚餐優惠,叫我一齊黎,一向至愛龍蝦嘅我當然盛情難卻,就決定過黎一食。酒店環境好好,唔會好浮誇,座位及佈置都精緻有心機,坐得感覺好舒服,正合我地鐘意慢慢食,愉快吹水的人。最愛龍蝦的我一開波就先去拎龍蝦了。圖中的凍龍蝦鉗,肉質鮮美,又凍冰冰好消暑。鮮蝦都好軟滑。仲有半隻蒜蓉牛油焗龍蝦,啖啖肉,好彈牙香口,可惜太好味唔記得左影佢相。蒜蓉燒生蠔,蠔唔一定要生食,燒熟食又有另一番美味。呢個蕃薯湯超好味,好香濃。三文魚、粟米等配菜也水準不俗。有即叫即燒的羊架同黑毛豬扒,都烤得火喉恰到好處,肉質可口惹味。甜品時間,琳琅滿目的選擇,至愛係葡撻,蛋味香濃。愉快食下吹下水又一餐,我地星期六食價錢都只係三百幾。

最愛龍蝦的我一開波就先去拎龍蝦了。
圖中的凍龍蝦鉗,肉質鮮美,又凍冰冰好消暑。
蒜蓉燒生蠔,蠔唔一定要生食,燒熟食又有另一番美味。
呢個蕃薯湯超好味,好香濃。
三文魚、粟米等配菜也水準不俗。
甜品時間,琳琅滿目的選擇,至愛係葡撻,蛋味香濃。

愉快食下吹下水又一餐,我地星期六食價錢都只係三百幾。
2018-07-11 437 浏览
小女子胃容量較細,但又想同屋企人一齊去食自助餐,開心一下。本著唔輸蝕既心態,上OpenRice 搵下有無啲平價既自助餐。無意中睇到尼間同時又有OpenRice 優惠。計落每位都係HKD275咁上下。個價好親民,決定同屋企人黎試下。我覺得整體都幾好👍🏻 冷盤-沙律有6 - 7 款,又有可以自己mix 既沙律bar. 海鮮4款 - 凍蝦,螺,長腳蟹腳,龍蝦鉗。尼個價錢都算可以。湯就有兩款,包類就得一款,仲要係最普通既餐包。愛包既我就覺得尼個係唯一美中不足既地方。仲有即點即煮湯粉,熱盤大約10款咁上下。甜品款式我覺得都算多,有十幾款,另有兩個品牌既雪糕,一個平價,一個貴價。細細杯,可以食兩三杯😋另外尼期去食有半隻焗龍蝦送,不過應該熟得濟😂 好好趙口🤪呀~ 仲有一樣野要讚既係員工反應好快,見你食完,即下過黎幫你收走隻碟,呢啲就係服務啦👍🏻同屋企人都過左個好滿足既夜晚😆😆😆

我覺得整體都幾好👍🏻

另外尼期去食有半隻焗龍蝦送,不過應該熟得濟😂 好好趙口🤪

同屋企人都過左個好滿足既夜晚😆😆😆
2018-07-11
  • 沙律
2018-07-09 403 浏览
荃灣深井區抵食buffet之選!帝景酒店最近新出了 尋味·東南亞龍蝦自助晚餐 星期一至五 成人每位只是$278 就已經可以享用酒店級數既服務同食物!包括海鮮、刺身、沙律、凍肉拼盤、燒牛肉、粉麵、熟食、湯品、甜品、雪糕 (淨係Häagen-Dazs雪糕已經有五款咁多,部分仲要係特別口味),每位重送半份焗龍蝦!超多膏!而且肉質結實!依家食一餐 放題 都唔止呢個價啦!雖然星期六日價錢貴少少($338),但食物種類亦會相對多啲!所以絕對非常抵食!個人最欣賞呢度既蟹肉芒果沙律、喇沙、班蘭蛋糕、同 木糠布丁!
  • 甜品
  • 沙律