🐽 前菜沙律有成個自助吧任拎唔同嘅前菜,全部都新鮮爽口,蔬菜的甜脆與醬汁的搭配非常恰到好處,中華沙律、螺肉等等全部應有盡有🐽 燒雞翼和玉子燒燒雞翼肉質鮮嫩多汁,而玉子燒則口感綿密,帶有淡淡的甜味🐽 刺身雜錦赤蝦、三文魚、北寄貝、劍魚腩、赤貝和油甘魚都非常新鮮,每一口都帶給我無比的享受。尤其是赤蝦和三文魚,鮮甜的味道簡直令人垂涎欲滴🐽 芝士蟹子手卷、海膽手卷、芝士鰻魚卷、吞拿魚蓉卷和花之戀這些手卷的味道和口感都非常出眾,充滿了豐富的風味。特別是芝士蟹子手卷和海膽手卷,芝士的濃香與海鮮的鮮甜完美結合🐽 燒左口魚邊壽司和燒三文魚壽司非常出色,壽司飯軟糯,魚肉鮮嫩,吃起來非常滿足🐽 黑椒牛扒和香辣蒜蓉焗生蠔牛扒肉質嫩滑多汁,配上香濃的黑椒醬,讓人食指大動。而焗生蠔則鮮嫩多汁,蒜蓉和香辣的味道完美融合🐽 芝麻雞翼、燒菠蘿和榴槤炸彈芝麻雞翼外酥內嫩,榴槤炸彈則散發著濃郁的榴槤香氣,令人回味無窮
🐽 前菜沙律

🐽 燒雞翼和玉子燒
燒雞翼肉質鮮嫩多汁,而玉子燒則口感綿密,帶有淡淡的甜味

🐽 刺身雜錦

🐽 芝士蟹子手卷、海膽手卷、芝士鰻魚卷、吞拿魚蓉卷和花之戀

🐽 燒左口魚邊壽司和燒三文魚壽司
非常出色,壽司飯軟糯,魚肉鮮嫩,吃起來非常滿足

🐽 黑椒牛扒和香辣蒜蓉焗生蠔

🐽 芝麻雞翼、燒菠蘿和榴槤炸彈
2024-06-28 21 浏览
大食懶薯薯🍠行到邊食到邊🔥🔥🔥三刷‼️三刷‼️一聽到放學去食放題就好開心🔥又有得食雪糕🍦又有得無限系甘食 今晚黎到荃灣既大鴻輝中心簡稱飲食天堂🔥🔥呢度裝修環境特別靚啊 周圍都好闊落👍🏻👍🏻手機📲下單 非常方便👍🏻我哋選擇系套餐A77品真系勁多野食 😼適合小朋友食嘅嘢都唔少自己食咗兩個烏冬 手卷 粟米 炒蜆 炸物 食到同我講好飽😆個嘴都未停過😎阿!刺身好新鮮 蝦好大隻 最重要係呢度款式好多呢度嘅一品料理都好好食 例如 個花膠真系好大好大塊菠蘿從來未令我失望 真係勁甜(地瓜球簡直係番薯最愛😍出邊仲有自助巴 味道可以去食前菜沙律水果 仲有熱辣辣嘅湯過10款嘅飲品 包羅萬有嘅甜品 仲有爆谷(I機呀 雪糕機清酒機全部都係自助式📌🩵🩵🩵服務味道⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️環境⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️價錢⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️五星好評阿⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
大食懶薯薯🍠行到邊食到邊🔥🔥🔥

環境⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
價錢⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
五星好評阿⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
2024-06-27 67 浏览
今次睇岩左荃灣大鴻輝中心日本料理放題 約埋朋友 去食放題 大家鐘意食咩都可以而最基本嘅經典A餐都已經可以品嚐77種美食, 所以我地就決定經典A餐一踏入餐廳,就被飲品櫃吸引住了。除左平時常見嘅汽水啤酒茶飲外,特飲更加係吸引眼球,除左因為色彩靚,還有白桃和荔枝兩款口味,清新怡人,夏日消暑的最佳選擇。美食強烈推介::御 泰の味冷鮑魚冰飽魚好彈牙,加上個泰の味汁開胃又惹味。燒有機菠蘿燒菠蘿本身諗住平平無奇,但佢夠厚切,非常多汁,忍唔住加多幾次單鹽燒牛舌牛舌烹煮後肉質鮮嫩多汁,口感細膩, 淡淡的鹹味和香氣,令牛舌的鮮味更加突出蒜蓉燒生蠔生蠔的鮮甜加上蒜蓉的香氣, 每一口都充滿了海鮮的鮮甜和蒜蓉的風味,回味無窮 瑤柱海皇粥,御品鮑汁燴花膠,竹笙瑤柱蟹肉羹,日式炒蜆,吉列炸蠔…未能盡錄最後唔少得甜品,自家制甜品一盒盒好得意自家制甜品精心製作,不能錯過,但最緊要係有Haagen Dazs雪糕任食值得一讚 係refill 既速度, 無論係特飲 定係雪糕. 職員一見到無, 就會refill.值得一讚 的是上菜速度,無漏單,餐體驗更加順暢。#御滿屋荃灣 #御滿屋 #御滿屋荃灣新店 #任食放題 #御滿屋放題

美食強烈推介::

御 泰の味冷鮑魚

冰飽魚好彈牙,加上個泰の味汁開胃又惹味。

燒有機菠蘿

鹽燒牛舌

蒜蓉燒生蠔

值得一讚 的是上菜速度,無漏單,餐體驗更加順暢。

#pro之美食 #pro之推介
  • 御 泰の味冷鮑魚.
  • 鹽燒牛舌
  • 燒有機菠蘿
  • 蒜蓉燒生蠔
🍽️食物方面:A經典三重新鮮刺身江洋盛宴💲288(星期五/假日💲308, 另有早食/遲食優惠)旺角店唔錯 今次荃灣店食啲無試過嘅嘢🍣刺身最愛大赤蝦 冷鮑魚開胃過癮🧄蒜香蛤蜊卜卜蜆鍋 有娃娃菜 量多偏辣 🍍必食甜甜多汁嘅燒菠蘿 西京比目魚都正🧑🏻‍🍳個人推薦將大塊嘅鮑汁燴花膠撈竹笙瑤柱蟹肉羹💣無烤榴槤 瘋狂encore榴槤炸彈 🍰蛋糕嘅選擇極多 最普通嗰款都好味🦆自助區多開胃菜 仲有鴨胸 蝦 螺🥤自助水吧有紫貝天葵荔枝梳打 唔會太甜📷打卡方面:用心擺盤 就算同種類都會分開細碟上🔈環境方面:上菜收碟快 無出錯/漏單情況自助區啲嘢食會不斷換款💬其他資訊:📍御滿屋日本料理荃灣眾安街55號大鴻輝中心10樓
🍽️食物方面:
A經典三重新鮮刺身江洋盛宴💲288
(星期五/假日💲308, 另有早食/遲食優惠)

旺角店唔錯 今次荃灣店食啲無試過嘅嘢

📍御滿屋日本料理
荃灣眾安街55號大鴻輝中心10樓
  • 燒菠蘿
2024-06-27 34 浏览
經典三種新鮮刺身江洋盛宴 $258除左有77款食物任食,仲有任飲任食前菜、爆谷、飲品、甜品添!飲品連啤酒、紅酒、白酒、清酒同梅酒都有!77款食品每款叫一件絕對都食唔晒,整理左少少必食推薦俾大家試:刺身甜蝦、赤蝦赤蝦鮮甜,甜蝦香滑,兩款都必食。帶子肉質細膩,同樣新鮮、口感飽滿。三文魚新鮮完全唔輸蝕,入口純滑。希靈魚同樣新鮮爽口,唔會好似其他放題咁好腥。壽司、手卷灸燒左口魚壽司充滿魚脂嘅左口魚裙邊炙燒,入口即溶。海膽手卷上菜嗰下係有驚喜,迷你手卷飯量唔多,同海膽嘅量配埋啱啱好一口食晒。廚師推介羊腩煲完全估唔到日式放題會有呢款菜式,羊肉香味濃郁,估唔到連中式菜都咁高質素。串燒燒菠蘿菠蘿經過燒烤處理後,天然甜味更加突出,表面燒得微焦,口感更豐富,同時唔會燒得太乾身,必食燒物甜品牛舌牛舌係薄燒,香脆唔會好韌雞軟骨燒得啱啱好,唔會乾到咬唔到,又唔會淋到啲油脂未燒到嘅感覺甜品地瓜球如果好鐘意台灣小食嘅話呢個必點!煙韌而且炸完唔油膩,絕對係有做好隔油程序先上台椰子流心球一咬開原來係椰子西米露嘅餡,啱晒想食熱辣辣糖水嘅人
經典三種新鮮刺身江洋盛宴 $258
刺身
甜蝦、赤蝦
赤蝦鮮甜,甜蝦香滑,兩款都必食。
帶子
肉質細膩,同樣新鮮、口感飽滿。
三文魚
新鮮完全唔輸蝕,入口純滑。
希靈魚
同樣新鮮爽口,唔會好似其他放題咁好腥。

壽司、手卷
灸燒左口魚壽司
充滿魚脂嘅左口魚裙邊炙燒,入口即溶。
海膽手卷

廚師推介
羊腩煲

串燒
燒菠蘿
牛舌
牛舌係薄燒,香脆唔會好韌
雞軟骨
燒得啱啱好,唔會乾到咬唔到,又唔會淋到啲油脂未燒到嘅感覺

甜品
地瓜球
椰子流心球
一咬開原來係椰子西米露嘅餡,啱晒想食熱辣辣糖水嘅人
  • 海膽手卷
2024-06-24 57 浏览
#日式放題#高CP值#御滿屋日本料理御滿屋日本🇯🇵料理 一向都係性價比高既放題之一✨食物種類多HKD 288/就可以食到77品🩷2小時任食~餐廳座位寬敞✨坐得舒服一家三口不知不覺咁食左以下食品😳💓必點刺身 帶子刺身、阿根廷赤蝦、挪威三文魚、角螺刺身 🍣款款都新鮮高質,可以無限任點😍💓必點海膽手卷~細細卷 好迷你可以一口食晒 正👍🏻💓壽司類牛油果蟹肉他他、龍蝦三色塔、海膽魷魚軍艦、花之戀、三文魚蓉蟹柳小卷、火炙海鰻壽司、鹽燒左口魚邊壽司🍣 款式種類都好多,每款唔會太大😌非常新鮮💓御.泰之味冷鮑魚 輕微辣味 💓蒜蓉燒生蠔🦪~生蠔大隻肥美加埋蒜蓉燒好夾 令人回味💓竹笙瑤柱蟹肉羹蟹肉🦀️配料多 湯羹濃郁豐富口感✨💓蒜香蛤蜊卜卜蜆鍋~每隻蜆都好肥美,湯底濃郁😳我地仲點左2鍋添啊💓熱烏冬~細細碗,好啱小朋友食✨💓芝麻雞翼~外脆內嫩😌不錯💓串燒類~鹽燒海蝦、燒有機菠蘿🍍、鹽燒牛舌,燒得啱啱好👍🏻唔會乾身💓甜品 榴槤炸彈、馬卡龍、千層蛋糕🍰、曲奇🍪餅等等甜品唔會太甜😌榴槤炸彈好足料一口size 餡料十足💓自助飲品櫃~罐裝支裝都有種類超多😳無限任飲仲有啤酒🍻燒酒都係自助,無限添飲🥰好抵👍🏻💓自助雪糕櫃~雪
#日式放題

加埋蒜蓉燒好夾 令人回味

💓竹笙瑤柱蟹肉羹
蟹肉🦀️配料多 湯羹濃郁
豐富口感✨

💓熱烏冬~細細碗,好啱小朋友食✨

💓芝麻雞翼~外脆內嫩😌不錯

💓甜品 榴槤炸彈、馬卡龍、千層蛋糕🍰、曲奇🍪餅等等
甜品唔會太甜😌榴槤炸彈好足料
一口size 餡料十足

💓自助飲品櫃~罐裝支裝都有
種類超多😳無限任飲
仲有啤酒🍻燒酒都係自助,無限添飲🥰好抵👍🏻

💓自助雪糕櫃~雪糕雪條超多選擇😳
如果想食軟雪糕🍦可以係雪糕機嗰度自己斟😌挑戰吓自己🤭

💓巨型甜品櫃😍
入面有不同布甸🍮 馬卡龍、千層蛋糕🍰曲奇餅、切片西瓜、切片哈密瓜等等✨

2小時可以食到捧住個肚走😆

2024-06-17
庆祝纪念
父亲节
2024-06-22 54 浏览
位於荃灣大鴻輝嘅日式放題餐廳滿屋,出咗名抵食+高質,你叫幾多佢比足幾多你,唔會無故cut單/亂比~今日同朋友平平地食佢嘅A餐,有驚喜啊~如果想食多啲唔同種類嘅刺身壽司熟食,可以再揀高級嘅餐,都好抵~自助bar嘅種類都好多,有涼拌、沙律、炸物、雪糕雪條甜品同埋飲品~真心讚佢地嘅自助bar,一啲都唔hea,清酒啤酒任飲不特止,仲有哈根大師杯裝雪糕任食,差唔多價錢嘅日式放題都無乜邊間做到~刺身嘅新鮮程度要讚~作為一個蝦迷,呢到嘅刺身蝦係100分,大大隻不特止,仲要爽身肉質硬淨,食左成十隻都無霉,食得好爽~海膽手卷又係必食,迷你手卷居然有咁大舊海膽,有誠意~熟食都好好味~大推炸天婦羅同埋炒蜆,炸天婦羅炸粉好薄同炸得好香,炒蜆鑊味十足,大排檔質素~

2024-06-18
2024-06-21 30 浏览
這家日式放題餐廳提供了豐富多樣的美食選擇,其中幾道菜絕對值得推薦。他們的三文魚、吞拿魚、帆立貝和赤蝦刺身新鮮美味,肉質鮮嫩。串燒牛舌烹調得恰到好處,入口即化。芝麻雞翼外皮香脆,內裡多汁,是不可錯過的美味。大蝦天婦羅外脆內嫩,絕對是海鮮愛好者的最愛。汁燒牛柳粒口感極佳,肉質細嫩多汁。比目魚西京燒則展現了日式料理的精湛工藝和風味。整體而言,這家日式放題餐廳以其新鮮食材和精心製作的料理贏得了我的讚譽,絕對值得一試。

串燒牛舌烹調得恰到好處,入口即化。

芝麻雞翼外皮香脆,內裡多汁,是不可錯過的美味。

大蝦天婦羅外脆內嫩,絕對是海鮮愛好者的最愛。

汁燒牛柳粒口感極佳,肉質細嫩多汁。

比目魚西京燒則展現了日式料理的精湛工藝和風味。

2024-06-21 45 浏览
太耐無食放題又諗起滿屋,貪佢位置夠方便,性價比又幾好真係好似隔咗一段時間無黎,就算只係食佢個經典放題 都發現有好多新野 包括一入去,櫈都未坐,就見到佢甜品係滿滿既upgrade, 士多啤梨千層酥,泡芙,伯爵茶千層蛋糕 😎 望落都好吸引雪糕櫃,係好多好多haagen Dazs,仲要係我最鍾意既macaron collection 😍😍 仲有movenpick, 甚至7仔賣得都幾貴既千層雪糕批 🥰🥰 真係落足本仲有個特飲區,見佢會出下唔同款,望落幾靚 食物方面,唔會有伏 刺身 既帆立貝,大粒左 😍 口感更好,味道更鮮甜 🫶🏻🫶🏻 仲有,又發現新野,佢個泰式鮑魚又係好正,酸酸辣辣夠開胃 👍🏻燒物,我成日覺得佢係出色既西京比目魚 係我每次都會叫!一啲都唔腥牛舌!新鮮上碟,完全無唔好食既理由!燒菠蘿,爆多汁呀!超好食燒生蠔,雖然粒肉唔係勁肥美,勝在夠新鮮👍🏻唔係用蠔肉放係殻上面嗰種架炸物,必食榴槤波波,爆餡爆到痴線! 😍帶媽媽食都超滿足 💫 所以都依舊多人 😎所以大家記得book 位
太耐無食放題
又諗起滿屋,貪佢位置夠方便,性價比又幾好

仲有個特飲區,見佢會出下唔同款,望落幾靚

食物方面,唔會有伏

燒物,我成日覺得佢係出色既
西京比目魚 係我每次都會叫!一啲都唔腥
牛舌!新鮮上碟,完全無唔好食既理由!
燒菠蘿,爆多汁呀!超好食

炸物,必食榴槤波波,爆餡爆到痴線! 😍

帶媽媽食都超滿足 💫 所以都依舊多人
😎所以大家記得book 位
見YouTuber有介紹過,跟風訂位~晚市最平嘅 A set $248包咗77款刺身、壽司、燒物、鐵板,3個鐘回哂本呀~🍀鍾意咗雪糕先嘅梗係望下有咩揀啦除咗即唧北海道軟雪糕,亦有Häagen-Dazs (焦糖味、朱古力味、朱古力曲奇);仲有好多韓國Melona雪條任食添🍀刺身同壽司除咗常見油甘魚同三文魚等款式,仲有泰式鮑魚、海膽、阿根廷赤蝦、龍蝦三色塔🍀燒物、鐵板、鍋物嚟講比較鍾意一口牛柳粒、蒜蓉燒生蠔;出乎意料之外係呢間放題包埋炒蟹、蠔鍋、瑤柱蟹王羹、小龍蝦呢啲少見嘅熟食~🍀除咗超多嘢飲(>5款啤酒、>10種汽水同茶),仲有現場即沖特飲—荔枝梳打同蜜桃乳酪😆鍾意一次過食多種款式嘅就唔好錯過啦~PS 收碟快、闊落乾淨 📍御滿屋荃灣站B1出口行去眾安街55號大鴻輝(荃灣)中心10樓

見YouTuber有介紹過,跟風訂位~晚市最平嘅 A set $248包咗77款刺身壽司、燒物、鐵板,3個鐘回哂本呀~

🍀刺身壽司除咗常見油甘魚同三文魚等款式,仲有泰式鮑魚、海膽、阿根廷赤蝦、龍蝦三色塔

鍾意一次過食多種款式嘅就唔好錯過啦~

PS 收碟快、闊落乾淨
📍御滿屋
荃灣站B1出口行去眾安街55號大鴻輝(荃灣)中心10樓
2024-06-19 45 浏览
平日收工後去御滿屋,都要排隊輪候先入到去,等左一陣先有位,下次再去要預約book位先得!!一入到去就見到一列飲品櫃,選擇繁多。另外一邊就係各款各樣既甜品,仲可以自己唧雪糕!佢地既雪糕櫃除左有一般韓國牌子既雪糕外,竟然仲有Häagen-Dazs 同埋 movenpick,仲要任食,實在令人驚喜!坐低掃QR code落單後就可以出去拎甜品雪糕先🫣🫣蟹腳🌟🌟🌟🌟🌟先黎試下蟹腳,每隻蟹腳都好多肉,鮮味肥美,啱曬鍾意食蟹既朋友! 食到一手都係蟹肉同汁🙈蒜蓉燒生蠔 🌟🌟🌟🌟🌟蒜蓉唔會搶左生蠔既鮮味,食落去每隻都香口飽滿,唔會韌!蒜蓉同生蠔配搭係最適合!!泰味冷鮑魚🌟🌟🌟🌟🌟鮑魚遇上泰式醬汁,酸酸甜甜,別有一番風味,醬汁更可以用黎沾其他刺身!鮑汁燜花膠🌟🌟🌟🌟花膠已經燜到諗,入口即溶。羊架🌟🌟🌟🌟一擺上台已經聞到好香既香料味,有孜然同胡椒,羊架食落去嫩滑,齒頰留香,但略有少少鹹,食完一件之後要不斷飲水薑蔥炒蟹🌟🌟🌟蟹冇麥蟹膏/肉,同埋略鹹,食左其他刺身菜餸之後,頓時覺得薑蔥炒蟹失色不少!

蟹腳🌟🌟🌟🌟🌟

蒜蓉燒生蠔 🌟🌟🌟🌟🌟

泰味冷鮑魚🌟🌟🌟🌟🌟

鮑汁燜花膠🌟🌟🌟🌟
花膠已經燜到諗,入口即溶。

羊架🌟🌟🌟🌟

薑蔥炒蟹🌟🌟🌟

2024-06-19 20 浏览
忙了一整天,想任食任飲!所以就選擇了最有名氣既餐廳自助區裏有各款種類的飲品、啤酒清酒梅酒也是任飲,也有各款海鮮冷盤、頭盤食物,仲有仲有炸物及甜品,甜品有不同的雪條及雪糕,依家有Haagen-Dazs和movenpick 品牌的雪糕也是任食的!不想吃雪糕的話還有各式各樣的蛋糕,任你食!偷偷的告訴一個小貼士,就是雪糕區隔離有特飲可以拎!入座後,掃QR code就可以點野食,裏面有 刺身、火炙壽司、壽司、巻物、串焼、鐵板、天婦雞、炸物、一品料理等等!必點之選:三文魚、赤身刺身: 很肥美很鮮甜火炙三文魚壽司:一口壽司,咬下去很香三文魚味道燒紐西蘭羊鞍:羊鞍很大,咬下去充滿滿滿的羊肉汁!薑蔥炒花蟹:花蟹的肉不多,但很新鮮,味道剛剛到位!御品鮑汁燴花膠:花膠很淋很入味,咬下每一啖都有鮑汁!瑤柱海皇粥:好足料,啖啖鮮點味在粥中!蒜蓉焗蠔:落了超多蒜蓉,一啲腥味都無,很值回價!地址:御滿屋日本料理 (荃灣)荃灣眾安街55號大鴻輝(荃灣)中心10樓#御滿屋日本料理 #御滿屋 #御滿屋荃灣 #任食放題 #御滿屋放題 #日本餐廳 #日餐 #放題店 #清酒放題 #抵食之選 #荃灣 #荃灣日本餐廳 #任飲清酒
忙了一整天,想任食任飲!所以就選擇了最有名氣既餐廳

自助區裏有各款種類的飲品、啤酒清酒梅酒也是任飲,也有各款海鮮冷盤、頭盤食物,仲有仲有炸物及甜品甜品有不同的雪條及雪糕,依家有Haagen-Dazs和movenpick 品牌的雪糕也是任食的!不想吃雪糕的話還有各式各樣的蛋糕,任你食!

偷偷的告訴一個小貼士,就是雪糕區隔離有特飲可以拎!

入座後,掃QR code就可以點野食,裏面有 刺身、火炙壽司壽司、巻物、串焼、鐵板、天婦雞、炸物、一品料理等等!

必點之選:

三文魚、赤身刺身
很肥美很鮮甜

火炙三文魚壽司
一口壽司,咬下去很香三文魚味道

燒紐西蘭羊鞍:
羊鞍很大,咬下去充滿滿滿的羊肉汁!

薑蔥炒花蟹:
花蟹的肉不多,但很新鮮,味道剛剛到位!

御品鮑汁燴花膠:
花膠很淋很入味,咬下每一啖都有鮑汁!

瑤柱海皇粥:
好足料,啖啖鮮點味在粥中!

蒜蓉焗蠔:
落了超多蒜蓉,一啲腥味都無,很值回價!

地址:

荃灣眾安街55號大鴻輝(荃灣)中心10樓

#御滿屋日本料理 #御滿屋 #御滿屋荃灣 #任食放題 #御滿屋放題 #日本餐廳 #日餐 #放題店 #清酒放題 #抵食之選 #荃灣 #荃灣日本餐廳 #任飲清酒 #香港 #香港必吃 #香港必食 #地道美食 #香港地道美食 #香港日本菜 #香港任飲清酒
2024-06-19 43 浏览
御滿屋日本料理 (荃灣)荃灣眾安街55號大鴻輝(荃灣)中心10樓講起荃灣嘅日式任食任飲一定係揀呢間,想講八點幾去食都係座無虛席,真係超多人,一定要訂枱😆🙈多達144種嘢食,有刺身、壽司、熟食、甜品、鍋物、串燒、同少量西式食品、仲有自助嘅炸物同埋冷盤,飲品方面啤酒汽水茶類都係任飲刺身方面最欣賞就係阿根廷赤蝦、帶子刺身、甜蝦、八爪魚、三文魚全部刺身都好新鮮,每款都係食完再食,爽口鮮甜 完全唔腥,好新鮮 壽司 手卷方面個人最欣賞嘅就係海膽手卷,之前食過啲日式放題,有海膽手卷但係都係有啲腥,好彩佢呢間完全唔腥,冇腥味已經係值得嘉許嘅事,而且飯嘅份量唔會太多剛剛好特濃芝士燒醬牛肉壽司、特濃芝士醬燒皇帝蟹棒 呢兩款都好邪惡,因為好多芝士醬榴槤加州卷-鍾意食榴槤嘅一定要試,食過咁多間日式放題,好似真係得佢呢間有榴槤嘅壽司食 味道都幾夾好過癮另外都推薦芝士鰻魚卷炸物方面貓山王榴槤炸彈-每次嚟親日式放題都一定會食嘅榴槤炸彈台式地瓜球-出面食地瓜球都要10幾廿蚊一份,呢度任食 好開心🥰❤️吉列炸蠔-炸蠔大小適中冇腥味總括嚟講order完啲嘢食之後都好快出餐👍🏻 啲食物每次食都keep到水準
荃灣眾安街55號大鴻輝(荃灣)中心10樓

多達144種嘢食,有刺身壽司、熟食、甜品、鍋物、串燒、同少量西式食品、仲有自助嘅炸物同埋冷盤,飲品方面啤酒汽水茶類都係任飲

刺身方面
最欣賞就係阿根廷赤蝦、帶子刺身、甜蝦、八爪魚、三文魚

壽司 手卷方面

另外都推薦芝士鰻魚卷

炸物方面
貓山王榴槤炸彈-每次嚟親日式放題都一定會食嘅榴槤炸彈
吉列炸蠔-炸蠔大小適中冇腥味
2024-06-19 20 浏览
依間嘅放題真係好抵食!套餐A已經有77款食品任食另外出面仲有自助區,有冷盤餐前小食、炸物、甜品、雪糕雪條、飲品等等都係任飲任食架!唔怪之得會全場爆滿而套餐A包左刺身、壽司、手卷、熟食、炸物、天婦羅、串燒等等刺身好新鮮,大約有10款左右,而且件件都厚切🙂熟食都好多選擇!推薦泰式酸辣鮑魚,鮑魚好大隻好彈牙,酸酸地辣辣地,好惹味!仲有大塊花膠,女士必食!而預朋友都有好多野岩食,例如:牛油粟米、芝麻雞翼、地瓜球、烤菠蘿🍍、串燒蝦等等我地下次一定會再黎食!
依間嘅放題真係好抵食!
套餐A已經有77款食品任食
都係任飲任食架!唔怪之得會全場爆滿

而套餐A包左刺身壽司、手卷、熟食、炸物、天婦羅、串燒等等
刺身好新鮮,大約有10款左右,而且件件都厚切🙂
仲有大塊花膠,女士必食!

我地下次一定會再黎食!
2024-03-26
2024-06-17 32 浏览
🔹️位於荃灣大鴻輝中心 ”御滿屋日本料理‘’ 主打午市和晚市以日式放題🥢今日與朋友仔食返餐lunch放題🍣🍡🐟🦐🥘 店內地方舒適寬敞, 食物、飲品、甜品款式種類多😍 價錢親民💰 店員友善兼效率高👍我們點了:刺身🐟三文魚、北寄貝、劍魚腩、角螺、帶子、甜蝦、赤蝦、赤貝、油金魚、八爪魚、北海道角螺、泰式生蝦、希靈魚、鮑片、松葉蟹棒🥢壽司🍣特濃芝士燒醬牛肉壽司、芝士飛魚子海老壽司、龍蝦膏赤蝦壽司、海膽魷魚軍艦、龍蝦三色塔、蜜柑真鯛壽司、馬刀貝壽司、牛油果他他牛壽司、火炙三文魚壽司😋手卷🫔海膽手卷、吞拿魚蓉手卷🤤串燒🍢蒲燒鰻魚、燒有機菠蘿、盬燒牛舌、盬燒雞軟骨👍燒物/熱食🥘蒜蓉燒生蠔、美國薄燒牛肉、牛油炒粟米、竹笙瑤柱蟹肉翅、溏心蛋😋飲品和甜品還有多款選擇🍴飲品🥤汽水、果汁、啤酒、清酒、梅酒和湯......等甜品🍨奶凍、布甸、馬卡龍、蛋糕、雪糕、雪條

我們點了:
刺身🐟

壽司🍣

手卷🫔
海膽手卷、吞拿魚蓉手卷🤤

串燒🍢
蒲燒鰻魚、燒有機菠蘿、盬燒牛舌、盬燒雞軟骨👍

燒物/熱食🥘

飲品和甜品還有多款選擇🍴
飲品🥤
汽水、果汁、啤酒、清酒、梅酒和湯......等

甜品🍨
奶凍、布甸、馬卡龍、蛋糕、雪糕、雪條

午餐