2015-06-09 268 浏览
今日同女朋友出街,行到差唔多食夜晚嘅時候,女朋友突然話好想食pizza-hut,所以我就即刻陪女朋友去食。早在我地都比較早食,所以唔洗等位,可以即刻入去食野,一入去坐定定之後,我地就即叫左個芝脆批同埋海鮮寬條麵。等左廿分鐘,野食終於上枱喇,首先個海鮮寬條麵,我真係好耐無食lu,不過今次嘅體驗真係差左小小,因為實在有啲咸,而且奶油可能太多喇,所以食落感覺佢好膩。。。另外芝脆批就真係唔錯,一上枱嘅時候熱辣辣,啲芝士真係可以拉絲嫁,啲配料又同個批好夾,所以真係好正,芝士迷真係唔好錯過呀。
2015-06-04 207 浏览
一向都好鐘意PIZZA HUT,之前叫過其他PIZZA外賣,間間都一般般,唔係太似麵包就係太乾太硬,好CHEAP又有新PIZZA出的PIZZA HUT今次又係我最鐘意既芝士邊,而且側邊既硬身一D,中間既就稔D可以拉絲,軟綿綿既厚餅底一樣好食,少量乾果加醃魚味道剛好,不會太咸, 小食拼盤亦唔會凍晒, D料依然熱辣辣,肉又新鮮喎~
一向都好鐘意PIZZA HUT,

之前叫過其他PIZZA外賣,

間間都一般般,

唔係太似麵包就係太乾太硬,

好CHEAP
又有新PIZZA出的PIZZA HUT

今次又係我最鐘意既芝士邊,

而且側邊既硬身一D,

中間既就稔D可以拉絲,

軟綿綿既厚餅底一樣好食,

少量乾果加醃魚味道剛好,

不會太咸,

小食拼盤亦唔會凍晒,

D料依然熱辣辣,

肉又新鮮喎~

题外话/补充资料: PIZZA HUT一定係我最愛既速遞餐廳!
40 分钟 (外卖送餐)
2014-06-28 888 浏览
這篇雜食記看似豐富,實而頗為無奈,因為主管甜魔家伙食、廚藝高強的嫲嫲早前回鄉差不多一星期!除了妹妹仍然保持在家中煲粥仔,其他人為免麻煩都是出街吃。可以說是一段黑暗歲月... 囝囝的食量現已與未婚前的甜魔媽媽無異,甚至更大,嫲嫲週四離開後,留下的餸菜只夠支撐多兩天。之後每天都是跟我們出街吃。星期日,幫襯完平靚正的吉野家,下午參加完團契後,又跟大班去了 Pizza Hut 吃late tea / early dinner。Pizza Hut的環境及設備十分baby-friendly;是日我們佔用了一張長檯,連同小兄妹一共6位小朋友,都坐得舒舒服服,又有可愛的兒童餐具連水杯,份外開心。連同下面的照片,大家估到囝囝在扭甚麼嗎?? 沒錯,就是爭相機拍照了!! 以3歲不夠的幼兒標準來講,拍得不錯呢~~ 環境設備是不錯,不過的食物質素不值一提,還好下午茶餐尚算抵食。由於囝囝太大食關係,甜魔家點了三份茶餐分享,下面簡介一下吧。爸爸的凍西班牙咖啡 (+$10),特點是加了一球雪糕。關西班牙事嗎? 吹水吧...媽媽要了凍檸茶,囝囝也自己享用一杯凍檸水,很開心~~~全部食物中最有水準是香蒜肉絲意粉 ($46

媽媽要了凍檸茶,囝囝也自己享用一杯凍檸水,很開心~~~
全部食物中最有水準是香蒜肉絲意粉 ($46)
這雞翼薯格厚多士 ($39) 除了雞翼好吃,其他都不太行...
雞皇焗飯 ($46) 簡直是難吃!!!!
團友有會員卡可享9折,我們的三份餐折後埋單$141,OK啦。不會主動返兜,但人多小朋友多又有下午茶餐也可以考慮。
2014-06-22
2014-06-16 702 浏览
一行8人慶祝父親節, 父親鍾意食新口味PIZZA, 於是就有呢個決定!我地叫左個”扭扭3色批4人餐”及另外加左一個錦繡至尊芝心邊大批.大批~ 帆立貝之海: 新產品,表面好吸引. 佢分別有3色芝士 (金黃巴馬臣芝士, 甘香黑白芝麻, 秘製鮮茄醬) , 但我覺得食落去都係一個味道, 只係上面既配料唔同, 而且唔夠濃, 所以無太大驚喜! 反而上次食七重芝士仲好味好多!意大利菜湯/蘑菇忌廉湯: 蘑菇忌廉一向較菜湯好飲!俄羅斯沙律: 好清新, 下面有菜,上面有沙律,蝦!雞棒伴瘋薯條: 一上檯就比小朋友搶食, 因為剛剛新鮮炸起, 熱辣辣! 雞棒好味, 炸到鬆脆又有少少黑椒!香蒜芝士白汁蜆肉焗薯蓉: 焗薯蓉一向係Pizza Hut都唔錯, 不過唔係個個都鍾意食. 所以, 呢個係食剩最多既一碟, 但薯蓉都夠幼滑香口.雞肉煙肉意粉配拿破崙汁: 拿破崙汁係好好味, 酸酸甜甜好開胃,所以係我最愛既意粉, 呢碟意粉都幾大, 不過, 我搵唔到有幾多雞肉喎!海鮮寬條麵: 個醬汁係好味既, 好濃郁, 好香滑, 鍾意食白汁既人必定會叫, 不過, 寬條麵既質地比較”鞋”而且食多幾啖就會覺得”溜”錦繡至尊芝心邊大批: 呢

意大利菜湯/蘑菇忌廉湯: 蘑菇忌廉一向較菜湯好飲!

俄羅斯沙律: 好清新, 下面有菜,上面有沙律,蝦!
錦繡至尊芝心邊大批: 呢個可能係舊口味,所以無咩特別, 而且我地叫到成檯野, 攤凍左, 所以無咁好食, 最後仲要打包走添!
配4杯飲品我覺得質量都ok既, 不過仲有進行空間, 希望繼續努力!
庆祝纪念
父亲节
2014-03-07 442 浏览
今日放假,特意約埋姑奶&奶奶去食飯,奶奶話好耐無食Pizza Hut, 加上出左芝士七重奏,正合晒奶奶心意,所以就決定一試 我地四個叫左以下食品,包括Manhattan信用卡二人套餐菠蘿煙燻豬肉芝士七重奏pizza : 芝士味超香濃,配埋菠蘿簡直係一絕,愛好芝士既人一定不能錯過^^ 焗白汁煙肉薯蓉:味道OK 意大利沙律: 味道一般,個汁好似酸左d白汁火腿磨菇寬條麵: 好好食兩個湯+兩杯飲品 另半價加以下兩種食品:葡汁焗蔬菜:好香濃,正炸雞條配薯條: 味道OK 散叫: 意大利香草烤雞半隻 :好重美極醬油味,不過隻雞都幾滑 辣味雞翼:必叫之選 整體黎講環境舒適,不過可能人手唔夠關係,雖然客人數量唔多,但侍應一直都手忙腳亂,不過物超所值,因為套餐汽水任飲,加上有信用卡優惠,埋單每人$130左右,正

我地四個叫左以下食品,包括

Manhattan信用卡二人套餐
焗白汁煙肉薯蓉:味道OK
意大利沙律: 味道一般,個汁好似酸左d
白汁火腿磨菇寬條麵: 好好食
兩個湯+兩杯飲品
另半價加以下兩種食品:
葡汁焗蔬菜:好香濃,正
炸雞條配薯條: 味道OK
散叫:
意大利香草烤雞半隻 :好重美極醬油味,不過隻雞都幾滑
辣味雞翼:必叫之選
2014-03-03
用餐优惠
信用卡優惠
  • 辣味雞翼
  • 菠蘿煙燻豬肉芝士七重奏pizza
2014-01-15 381 浏览
又是Pizza Hut! 多得Pizza Hut的帶挈,過去一年到訪Pizza Hut的次數遠多於幾年來的總和,會員卡的力量真的不容忽視。 這次來也不是吃pizza,而是芝士火鍋。 去年已經試過一次,未知是否因為未試過正宗的芝士火鍋,覺得還不錯。 記得N年前大家樂也推出過芝士火鍋,那數十元的滋味至今還歷歷在目,可惜大家樂就只推出了那麼一次,以後要用較低價來品嚐芝士火鍋就只有這裡了。先用積分換了一客共4隻的原味雞翼。 最近外出用餐時發現雞翼的體積一天比一天減少,是現在的雞也要節食了嗎? 也許這就是物價高企下餐廳所能提供的質素。 還好,雖然份量小了,味道還保持水準,甜甜的蜜糖味仍未有變淡。餐飲加10元可換成特色飲品,因為我本來就不太喜歡喝汽水,所以偏向選擇特飲。 一杯cappucino和一杯咖啡,味道並沒有甚麼特別,就是外貌比較好看一點。等了大概15分鐘,芝士火鍋終於送到。 由於火力有限,在等芝士煮滾的期間,就先研究一下各種配料。我們選了較便宜的那個套餐,共有4款配料,包括薯條、炸雞粒、長通粉和麵包粒。 有了去年吃芝士火鍋的經驗,今次就更掌握到技巧,配料要在鍋裡多浸一會兒,能整件配料沾滿芝
原味雞翼
特飲
芝士火鍋
芝士火鍋(配料)
我們選了較便宜的那個套餐,共有4款配料,包括薯條、炸雞粒、長通粉和麵包粒。 有了去年吃芝士火鍋的經驗,今次就更掌握到技巧,配料要在鍋裡多浸一會兒,能整件配料沾滿芝士並加熱夠才放進嘴裡,這才是最佳的享受。 4款配料中,最適合的還是麵包粒,可以充分吸收芝士。 其他3款各有千秋,如果要排名次的話應該是麵包粒、薯條、長通粉,最後是雞粒。 對於未試過貴價芝士火鍋的人,可先試這個廉價版,口味對的話才再挑戰正宗版本。
2013-09-11 110 浏览
本人住元朗, 其實大大話話都幫襯過好多區o既pizza hut~但間間o既質素唔係每一次都好~所以突然想pizza hut都寫下食評~是日同友人二人一齊黎食~閒日關係等左十五分鐘唔洗就有檯~(平時星期六日勁多人排隊)兩個人叫左一個扭扭批, 一客雞翼拼盤, 兩杯可樂。次次去pizza hut都必食辣味雞翼, 但今次又想食埋格格薯, 最後諗不如試下蜜糖雞翼~ 又ok喎~! 比起原味雞翼好味!不過格格薯就略為淋左少少~扭扭批好好味, 芝士多, 夠香, 焗得夠脆唔淋, 不過美中不足係唔夠汁, 食到咁上下我先記起呢個係千島醬批, 但好似唔太覺有千島醬味, 下次要叫"多醬"可樂唔好飲, 無汽, 至在任飲>.<總括來講食過幾次元朗分店都幾好, keep住!會繼續黎食~埋單成27x元, 感覺只係叫左兩樣野,有點貴~>_<

但間間o既質素唔係每一次都好~
所以突然想pizza hut都寫下食評~

是日同友人二人一齊黎食~
閒日關係等左十五分鐘唔洗就有檯~(平時星期六日勁多人排隊)

兩個人叫左一個扭扭批, 一客雞翼拼盤, 兩杯可樂。
蜜糖雞翼拼格格脆薯塊
千島海鮮扭扭批
最後諗不如試下蜜糖雞翼~ 又ok喎~! 比起原味雞翼好味!
不過格格薯就略為淋左少少~

扭扭批好好味, 芝士多, 夠香, 焗得夠脆唔淋,
下次要叫"多醬"

可樂唔好飲, 無汽, 至在任飲>.<

總括來講食過幾次元朗分店都幾好, keep住!會繼續黎食~

埋單成27x元, 感覺只係叫左兩樣野,有點貴~>_<
2013-09-11
蜜糖雞翼拼格格脆薯塊
千島海鮮扭扭批
2013-06-13 84 浏览
上週日家裡沒飯開,一家四口隨意地來了開餐。近年其實幫襯Pizza hut次數不少,但絕不是因為食物,而是餐廳環境始終較為企理,寶寶每次來都玩得很開心;只是沒想到排隊人龍頗長,還好得決定離開的好心人送上較早時段的等位飛,提早了15分鐘進場。雖然在等位時,寶寶一早吃飽了粥仔,但一見到色彩繽紛的兒童餐具,仍然高興不得了,連接胃口也大開,吃了爸爸媽媽不少食物呢! 當晚與老公點了新出的扭扭pizza二人餐,先來餐湯,我們都選了最穩打穩紮的 忌廉雞湯,雖然現時已經沒多少雞肉了,但味道還是過得去的,寶寶爭著要吃,而且還表現得很喜歡呢。每次來這裡都與Nikon 1無緣,之前有次沒帶電,有次則忘帶SD card,這次就是相機仍在CEO處,當晚又要出動舊DC拍照。認真的,不拍照不寫食評的話我對食物的記憶會差很多,所以這次重來又點了澀口難飲的凍檸茶... 雖然大大杯,但真的一點不推介... 唯一好處是寶寶又很開心有檸檬片可玩,其實來這裡,還是老公點的無限re-fill pepsi light穩陣,雖然添飲時總要多次催促(純是因為light的關係,如是普通可樂店員添飲很密的)。 試了新出 香草肉丸味的扭扭

試了新出
香草肉丸味的扭扭批,最大特點是外層的芝士粒粒可以檸出來,配點同上的芝士醬吃,那滋味有點似芝心批的批邊;中心的餡芯以香草肉丸為主,頗為香口,不過同上的罐頭蜜桃就焗得較乾,沒有吃頭了,總的來講還可以一試啦。
可知寶寶為食程度達到十級,見到我們有得食又那肯放過? 於是也分了兩小件沒點醬的芝士脆邊給他,不過識食豬其實很利害的,一吃就知道芝士用料麻麻地,故興趣並不大。
套餐還包括一份
肉醬意粉,外表看似焗得香口吸引,但其實中間的意粉相當濕而且稔身,老公覺得好麻麻,不過我就看中它中間味道不濃,而且較稔身會適合寶寶進食。大概一半是出於好玩吧,寶寶果然非常喜歡那意粉,估計至少吃1/3碟意粉,在清碟上幫了很大的忙呢!
雖然,跌在地下的也不少..... 這,也是我們喜歡帶他出街吃飯的一大原因!
憑渣打卡有9折,埋單大概是$220左右,考慮環境、配套,也算合理啦。

2013-06-02
用餐优惠
信用卡優惠
2013-04-30 71 浏览
某銀行upgrade左我相公張信用卡所以有$100 coupon, 我當然一定會用, 雖然我對這家店確實是麻麻地, 已很久沒有光顧. 今晚亦是我第一次來到這家pizza hut. 大約七時到達只是坐了一半客人. 待應服務好好立刻帶我入座, 一問之下還向我介紹套餐.決定點這個蝦哈芝心二人套餐$285我們把餐湯升級(加$9)為龍蝦湯, 待應細心一提湯裏會落一茶匙白酒要不要加. 我當然說要..哈哈...但好可惜味道實在太太太鹹了...龍蝦肉有兩, 三粒, 龍蝦味其實頗濃但可惜太鹹了肉醬雖然多味道也不錯, 但竟然連一點芝士也沒有????我相信加了芝士焗我一定會吃過不停.這款是新批先講批底十分滿意, 因不厚也不薄. 我本身其實好抗拒芝心批因為好滯加上太重芝士我會頂不順的. 但這個批不會, 邊邊的包皮位一粒是蝦丸一粒是芝心粒. 但我覺得芝士味可接受, 不算太濃, 對這個批滿意度都有八分, 用料十足之餘味道也不錯.還有兩杯餐飲沒有拍下來, 一杯是凍檸茶一杯是熱檸水. 味道正常沒有什麼特別.多年來PIZZA HUT不斷出新款但味道上好像沒有什麼突破, 如果不是這張COUPON我想我都不會來光顧, 但服

決定點這個蝦哈芝心二人套餐$285

多年來PIZZA HUT不斷出新款但味道上好像沒有什麼突破, 如果不是這張COUPON我想我都不會來光顧, 但服務方面真是非常體貼細心, 值得加許

2013-04-26
2013-03-07 156 浏览
其實都好耐無嚟過PIZZA HUT食野LA,因為元朗實在有太多餐廳等住我去試,不過由於PIZZA HUT D積分就快過期,所以就去開心廣場分店試吓LA~下午茶選擇很多,想吃輕便的可以叫小吃、甜品,若想飽肚可選意粉、焗飯,包餐湯及餐茶,任君選擇~至於我們就叫了一個小食及一個意粉,會員卡的積分還可換一個PIZZA添~1)煙肉菠蘿芝士酥 ($25)芝士酥即焗的,熱烘烘香噴噴,芝士味香濃,內裡夾著香甜的菠蘿,令人垂涎欲滴!2)吞拿魚煙肉腸長通粉($55) 這碟長通粉超大碟,若果一個人應該難以吞下,大量的蕃茄及混合了吞拿魚的茄蓉,令通粉酸酸甜甜,配上煙肉腸,味道也不錯,不失為一道健康的通粉~ 跟餐送的雜菜湯頗油膩,而且湯料也不多,只是水汪汪一遍,味道平平~3)夏威夷風光普通批(會員積分換購)這個PIZZA勝在焗的時間足夠,PIZZA的邊都很香脆,大量芝士夾雜火腿及菠蘿,雖然超肥,但係要多芝士至好食麻~餐飲選了凍檸茶,茶底混濁,味道一般~不過這間PIZZA HUT勝在人少少,慢慢食TEA就最啱喇!!

1)煙肉菠蘿芝士酥 ($25)
2)吞拿魚煙肉腸長通粉($55)
3)夏威夷風光普通批(會員積分換購)
餐飲選了凍檸茶,茶底混濁,味道一般~

2012-09-23 90 浏览
食pizza , 我始終鍾情於pizza hut, 但住上水, 上水無pizza hut, 是日來到元朗食!!開心廣場響元朗算出名, 都好易搵到!!去到已經差不多6點..仍然想緊食咩好之際, 老公提議早d 入去食下午茶, 平好多!!於是坐低即叫下午茶...叫左3個餐, 如果有citybank 可以買3送1..可惜我無..來pizza hut 當然飲忌廉湯, 因為真係好好飲, 夠杰身, 又唔會太咸, 仲有d 火腿碎, 磨菇...肉醬意粉令人失望, 因為唔夠咸味, 肉醬可能無芝士一齊焗, 失色不少..總之食個卡邦尼意粉,因為隔離枱食得好滋味,而且賣相吸引!!另一個餐是千島海鮮pizza, 這個是我最愛的味道, 因為千島汁酸酸地, 好開胃, 又多海鮮料..正拚盤, 真係好熱氣, 一炸起即食, 有蝦多士, 雞條, 薯格, 每樣都好味!!份量十足!!熱薑蜜, 好潤,又正氣..飲落不辣又不太甜,又大杯!!這杯名堂已忘記, 但有話梅在底, 這杯汽水, 老公話不過不失...3個餐有3杯野飲, 仲有一杯飲可樂..可樂可以任飲..3個餐共$168, 抵,當食晚餐!!飽肚又滿足!

於是坐低即叫下午茶...

千島海鮮pizza
熱薑蜜, 好潤,又正氣..飲落不辣又不太甜,又大杯!!

3個餐有3杯野飲, 仲有一杯飲可樂..可樂可以任飲..

3個餐共$168, 抵,當食晚餐!!飽肚又滿足!
题外话/补充资料: 服務真係好好, 由入門一刻,不停有人招呼, 侍應是個大肚婆,但仍好賣力講解餐牌, 埋單又快,不停收碟, 不錯!
2012-09-12
千島海鮮pizza
2012-09-04 41 浏览
因為個MEMBER就快過期, 所以黎用埋D就快過期的COUPON~而且PIZZA都坐得比較舒服~今次又好彩唔駛等位, 所以就揀佢~我地點了:1)西班牙海鮮炒飯: 蝦肉新鮮彈牙、青口都好鮮味, 個炒飯味道都幾惹味~~好香口~~睇落好似辣辣地咁~但一D都唔辣~~個汁仲有微微甜味~~好過癮2)海鮮寬條麵: 例牌會叫的麵~不過今次整得幾咸~~有一啖係完全吞唔落……水準不太穩定..3)大蝦薯仔沙律: 呢個意外地好味~~只係加錢換~~D薯仔好爽口~4)薯蓉: 呢個都係加錢換~都好好味~~~不過相對地下次都係叫薯仔沙律好D5)COUPON送的OREO 木糠布甸: 呢個食落口感好似雪糕~雪到好硬~~如果俾錢就一定唔會叫續會後又有一堆COUPON~繼續努力~再接再厲=]

我地點了:

2012-07-21
大蝦薯仔沙律~薯仔爽口
西班牙海鮮炒飯
2012-07-29 36 浏览
因為有張coupon, 所以兩個人去pizza hut的下午茶(其實我地未食LUNCH)~買兩客~送一客~開頭我地以為下午茶應該都係較平, 可能$30左右一客..不過pizza hut的下午茶都接近$60, 因為佢係包「餐湯+餐飲」所以佢地相對地賣得貴~我地點了:1)海鮮寬條麵: 焗得好香蒜蓉及芝士味, 而且好乾身, 但唔會好韌~而且熱辣辣~好好味~2)海鮮墨魚汁意大利飯: 海鮮材料豐富~雖然墨魚汁味唔係好濃~但個飯好香甜~!3)原味雞翼四隻: 用pizza card的50分換~焗得好香, 而且食落去香料同雞味好夾~而且感覺唔會好熱氣~唔會食完好口乾~正~4)千島海鮮pizza: 個pizza係最正~除左材料多~仲有個批邊好好味~好香脆~!! 可能之前成日食芝心批~~原來原本個批都已經好好味~正~最後我地以$140賣單~真係好抵~我飲左兩杯奶茶, 一個湯~男友飲左五杯百事可樂(無限添飲)+ 兩個湯~超飽~!!
買兩客~送一客~

開頭我地以為下午茶應該都係較平, 可能$30左右一客..
所以佢地相對地賣得貴~
我地點了:

!
正~
~

最後我地以$140賣單~真係好抵~
我飲左兩杯奶茶, 一個湯~
男友飲左五杯百事可樂(無限添飲)+ 兩個湯~
超飽~!!
餐湯
會員積分換的雞翼
下午茶(1): 千島海鮮pizza
下午茶(2):海鮮寬條麵
下午茶(3):海鮮墨魚汁意大利飯
题外话/补充资料: 呢間PIZZA HUT都服務好好~已經坐得好舒服~ 唔駛叫都會自動自覺幫你添飲~ 期間佢地見冷氣機滴水...於是有員工拖地~ 之後佢地提醒附近的食客 「唔好意思~我地剛拖完地, 小心地滑」 提供貼心服務!
2012-06-30
餐湯
會員積分換的雞翼
下午茶(1): 千島海鮮pizza
下午茶(2):海鮮寬條麵
下午茶(3):海鮮墨魚汁意大利飯
2011-09-22 46 浏览
N年冇黎過食pizza hut喇,因為下午茶都幾貴,今次就破例黎食一次。冇叫到套餐,散叫左一個普通批,另外可以用半價叫多兩款小食。我地叫左超級至尊芝心批,材料有意式香腸、火腿、辣肉腸、五香肉粒、免治牛肉、蘑菇、洋蔥、青椒、菠蘿、黑橄欖。整體味道唔錯,不過食到意式香腸就會覺得鹹左少少。第一款小食係煙肉菠蘿芝士酥,望落其實就係屋企都整得到既小食,比較特別就係佢有兩種芝士,不過係邊兩種我就唔係好識。下次如果搞派對,呢款小食可以列入考慮之列。另外一款就係芝士白汁焗西蘭花,旁邊圍左薯蓉,入面除左白汁西蘭花,仲加入切細粒既烚蛋,其實幾好味,怪就怪在西蘭花既texture,唔似爽脆,唔似腍身,而係介乎兩者之間,唔知係個西蘭花唔新鮮定係有特別處理方法!?食一次pizza hut已經覺得好滯好溜,有排都唔會再食住lu......

冇叫到套餐,散叫左一個普通批,另外可以用半價叫多兩款小食。

超級至尊批
煙肉菠蘿芝士酥
芝士白汁焗西蘭花
2011-09-21
芝士白汁焗西蘭花
超級至尊批
煙肉菠蘿芝士酥
2010-08-29 11 浏览
DAD生日~DINNER叫PIZZA HUT既外賣~ 叫新出既雙重fun享批餐 再加29蚊要左個小食等左9個字先送到~=.= 一打開個盒~WO~幾靚WO有D菠羅同蝦~個批底簿過平時個D~個邊係芝士卷&腸仔卷~好味啊~雖然個批幾貴~但真係幾好食~仲少有地食得晒小食拼盤D雞WING好食~D魚柳就有DD腥自己加$個小食好搵笨 3條芝士腸+3粒墨魚丸…噤就29蚊了=口= 原價仲要$39 個批有下次啊~
DAD生日~DINNER叫PIZZA HUT既外賣~
叫新出既雙重fun享批餐 再加29蚊要左個小食
等左9個字先送到~=.=
一打開個盒~WO~幾靚WO
有D菠羅同蝦~個批底簿過平時個D~
個邊係芝士卷&腸仔卷~好味啊~
雖然個批幾貴~但真係幾好食~仲少有地食得晒
小食拼盤D雞WING好食~D魚柳就有DD腥
個批有下次啊~
45 分钟 (外卖送餐)