2024-11-03 0 浏览
人生第一次openrice打評論8點左右到,無滿場,唔算多人8:15左右手機落完單,剩係黎左杯野飲等左20分鐘,催左一次,食物上到黎,微暖..兒童餐冇盤,要用普通碟,仲要催完先同我講,姐係一直都漏單?到最後雪糕後上,個場無咩客,都要催多次,等成十分鐘先有,仲要雪糕半溶,有時間既人先好黎食
人生第一次openrice打評論

8點左右到,無滿場,唔算多人
8:15左右手機落完單,剩係黎左杯野飲
等左20分鐘,催左一次,食物上到黎,微暖..
兒童餐冇盤,要用普通碟,仲要催完先同我講,姐係一直都漏單?
華都Pizza Hut你有無九兩菜啊?Pizza半價但餡都減半!?真係第一次見到,你地有咁Q無恥啊?大厚批買一送一,199蚊有2大盒pizza,咁抵?咁耐無食,見你咁抵,即刻買來食下啦,點知就中Q晒伏,終於見識到咩叫奸商中嘅奸商無需解釋,大家睇相,餡料直接減半,真係蕭若元36字問候語都不足以形容屯門街坊你地自己諗下幫唔幫襯呢間嘢喇唉,我自己都衰懶,應該買完驗貨跟手退貨啦,返到屋企先知中伏提醒大家買外賣一定要驗貨啊!

屯門街坊你地自己諗下幫唔幫襯呢間嘢喇

唉,我自己都衰懶,應該買完驗貨跟手退貨啦,返到屋企先知中伏

提醒大家買外賣一定要驗貨啊!
千島海鮮Pizza大厚批
2024-10-06
30 分钟 (外卖自取)
2024-09-10 144 浏览
經濟唔好,善用咁貴既舖租賺多一蚊得一蚊,連Pizza Hut 都開09:00! 09:00既pizza hut all day breakfast 質素都唔差!啡菇最出色,juicy !雞扒正常發揮!其他都無乜可能難食啦🤣🤣🤣🤣記得只有星期六日開0900有早餐啱,唔好摸門釘!

啡菇最出色,juicy !
雞扒正常發揮!
其他都無乜可能難食啦🤣🤣🤣🤣

記得只有星期六日開0900有早餐啱,唔好摸門釘!

All  day
All  day
2024-08-27 70 浏览
久違顧一下pizza hut 叫左個四人餐但好其怪 第一樣上枱既唔係餐湯 唔係沙律竟然係甜品同小食😀 然後 就一堆pizza 焗飯 一次放上枱張枱又細一細 飲品都冇位放pizza 食完 餐湯 沙律都可以未到pizza hut 一年比一年差唔係講笑睇嚟過多幾年都唔會再見到pizza hut
久違顧一下pizza hut 叫左個四人餐
但好其怪 第一樣上枱既唔係餐湯 唔係沙律
張枱又細一細 飲品都冇位放
pizza 食完 餐湯 沙律都可以未到

pizza hut 一年比一年差唔係講笑
睇嚟過多幾年都唔會再見到pizza hut
2024-04-20 190 浏览
晚上6:30到餐廳,人流不是很多,想坐卡位,職員都樂意安排,環境寬敞,枱與枱之間空間十分闊,不會感到逼,環境寧靜,QR code 落單。選了晚飯套餐,最平$68就有湯,主食和飲品,晚市來說,價錢雙宜。最後加錢叫了芝心pizza 和西班牙炒飯,再用會員優惠$13 有4隻雞翼,兩人進食,分量剛好,不會浪費,堂食食物質素比外賣真的好太多,熱度很足,好味。餐廳不設限時進食時間,職員也不會催促,可以慢慢品嘗。整體以晚市來說十分不錯,環境好,價錢也合理,食物性價比也高。評分項目:滿5分1. 服務:42. 環境:53. 衞生:44. 主菜:45. 飲品:36. 性價比:5綜合評分:4 總體而言,這是一家適合大班朋友聚會的餐廳。

餐廳不設限時進食時間,職員也不會催促,可以慢慢品嘗。

評分項目:滿5分

1. 服務:4
2. 環境:5
3. 衞生:4
4. 主菜:4
5. 飲品:3
6. 性價比:5

綜合評分:4

總體而言,這是一家適合大班朋友聚會的餐廳。

2024-04-19
2023-09-25 333 浏览
Pizza Hut 下午茶性價比好高,而且週末都有,任坐無限時。 至尊pizza $50非常欣賞迷你pizza, 人少都可以食到。堅持用鐵鍋仔上,保持溫度,食到尾都暖嘅,正!厚批煙韌,外面脆脆地,好好味,要堂食先有呢個口感。 朱古力雪糕窩夫 $58好多人叫,見到個樣已經流哂口水。雪糕有三款味,我揀咗朱古力,味道好夠濃,入面仲有朱古力碎碎,無得彈!窩夫都好味,如果可以再脆少少更加啱我口味。面頭仲有幾粒朱古力蛋糕,orea碎碎,朱古力醬,cream。甜品係唔食飯都要食嘅有好多特飲,水果冰茶,檸賓,黑牛之類,好啱夏天,同pizza炸嘢好夾

至尊pizza $50

朱古力雪糕窩夫 $58

2023-07-12 313 浏览
Pizza Hut 是一家著名的披薩連鎖店,我在這裡享用了一頓美食之旅。我選擇了經典的意大利披薩,美味的麵團薄而鬆軟,搭配豐富的番茄醬和新鮮的配料。披薩上的奶酪融化得恰到好處,經過烤箱烘烤後,表面呈現金黃色,口感香脆。每一口都充滿了濃郁的披薩風味,令人回味無窮。此外,餐廳還提供了其他美食選擇,如沙拉、意粉和小吃。我點了一份凱撒沙拉,新鮮的生菜配上濃郁的醬汁,非常開胃。此外,餐廳的飲料選擇也很多,我選擇了一杯冰涼的汽水,與披薩搭配得很好。

2023-06-07
午餐
2023-06-21 272 浏览
好耐無叫Pizza Hut 外送套餐,因為屋企附近無必勝客分店,試過自已去買外賣自取,攞到返屋企,會凍晒,唔好食。以外送就相反,佢有保溫袋裝住,送到屋企門口,熱辣辣,而且好方便。之前好少叫外送,係因為午餐或晚餐時段,太多人叫外送,有時要等一至兩小時,覺得太來了。因此,今次我提早,4:30就叫定晚餐,送到嚟嘅時間剛剛好,大約六點有得食。見到廣告有個新菜式叫Dip脆批,所以落咗order。另外就係傳統嘅厚批,我哋揀咗千島海鮮必勝批,大部份必勝批的味道都要加錢,套餐只能揀指定幾個味道,並不熱門。另外套餐入邊包含一個意粉或飯,我揀咗海鮮寬條麵,都係要加錢嘅。二人餐包兩個飲品,可樂係免費,忌廉湯係要加錢嘅,我各要一個。小食方面,我叫咗雞翼,雞翼有好多新口味可以揀,我揀咗甜酸味。除此之外可以特價加購一款,我加咗蒜蓉包一條,只需要$10。食物一嚟到,我哋就搶着是新嘅Dip脆批,入面有辣肉腸芝士,上下包住的餅皮好香好鬆脆,有兩個汁俾你點,一個蕃茄醬給一個忌廉醬,不過我覺得個批已經好夠味,唔點都OK。甜酸味雞翼比想像中好食,唔會太酸話太甜,雞翼好滑好Juice。蒜蓉包$10一條真係好抵,而且選用好多,好
食物一嚟到,我哋就搶着是新嘅Dip脆批,入面有辣肉腸芝士,上下包住的餅皮好香好鬆脆,有兩個汁俾你點,一個蕃茄醬給一個忌廉醬,不過我覺得個批已經好夠味,唔點都OK。甜酸味雞翼比想像中好食,唔會太酸話太甜,雞翼好滑好Juice。蒜蓉包$10一條真係好抵,而且選用好多,好足料好好味。其他食物都係慣常一樣,正。全個晚餐三個人食,都只係三百幾蚊,性價比高。
2023-06-14 195 浏览
呀仔病左好耐無出街啦,今日決定出市中心食野,經過pizza hut吾洗等位,入到去揀左窗口位置,呀仔可以望下馬路,睇下車車幾好。本身揀左2人餐,但發現芝心邊已售罄。我就問職員點解,佢話芝士邊得返大批有,所以我哋就轉左單點。(雖然我吾太明點解普通批無)我地order左一個千島海鮮芝心邊大批,1客燒烤醬雞翼,另外用會員積分換左葡汁雞焗飯。千島海鮮芝士邊大批:堂食pizza真係好食好多,略嫌條邊燶咗少少。葡汁雞焗飯:用分換抵食燒烤醬雞翼:好好食,呀仔食左3隻。平日夜晚pizza hut吾洗等,坐位夠闊落坐得舒服。

葡汁雞焗飯:用分換抵食

燒烤醬雞翼:好好食,呀仔食左3隻。

平日夜晚pizza hut吾洗等,坐位夠
闊落坐得舒服。
2023-06-04 135 浏览
外賣平台見到有新嘢 點點批 加小食連汽水都係70蚊 ,一於點黎試試估估唔到有驚喜,批皮口感係介乎pizza底同酥皮之間,唔油膩,外賣黎仲係熱辣辣,脆卜卜, 揀左雞肉芝士煙肉餡,足料豐富,雞好嫩滑, 芝士做到拉絲👏🏻 ,點埋d醬好美味小食就正常,口痕不妨可以食下

點埋d醬好美味

小食就正常,口痕不妨可以食下
外卖送餐
2023-05-09 112 浏览
必勝客的披薩真的是超好吃!餅底脆脆的,配料也很豐富,每一口都能感受到不同的味道。他們的義式肉醬麵和烤雞翅也很不錯,配上一杯汽水,就是一頓超級滿足的快餐了。價格有點貴,但份量很足,是個值得一試的連鎖披薩店。

2023-02-15 213 浏览
今個新年,pizza hut出新pizza,咁緊係想去食啦,咁岩yuu有同佢cross over,比啲分就可以換到個大批,咁就緊係試下啦!本身打算初三去朋友屋企果陣一齊食,點知原來果幾日(紅假)冇得換,好可惜🥺😔。之後有一日放假可以約埋一齊,就再去換,點知餐廳話壞機又冇得換,咁我地只可以打退堂鼓啦~🤦🏻‍♂️ 去到今日,中午想換黎同同事分享,點知又話換哂。嬲嬲地打去客服問下,佢地話小編屋企附近既pizza hut有得換,咁只好收工再換。🌚點知一波三折,去到店舖又話冇得換,但就快到期了(第二日已經到期了,但另一日全日都有野做去唔到換🙄),同舖頭溝通後只好係所謂“材料不足”既情況下,換些小材料整比我,真係換到我都忟,點解可以係兌換期內而問咁多間都冇?🙄🫠 講返食物方面,新既芝士批邊算不過不失,可惜替換既料唔太好味,服務態度較差,唔問都唔會提出可以換料。整體感覺不太良好🙈(純粹個人感受,只供參考🙏🏻)
(純粹個人感受,只供參考🙏🏻)
2023-01-31
外卖自取
2023-02-11 157 浏览
今日食評✍🏻Pizza hut@屯門試食指數⭐⭐⭐店舖衛生⭐⭐⭐侍應態度⭐⭐⭐⭐((每項5⭐️為滿分)) ·裝修後的店比往時乾淨多了店員態度亦殷勤多了·我哋點了二人餐加用coupon 換原味雞翼8隻1️⃣紅白湯2️⃣至尊批加芝心加脆邊3️⃣前菜椰菜花呢有啲奇怪🤔沙律嘅溫度熟菜嘅味道整體唔好食4️⃣免治牛肉意粉呢個夠熱夠溫度5️⃣兩杯飲品Coke可以添飲一次·全單加一336·疫情下的食肆無論大鋪小店我哋都會盡試盡講Follow我哋bw.foodie
今日食評✍🏻
Pizza hut@屯門
試食指數⭐⭐⭐
店舖衛生⭐⭐⭐
侍應態度⭐⭐⭐⭐
((每項5⭐️為滿分))
裝修後的店
疫情下的食肆
無論大鋪小店
我哋都會盡試盡講
Follow我哋bw.foodie
令人驚喜的公司三文治薯格山今日唔洗返工,就去樓下附近行下街,行到餓啦,就搵個地方食下tea。哩間pizza hut就出左名多人等位(除左好味,主要都係入座好慢...),但難得今日冇,就入去填肚啦。下午茶有好多唔同選擇,我地揀左香蒜肉絲意粉同埋公司三文治。香蒜肉絲意粉香蒜肉絲意粉就基本野,所有分店味道都係一樣架啦,我會形容係「童年回憶」,而且yuu做緊優惠,3500分加10蚊就換到一個,我同屋企人再加多左一個黎食,抵食!公司三文治配薯格哩個就真係幾驚喜,唔知係我耐冇食過定點,公司三文治啲薯格多到成座山咁!而且炸到熱辣辣,非常驚喜!餐廳:必勝客 Pizza Hut地址:屯門屯利街1號華都商場華都大道3樓1A號舖Address:Shop 1A, 3/F, Waldof Avenue, Waldof Shopping Arcade, 1 Tuen Lee Street, Tuen Mun#肥誠 #肥誠搵食 #餐廳 #香港美食 #香港餐廳 #灣仔 #觀塘 #屯門 #金鐘 #早餐 #午餐 #晚餐 #hongkong #hongkongfood #hongkongfoodie #hongkongf
[屯門tea系列] 令人驚喜的公司三文治薯格山

餐廳:必勝客 Pizza Hut
地址:屯門屯利街1號華都商場華都大道3樓1A號舖

#肥誠 #肥誠搵食 #餐廳 #香港美食 #香港餐廳 #灣仔 #觀塘 #屯門 #金鐘 #早餐 #午餐 #晚餐 #hongkong #hongkongfood #hongkongfoodie #hongkongfoodblogger #food #foodie #foodiehk #wine #winelover #winelovers #steak #灣仔lunch系列 #屯門tea系列 #冰室 #bar #酒bar #必勝客 #PizzaHut
2022-10-01
2022-09-24 192 浏览
平時好少係Pizza Hut 食下午茶,今日吾知食咩好就去左屋企附近果間試吓。平平地幾十蚊就食到pizza / 意粉仲有埋餐飲。我叫左迷你pizza,味道雖然普普通通,但至在夠平,性價比高。平時吾知食咩好又可以多個選擇!
2022-09-13