2017-04-16
復活節經歷掘蛋之後,今日要休息一下,整日留在家,3隻馬騮一齊玩下!已經好滿足!晚餐時間叫外送薄餅解決,網上訂購好方便,再打電話去要求調味料(之前網上結賬時有呢項選擇)估唔到假日都可以半小時送到!包裝企理3-4人大批套餐($320)-超級夏威夷 - 芝心批(大批) 加錢轉芝心,薄餅仲熱,芝心邊好粗大,芝士幾彈牙,芝士味唔濃,不過我味叫超級夏威夷,啲鹹香肉腸片好香口,不過搶晒其他配料嘅味!批底好煙韌,配料款式唔多仲好-香蒜肉絲意粉 :pizza hut最愛,加錢都要食,不過今次蒜香唔夠,又唔夠乾身,所以一般!-千層肉醬闊麵 :肉醬夠滑,茄汁酸酸地開胃,闊麵薄身,好煙韌,加上滑身薯蓉,好味!-原味雞翼 (8件) 小朋友超喜歡,雞翼肉質滑,皮幾乾身唔油膩,好味-蘑菇忌廉雞湯 :夠熱,肥髀飲!車厘茄薯仔沙律 :我隔咗兩個鐘,寫食評時先發覺漏咗,打電話去問,店員即刻話會補番,之後補上!賣相幾靚,蔬菜款式又多,幾爽脆,沙律醬又唔會好多!酸酸地開胃!免費優惠-白汁煙肉薯蓉 ( 免費 )細細盤,白汁唔多,煙肉鹹香,薯蓉滑身!好味!店員有禮,打兩次電話對談有禮,漏食物都即刻處理!態度幾好!抵讚!救急薄餅外
-蘑菇忌廉雞湯 :夠熱,肥髀飲! 車厘茄薯仔沙律 :我隔咗兩個鐘,寫食評時先發覺漏咗,打電話去問,店員即刻話會補番,之後補上!賣相幾靚,蔬菜款式又多,幾爽脆,沙律醬又唔會好多!酸酸地開胃! 免費優惠
救急薄餅外送!