2024-10-05 44 浏览
事關晚市有個咕嚕肉,嗌完之後隔咗好耐店完先講話冇。隔咗一陣有六個人坐喺我隔離,聽到佢哋都有嗌咕嚕肉,心諗店員都會提話冇,點知又真係上咗個咕嚕肉?!🤯🤯🤯最差嘅係佢哋上之前兩個店員夾埋一齊同我轉位……話隔離六個人太迫喎😕🙁欲蓋彌彰唔想被差別對待 就唔好食呢間野喇自己睇路😌👎👎👎其實大家都係成年人 我明可能太忙交接未必做得咁好但只少唔洗搞場大龍鳳 搞小動作啦😒我第一次投稿 就係忍唔住為自己嘅不合理差別待遇發聲🙁真心唔推薦 負評👎👎👎
最差嘅係佢哋上之前兩個店員夾埋一齊同我轉位……
話隔離六個人太迫喎😕🙁

但只少唔洗搞場大龍鳳 搞小動作啦😒
我第一次投稿 就係忍唔住為自己嘅不合理差別待遇發聲🙁
真心唔推薦 負評👎👎👎
2024-08-11 100 浏览
外賣叫個早餐,倒瀉咖啡得返兩啖都算我叫蕃茄湯叉燒米粉,一粒蕃茄都冇,成個湯勁淺色,同餐廳反映係咪出錯單,餐廳話佢個蕃茄湯係咁淺色,冇出錯。當我三歲細路仔黎呃,錯又唔認,成碗粉一啲蕃茄味都冇,同我講話淺色,邊有咁不負責任嘅餐廳?
外賣叫個早餐,倒瀉咖啡得返兩啖都算

2024-08-04 111 浏览
果朝我去食早餐,我坐向梳化位,野食都未到突然眼尾見到梳化有隻野爬過黎,轉頭一望係隻大曱甴🪳。我立即彈開,有個女人職員話佢自己唔驚走去捉咗隻曱甴。但一句唔好意思都冇,態度極差。以後唔會再幫襯。
果朝我去食早餐,我坐向梳化位,野食都未
以後唔會再幫襯。
途經沙田,夜已經十一點幾,肚餓難耐,就喺呢度叫咗一份海南雞飯。冇幾耐就上枱,雞件擺得好整齊,睇落好吸引。我試咗啖雞,首先覺得火喉控制得好好,雞肉食落好嫩滑,而且食得出冇特別加工,原汁原味。不過可能我太夜過到去,餐廳都應該差唔多關門,如果早啲去,我相信味道更加好,因為個飯食落我覺得比較乾身。不過如果配埋雞肉同埋雞汁,咁就非常好啦。雞肉嘅份量都唔算少,而且有雞髀,食落好滿足。另外,佢個例湯我覺得都唔錯,幾足料。我覺得呢個海南雞飯絕對抵得上呢個價錢。下次肚餓,我都會再嚟呢度食。
海南雞
2024-05-02
海南雞
  • 海南雞飯
2024-04-18 131 浏览
食物質素唔錯,有水準,同以前上一手金滿都既時代一樣,特別係杏霜,超好飲,搵唔到另一間餐廳比呢度更好飲但音樂太大聲,而且音樂又幽怨,又係d慘歌,愈食愈唔開胃可唔可以靜小小,完全搞唔掂,本來想幫襯都搞到唔想來
但音樂太大聲,而且音樂又幽怨,又係d慘歌,愈食愈唔開胃
可唔可以靜小小,完全搞唔掂,本來想幫襯都搞到唔想來
2023-11-27 267 浏览
我平時比較鍾意有鑊氣嘅小菜或者粉麵,見到呢間裝修都幾新淨,就入咗去試晚餐,果然冇失望,馬拉盞炒豆苗,豆苗新鮮,夠鑊氣,而呢碟豆苗嚟講都算幾有水準見到呢度仲有乳鴿,同埋有砂鍋翅,價錢合理,下次會再嚟試。
馬拉盞炒豆苗

見到呢度仲有乳鴿,同埋有砂鍋翅,價錢合理,下次會再嚟試。
2023-11-25
馬拉盞炒豆苗
2023-08-18 332 浏览
違反商品說明條例-外賣買鹹魚煎肉餅,變咗係福建炒飯不要試,沒有茶餐廳嘅經驗。十分混亂,四周圍都仲有好食過佢嘅,平過佢。呢個午餐$60不要中伏。俾錢沒有八達通,如果用八達通要佢去對面有連繫嘅小食店先至可以。
違反商品說明條例-
外賣買鹹魚煎肉餅,變咗係福建炒飯
呢個午餐$60
不要中伏。

2023-08-18
15 分钟 (外卖自取)
新店開幕以往食過一次正常先諗住再幫襯,今日叫蒸鯇魚飯($65,外賣加$2),回去打開發現只有魚頭一個,完全無肉食。打電話去舖頭說明,仲要比人責怪自己無叫魚腩咁點解老闆唔寫佢係蒸鯇魚頭飯呢? 不會再幫襯
咁點解老闆唔寫佢係蒸鯇魚頭飯呢? 不會再幫襯

蒸鯇魚飯