一次同小絲行商場時,小絲問我想食乜?小絲竟然搶了我的對白???平時都是我問小絲想吃甚麼,之後就去食,佢去打卡,我去埋單。但小絲是我的女朋友就不疑有詐,答她想食意粉啦。跟住我地真係去了食意粉,估唔到小絲都有細心的一面呀。我們點了午餐和下午餐。超豐富。有1個湯,2杯飲品,1客炸薯角,1個意粉同3個迷你Pizza。洋蔥湯啖啖都是洋蔥粒。蒜香蜆肉意粉,蒜味很重,很香口,是蒜頭控必選。迷你Pizza可以一次過試3個款式,激滿足。而且是手工Pizza。全部食物都很有水準,這餐飲$200有找真是超值。意粉狂熱屯門屯隆街2號屯門時代廣場北翼2樓46號舖

一次同小絲行商場時,小絲問我想食乜?

小絲竟然搶了我的對白???

平時都是我問小絲想吃甚麼,之後就去食,佢去打卡,我去埋單。

但小絲是我的女朋友就不疑有詐,答她想食意粉啦。

跟住我地真係去了食意粉,估唔到小絲都有細心的一面呀。

我們點了午餐和下午餐。超豐富。

洋蔥湯啖啖都是洋蔥粒。

蒜香蜆肉意粉,蒜味很重,很香口,是蒜頭控必選。

全部食物都很有水準,這餐飲$200有找真是超值。

意粉狂熱

屯門屯隆街2號屯門時代廣場北翼2樓46號舖

2023-05-01
2023-06-18 78 浏览
放假諗住去九份飽,點知排隊排到轉彎,諗起pastaholic想試好耐,就改咗去,12:30 去到坐咗大卡位,間嘢唔係好多人。又係手機落單,基本上$80/個餐,已經有餐湯,有嘢飲。我哋五個人嗌咗五個餐:忌廉湯粒粒蘑菇,食完都好飽水牛芝士Pizza單簿咗少少,但啲水牛芝士都唔錯,冇咁鹹。蘑菇溫泉蛋闊條麵,蘑菇多,溫泉蛋都好靚,唔知點解後尾睇返張單個名係松露油蘑菇鮮製意粉?🤔蜆肉意粉喊咗少少,呢度好在可以加大啲分量,但係大幾多見仁見智,味道尚可。卡邦尼意粉都OK嘅加$28有個脆炸薯角,熱辣辣㗎!鮭魚牛油果忌廉焗飯,冇乜印象😅呢度包餐湯又包嘢飲,飲完湯已好飽,食完仲送咗張九折,下次可以用,因為佢有加一,都可以嘅。L.(大)瑪格麗特披薩(配新鮮水牛 1 $88.00:午市蘑菇忌廉湯:凍檸檬茶:少甜D.(大)蒜香白酒海蜆意粉 1$78.00:午市蘑菇忌廉湯:凍水果茶:少甜:少冰G.松露油蘑菇鮮製意粉1$68.00:午市蘑菇忌廉湯:凍水果茶:少甜:少冰:脆炸薯角$28.00I.鮭魚牛油果忌廉焗飯1$78.00:午市蘑菇忌廉湯:凍水果茶:少甜:少冰E.溫泉蛋卡邦拿意粉1$88.00:午市蘑菇忌廉湯:凍

忌廉湯粒粒蘑菇,食完都好飽
午市蘑菇忌廉湯

水牛芝士Pizza單簿咗少少,但啲水牛芝士都唔錯,冇咁鹹。
瑪格麗特披薩(配新鮮水牛)

松露油蘑菇鮮製意粉

蒜香白酒海蜆意粉

卡邦尼意粉都OK嘅
溫泉蛋卡邦拿意粉

加$28有個脆炸薯角,熱辣辣㗎!
脆炸薯角

鮭魚牛油果忌廉焗飯,冇乜印象😅
鮭魚牛油果忌廉焗飯

總金額 $470.80
================

2023-01-05
2023-06-17 600 浏览
坊間的意粉店都愛用愈多醬汁或芝士愈好,但這代表熱量也更高,今次看到屯門這間意粉店的期間限定,感覺不錯,加上想趁這段時間吃多些三文魚,遲些可能少吃海鮮了。📍位置:近屯門站 B 出口,在千色店的樓下,惠康對面。🏠環境:紅色霓虹燈招牌,室內右邊以紅磚作牆身,左邊則以木為隔牆,近門口是圓枱,中庭則以卡座為主,燈光微黃,環境偏暗而氛圍感重。🤵🏻服務:QR Code下單,收取加一。🍽️晚市:提供二人至四人套餐,性價比高。🥣法式🧀芝士洋蔥🧅湯 $38湯面有一塊芝士法包,湯水有粒粒的洋蔥🧅,味道還可以。🍴主廚精選沙律🥗 $43有煎🐔雞扒和🐟三文魚作主料,灑下的芝士🧀粉很多,配上開胃的醬汁,挺不錯。🐟鮭魚🥑牛油果和風鮮製意粉🍝 $128份量適中,三層的不同配料,先是煎得焦香而細嫩的三文魚排😍,中間是全熟而軟身的牛油果🥑,最底是炒得乾身的粗身意粉🍝,口感軟韌,整體有豐富低脂肪蛋白質、蔬菜,再搭配一盤生菜沙律,更均衡飲食☺️。🥞原味荷蘭鬆餅配雲尼拿雪糕🍦 $58圓形大鬆餅🥞口感柔軟,灑有少許糖霜,配酸甜的草莓🍓、藍莓🫐、忌廉和香草雪糕🍦,增加一點甜度,加上價錢不貴,抵食👍🏻。🥭芒果汁益力多🥤 $33晚上不想喝太

📍位置:近屯門站 B 出口,在千色店的樓下,惠康對面。
🏠環境:紅色霓虹燈招牌,
室內右邊以紅磚作牆身,
左邊則以木為隔牆,
🤵🏻服務:QR Code下單,收取加一。

🍽️晚市:提供二人至四人套餐,性價比高。
🥣法式🧀芝士洋蔥🧅湯 $38
湯面有一塊芝士法包,湯水有粒粒的洋蔥🧅,味道還可以。
🍴主廚精選沙律🥗 $43
🐟鮭魚🥑牛油果和風鮮製意粉🍝 $128
份量適中,三層的不同配料,
🥞原味荷蘭鬆餅配雲尼拿雪糕🍦 $58
🥭芒果汁益力多🥤 $33
晚上不想喝太濃,來一杯清新甜美而有益腸道的特飲也很不錯。

🍵柚子蜜(熱) $28
朋友點的,正常味道。
2023-06-15
  • 鮭魚🥑牛油果和風鮮製意粉
  • 原味荷蘭鬆餅配雲尼拿雪
2023-06-12 86 浏览
屯門牛牛懶得出城,在市中心覓食😂發現這家餐廳環境不錯,座位寬敞,很適合遛小孩👶🏻試了幾款食物都覺得不錯呢☺️.🍝鮭魚親子和風鮮製意粉$118鮭魚肉給很多,而且很厚身,咬落啖啖肉😋 加入奶油口感creamy,意粉也很掛汁,在自助醬料區加點芝士粉更美味🧀🥓香烤安格斯一口牛柳$158食肉獸要點一口牛是常識吧😎光是聽到鐵板滋滋響就覺得治癒😋牛肉質素不錯,牛味香濃👍🏻🍕美式辣肉腸披薩(小)$68這個size超級貼心!我們夫妻經常想吃pizza,但坊間pizza一般都很大塊,即使吃得完都一定吃撐,無法點其他食物,所以常常卻步🙈這個小pizza只有三片,吃一點過癮正好👏🏻而且質素跟大pizza沒有分別,辣肉腸很惹味😋🥧原味荷蘭鬆餅配雲尼拿雪糕$58最後以美好的甜點作結❤️鬆餅口感柔軟,不會太甜,有很香的忌廉味☺️ 配試新鮮酸甜的草莓🍓和香草雪糕增加一點甜度,完美🥰

屯門牛牛懶得出城,在市中心覓食😂
發現這家餐廳環境不錯,座位寬敞,很適合遛小孩👶🏻
試了幾款食物都覺得不錯呢☺️
鮭魚親子和風鮮製意粉

🍝鮭魚親子和風鮮製意粉$118

香烤安格斯一口牛柳

🥓香烤安格斯一口牛柳$158
食肉獸要點一口牛是常識吧😎光是聽到鐵板滋滋響就覺得治癒😋
牛肉質素不錯,牛味香濃👍🏻

美式辣肉腸披薩(小)

🍕美式辣肉腸披薩(小)$68
這個小pizza只有三片,吃一點過癮正好👏🏻
而且質素跟大pizza沒有分別,辣肉腸很惹味😋

原味荷蘭鬆餅配雲尼拿雪糕

🥧原味荷蘭鬆餅配雲尼拿雪糕$58
最後以美好的甜點作結❤️
2023-06-06
香烤安格斯一口牛柳
美式辣肉腸披薩(小)
原味荷蘭鬆餅配雲尼拿雪糕
  • 鮭魚親子和風鮮製意粉
2023-06-09 41 浏览
昨日放假,去完玩具反斗城,一於在附近食晚餐,然後才回家。知道阿晴喜歡食意粉,所以毫不猶豫去了意粉狂熱,哈哈。#香煎鮭魚配味噌忌廉鮮製意粉$108橙汁+$28意粉彈牙有口感,每條都有味噌忌廉汁包裹着,滋味可口。鮭魚不腥,魚香嫩口。鮭魚腥上灑上蔥花和黑椒粒,增添風味。蒜香白酒汁海蜆意粉(+$10升級意粉1.5倍份量) $88抹茶梳打+ $28蒜香味濃的意粉,味道比味噌忌廉鮮製意粉清淡,但蒜味濃郁,別有一番風味。白酒汁海蜆啖啖肉,份量亦正常。日本牛乳布甸 $18杯叫了三杯甜品,一人一杯,不用爭,哈哈。布甸奶味濃厚,軟嫩Q滑,入口即化。上面有甜忌廉,賣相美美的。蝶豆花檸檬冰茶 $48迷人紫色,賣相吸引,入口清涼,微甜,添加手揸檸檬汁,增添層次感。

#香煎鮭魚配味噌忌廉鮮製意粉
橙汁+$28

蒜香白酒汁海蜆意粉(+$10升級意粉1.5倍份量) $88
抹茶梳打+ $28

日本牛乳布甸 $18杯

蝶豆花檸檬冰茶 $48
2023-05-30
2023-05-30 67 浏览

5月意粉狂熱menu又轉了,今次係鮭魚鮮製意粉主題,用上日本特製的白味噌及和風濃汁,帶出獨特風味!今次去到意粉狂熱分店-屯門店,堂食嗰陣見到好多人等外賣,超好生意!今次揀咗鮭魚親子和風忌廉鮮製意粉、蝶豆花檸檬冰茶、朱古力荷蘭鬆餅配朱古力雪糕,仲有烤北海道產香草豬扒 。鮭魚親子和風忌廉鮮製意粉
粒粒超厚身鮭魚,搭配粒粒晶瑩鮭魚子
配上煙韌鮮製意粉
雖然撈上白味噌及和風濃汁
但一啲都唔膩或黏牙
蝶豆花檸檬冰茶
特飲設計幾靚,顏色漸層效果幾特別
唔太濃嘅蝶豆花配上檸檬冰茶,好容易入口味道酸甜可以解膩

朱古力荷蘭鬆餅配朱古力雪糕
呢款DUTCH BABY係德國家庭嘅傳統鬆餅口感處於班戟同梳乎厘中間
外層香脆、內層軟彈
口感算是煙韌,但唔會黏牙
如果怕膩,可以配埋側邊嘅水果同雪糕一齊食
不過鬆餅朱古力味唔算太濃,要配埋配料一齊食先味道平均啲

,仲有烤北海道產香草豬扒 。

鮭魚親子和風忌廉鮮製意粉
粒粒超厚身鮭魚,搭配粒粒晶瑩鮭魚子
配上煙韌鮮製意粉
雖然撈上白味噌及和風濃汁
但一啲都唔膩或黏牙

蝶豆花檸檬冰茶
特飲設計幾靚,顏色漸層效果幾特別
唔太濃嘅蝶豆花配上檸檬冰茶,好容易入口
味道酸甜可以解膩

口感算是煙韌,但唔會黏牙
如果怕膩,可以配埋側邊嘅水果同雪糕一齊食
不過鬆餅朱古力味唔算太濃,要配埋配料一齊食先味道平均啲

2023-05-23 62 浏览
最近推出左新菜式, 好友即急CALL叫食飯, 隨即係Openrice訂座。而且地點十分方便, 由西鐵站行過黎都系十分鐘左右。一落電梯就見大大個招牌。餐廳地方大, 座位好闊落,仲有長卡位適合比多人聚會。而且用QR CODE落單,簡單快捷👍🏻我地揀左個套餐有餐湯、沙律、意粉同甜品,另外再加多個小食😋《忌廉蘑菇湯》成個湯充滿粒粒蘑菇, 十分creamy。《凱撒沙律》食材有沙律菜、蛋、麵包糠、芝士碎、越食越開胃。《鮭魚親子和風忌廉鮮製意粉》爆滿忌廉汁濃郁,好香! 五舊鮭魚肉厚彈牙,配上粒粒鱈魚子,賣相十分吸引,食落味道爽口😋。《蕃茄香草雞肉天使麵》烤雞件唔乾身,煙韌彈牙,加上雜菌同蕃茄一齊煮,好JUICY!《原味荷蘭鬆餅配雲尼拿雪糕》香烤鬆餅配搭雲尼拿雪糕黎食,一冷一暖,食唔停口👍🏻《凍水果茶》解膩又開胃,果味偏淡, 甜度較低, 味道清清地。!《檸檬蜜糖雞翼》雞翼配搭十分多,我地揀左蜜糖醬配搭,效果好好,外脆內軟,真係一人一碟先夠喉呀!整體來講,人圴$200左右,食物上菜又快。值得久唔久都會黎幫襯。
最近[意粉狂熱]推出左新菜式, 好友即急CALL叫食飯, 隨即係Openrice訂座。
而且地點十分方便, 由西鐵站行過黎都系十分鐘左右。

而且用QR CODE落單,簡單快捷👍🏻
我地揀左個套餐有餐湯、沙律、意粉同甜品,另外再加多個小食😋
《忌廉蘑菇湯》
成個湯充滿粒粒蘑菇, 十分creamy。

《凱撒沙律》
食材有沙律菜、蛋、麵包糠、芝士碎、越食越開胃。

《鮭魚親子和風忌廉鮮製意粉》

《蕃茄香草雞肉天使麵》

《原味荷蘭鬆餅配雲尼拿雪糕》
香烤鬆餅配搭雲尼拿雪糕黎食,一冷一暖,食唔停口👍🏻

《凍水果茶》
解膩又開胃,果味偏淡, 甜度較低, 味道清清地。!

《檸檬蜜糖雞翼》
雞翼配搭十分多,我地揀左蜜糖醬配搭,效果好好,外脆內軟,

真係一人一碟先夠喉呀!
用app外賣自取去到餐廳先至做餐,咁我用app外賣自取和去到餐廳外賣自取有咩分別,本來用app應該係方便唔使等太長時間,點知店員仲要話客人要來到餐廳先做餐真係不知所謂,正一垃圾😡,大家要在這間外賣自取要諗清楚需要等久些。
20 分钟 (外卖自取)
2023-05-22 57 浏览
今日和家人逛屯門市中心,晚上想食西餐,我們選了去意粉狂熱食飯,這店簡約時尚,有不少長卡位,坐得幾舒適。忌廉芝士雞肉千層麵,不但賣相吸引,而且香噴噴,蕃茄醬和芝士比例剛好,有濃郁的芝士味,入口有層次感,軟滑惹味。魷魚配鱈魚子忌廉鮮製意粉,魷魚香滑彈牙,忌廉濃稠度適中,特別要提的是鮮製意粉很有口感,煙韌爽口,配上忌廉醬汁好好味,頗有水準。經典三式拼盤,有三文魚卷、脆炸雞塊、炸薯角。三文魚很新鮮,配上魚子更美味,口感軟滑豐富。炸雞塊外皮酥脆,內裏軟滑有肉汁。薯角是現炸的,十分香脆,加點茄醬更惹味。忌廉磨菇湯,好香磨菇味,濃稠度適中口感細滑,味道濃郁。日本產白桃梳打,賣相幾吸引,香桃味頗突出,加上梳打有氣泡,入口冰涼解渴,值得試試。

忌廉磨菇湯,好香磨菇味,濃稠度適中口感細滑,味道濃郁。

• 日本產白桃果肉梳打
  • 魷魚配鱈魚子忌廉鮮製意粉
2023-05-11 73 浏览
嚟到屯門時代廣場試吓呢間意粉,餐廳特色裝修,開放式廚房,座位都較寬闊菜式都好多各式各樣嘅選擇🙆🏽‍♂️特濃南瓜粟米忌廉湯色澤金黃,口感濃郁。南瓜的自然甜味與粟米的清香結合,加上忌廉嘅絲滑口感😋菠菜忌廉湯濃郁的綠色,味道清新,口感滑順香烤雞翼配檸檬蜜糖外皮焦香,肉質鮮嫩多汁。檸檬蜜糖嘅鹹甜中帶有淡淡清新的酸味意式炸魷魚圈配他他汁外酥內軟,口感鮮美。香濃嘅他他汁搭配魷魚圈更美味可口。這道菜品適合作為開胃菜小菜。黃金四重芝士pizza選用了四種不同的芝士,口感層次豐富,麵團鬆軟,芝士鹹香,餅底都唔會好厚👍🏼軟殼蟹配鱈魚子忌廉鮮製意粉濃郁的鱈魚子更為增加意粉嘅口感,掛汁效果做得幾好,軟殼蟹外脆內軟又唔會好重油膩感🤤日本產白桃果肉梳打新鮮的白桃果肉加梳打,十分清涼。

特濃南瓜粟米忌廉湯

菠菜忌廉湯
濃郁的綠色,味道清新,口感滑順

香烤雞翼配檸檬蜜糖
外皮焦香,肉質鮮嫩多汁。檸檬蜜糖嘅鹹甜中帶有淡淡清新的酸味

意式炸魷魚圈配他他汁

黃金四重芝士pizza

軟殼蟹配鱈魚子忌廉鮮製意粉

日本產白桃果肉梳打
新鮮的白桃果肉加梳打,十分清涼。
2023-05-03 73 浏览
今晚不用煮飯,於是放工約同事一齊去屯門時代廣場行街食飯。大家一齊購物後,選擇了「意粉狂熱」食西餐薄餅😍。進入餐廳,柔和嘅燈光感覺好舒服,座位寬闊👍。餐牌上有很多選擇薄餅、沙律、意粉、扒類食物等。特選餐牌有日本產魷魚配鱈魚子食材配搭👍。點餐系統用手機掃二維碼,很方便又環保♻️。《廚師精選沙律》$43先來廚師精選沙律,食材豐富有蛋、雞肉、麵包糠、芝士粒、芝士條、車厘茄、紅椒黃椒、沙律菜、三文魚食落新鮮,越食越開胃😋。《美式辣肉腸披蕯》$108Pizza分量十足,辣肉腸味道鮮辣可口,芝士味很重😋。《魷魚配鱈魚子忌廉燴飯》$108忌廉汁濃郁,魷魚彈牙爽脆,飯配上鱈魚子混合埋顏色很美,味道很特別😋。《日本產白桃果肉梳打》$48夏天至愛嘅飲品,白桃果肉口感柔軟多汁,清涼感覺,不太甜啱晒我口味😋。今晚晚餐很豐富,很滿足😍。

進入餐廳,柔和嘅燈光感覺好舒服,座位寬闊👍。

點餐系統用手機掃二維碼,很方便又環保♻️。

廚師精選沙律》$43

《美式辣肉腸披蕯》$108
Pizza分量十足,辣肉腸味道鮮辣可口,芝士味很重😋。

《魷魚配鱈魚子忌廉燴飯》$108

《日本產白桃果肉梳打》$48

今晚晚餐很豐富,很滿足😍。

2023-04-24
2023-05-02 751 浏览
今天意粉癮又起,近近地又性價比高,首選必定是意粉狂熱。意式薄切三文魚忌廉芝士卷:將三文魚切成薄片,中間把忌廉芝士卷起來,三文魚的肉質鮮嫩,口感豐富,軟殼蟹鱈魚子忌廉鮮製意粉:軟殼蟹肉質鮮嫩多汁,炸得剛剛好。鱈魚子則是一種高級的魚子醬,具有豐富的鹹味和魚香味,它不僅為菜餚增添了豐富的口感和味道,還增加了一種特別的感覺。意粉質地非常柔軟,口感非常好。忌廉則為整道菜餚增添了豐富的奶香味和柔滑的質感,使整道菜餚更加濃郁、香濃。忌廉汁煮青口:青口肉質鮮嫩、口感豐富,而忌廉汁則是以奶油、鮮奶和其他調味料製成的,它帶有濃郁的奶香味道和柔滑的質感,能夠完美地融合青口的鮮味,讓整道菜餚更加美味。明太子海鮮披薩:披薩的外皮鬆軟,而且非常薄,讓人感受到披薩的餅皮和海鮮的鮮味完美融合,上面鋪滿了各種新鮮的海鮮和明太子。檸檬蜜糖雞翼:雞翅的肉質鮮嫩、多汁,與檸檬汁和蜜糖的調味完美融合,形成了豐富而獨特的口感。檸檬汁和蜜糖的味道組合在一起,讓整道菜餚的味道更加豐富、多樣化,且不會過甜或過酸。日本產白桃果肉梳打:清新、甜美且美味的飲品。它以日本產的白桃作為主要原料,白桃的果肉鮮嫩多汁,口感柔軟,具有獨特的甜味和芳香
今天意粉癮又起,近近地又性價比高,首選必定是意粉狂熱。
意式薄切三文魚忌廉芝士卷

忌廉汁煮青口

明太子海鮮披薩

檸檬蜜糖雞翼

日本產白桃果肉梳打

日本產白桃果肉梳打:清新、甜美且美味的飲品。它以日本產的白桃作為主要原料,白桃的果肉鮮嫩多汁,口感柔軟,具有獨特的甜味和芳香味道。此外,這杯飲品也加入了梳打水,使得整個口感更加爽口,讓人感受到清新的氣息。白桃果肉也隨著梳打水的氣泡在杯中漂浮著,整杯飲品口感非常順滑,帶有微微的氣泡感,使得整個味道更加豐富。
2023-04-20
意式薄切三文魚忌廉芝士卷
忌廉汁煮青口
明太子海鮮披薩
檸檬蜜糖雞翼
2023-04-29 59 浏览
屯門市廣場這間意粉狂熱真係食極都唔厭🤩🤩因為我喺意粉愛好者,見到佢近期又出咗一個新款菜式,魷魚配鱈魚子忌廉先製意粉🍝先制意粉嘅口感真係非常彈牙、蛋味更加濃,特別掛汁,新鮮零舍唔同啲😍😍魷魚配上鱈魚子再加上忌廉,三者混合非常creamy,一啲都唔漏,鹹香之餘,帶點鮮甜,同意粉非常匹配💗💗配埋日本橙白土果肉梳打好友日式風情啊😌另外嗌咗佢哋嘅黃金四重芝士pizza配蜜糖10吋$88嚟講真係好抵食喜歡食芝士嘅一定要試芝士香濃,批邊煙韌香口😊😊香草烤雞雜菌蕃茄意粉加咗$10意粉升級1.5倍份量 好抵喎😬😬超大碟兩個人share都非常足夠啊☺️☺️材料唔少,雞扒好嫩,配上蕃茄汁,開胃得來酸酸甜甜,唔錯嘅選擇🤩🤩小食點了意式炸魷魚圈配他他汁☺️非常脆口,配上他他汁非常之好味 仲有其他唔同嘅套餐添,下次可以過嚟試埋套餐😝😝
屯門市廣場這間意粉狂熱真係食極都唔厭🤩🤩

魷魚配鱈魚子忌廉鮮製意粉

配埋日本橙白土果肉梳打好友日式風情啊😌

喜歡食芝士嘅一定要試
芝士香濃,批邊煙韌香口😊😊

仲有其他唔同嘅套餐添,下次可以過嚟試埋套餐😝😝
魷魚配鱈魚子忌廉鮮製意粉
  • 魚配鱈魚子忌廉鮮製意粉
2023-04-29 34 浏览
之前食過呢度嘅羅勒意粉真係好驚喜,呢度嘅意粉係唔錯嘅,今次見佢有新野,所以晚餐黎試下。好,坐低睇下有咩好食先。忌廉蘑菇湯,蘑菇香味,加埋個忌廉個湯好稠好滑。特濃南瓜粟米忌廉湯,南瓜味極重,微甜南瓜味,仲有少少粟米蓉。香辣蕃茄濃汁煮青口,青口粒粉有肉,係辣味醒蕃茄微酸,開胃之選。蕃茄香草雞肉天使麵,原來係有湯底嘅意粉,蕃茄湯同天使麵幾夾,雞肉煎香配上香草芝士碎,唔錯!軟殼蟹配鱈魚子忌廉鮮制意粉,可以先拌好鱈魚子和意粉再一齊食,鱈魚子咸咸的衝擊住意粉掛滿忌廉嘅口感。炸軟殼蟹成隻超香脆,炸粉同蟹仔有空間,咬落好脆。日本產白桃果肉梳打,清甜清新白桃汁,加上有氣梳打,飲落好涼快,仲可以食粒粒果肉添!

好,坐低睇下有咩好食先。

忌廉蘑菇湯,蘑菇香味,加埋個忌廉個湯好稠好滑。

炸軟殼蟹成隻超香脆,炸粉同蟹仔有空間,咬落好脆。

環境舒適,座位寬敞, 食物質素幾好,CP值幾高👍🏻❤️每次一諗起意粉,或者Pizza都會想嚟意粉狂熱🤭📌芝士肉醬千層麵,$88 佢哋嘅芝士肉醬千層麵真係讓人垂涎三尺,做得很好。以多層扁平麵條、肉醬和芝士交替疊起,經肉醬香濃,芝士溶化,口感豐富。 📌日本產帆立貝香濃忌廉意大利飯$138 是一道融合了日本和意大利飲食文化的美食,以新鮮的帆立貝為主要食材,帆立貝非常新鮮,質感鮮嫩,口感豐富。這道菜的色澤非常美麗,忌廉醬汁淡黃色,顯得非常清爽和美味。📌玫瑰蜂蜜果茶$48 玫瑰蜂蜜果茶是一款非常適合夏天飲用的健康茶飲,口感香甜,味道清新,非常適合在炎熱的天氣中飲用,讓人感到清爽和放鬆。如果您喜歡花香和水果茶,這款茶飲絕對值得一試。📌瑪格麗特pizza配新鮮水牛芝士$88 麵團非常鬆軟,口感十分柔軟,烤製得恰到好處。番茄醬的味道非常濃郁,混合了微妙的香料和酸味,讓人垂涎欲滴。水牛芝士的豐富口感和羅勒葉的清新香氣,為整個披薩增添了更多的層次感。

📌芝士肉醬千層麵,$88

📌日本產帆立貝香濃忌廉意大利飯$138