2024-10-27
今晚去咗一間位於旺角女人街 & 豉油街交界嘅樓上店食烤魚 🐟🐟🐟 + 串燒 🍢🍢🍢 ,一間店有齊兩款口味👍👍👍 唔駛分2餐食啦~上到去店員安排位置之後,就開始tick 圖揀烤魚湯底🥘🥘🥘 & 配料,我哋揀咗蕃茄湯底 🍅🍅🍅 配清江魚 🐠🐠🐠 口感香滑,魚油香味十足 👍👍😋 再加上蕃茄清甜湯底,好味呀~+ 美國牛小排半份 🥓🥓🥓 偏厚身,要焯10秒左右先熟透~ 茄牛配搭都ok~燒物方面我哋另外點咗 :1.)原條燒茄子 🍆🍆🍆 大條好抵食😊👍2.)鹽燒牛舌 👅👅👅 薄切彈牙😋😋3.) 西班牙叉燒 🍖🍖🍖 呢個燒得好juicy ⭐️ 推介4.) 燒虎蝦 x2 🦐🦐🦐 配埋個泰式汁醬幾惹味😋😋😋5.) 孜然燒雞翼 x2 :中中挺挺👌👌6.) 翠肉瓜串 x2 : 面用孜然粉燒幾香,裏面仍多汁😋😋甜品 🍧 :冰粉1碗,配上花生碎+提子亁+玉桂,幾好味~ 😋😋😋整體今餐口味好豐富,滿足咗2個食之慾望😇😇😇⭐️⭐️⭐️ Sapporo 啤酒有買1送1優惠⭐️⭐️⭐️ 跟烤魚免費送6配菜組合 🥔🥔🥔 分別有豆腐、黑魔芋、粟米、土豆片、芫茜….
燒物方面我哋另外點咗 :
1.)原條燒茄子 🍆🍆🍆 大條好抵食😊👍