2024-02-11
📍銅鑼灣-拉麵Jo @ramenjo 琴日終於試咗位於銅鑼灣米芝蓮推介嘅拉麵店!佢哋都開咗好多年🥹🥹真係老字號 但係都keep到水準🥰✨同大家推介吓!🐷 特製低温叉焼麵 $118我覺得佢哋嘅低溫叉燒真係必叫🥹❤️超級嫩口(///▽///)另外湯底都係超級濃郁!呢一碗真係好值得試🐖特製低温叉焼沾麵 $125個人嚟講我鍾意食沾麵多過拉麵 因為個湯會比起拉麵更加濃郁❤️✨呢間嘅沾麵都唔例外!超級掛湯 另外沾麵嘅面身比較煙靭😍😍真係好好食!🥟雞皮餃子 $48外皮炸得超級脆!入邊嘅涵超級滿🥹❤️係好嫩嘅雞肉!♪( ´θ`)ノ🐔炸雞軟骨 $48呢一個未免太高,性價比得啩!🥹😨 $48有一大堆😂😂😂超好食!因為炸粉唔會話好厚 同時又炸得好脆口 正!🐙炸八爪魚球 $52 跟住叫咗八爪魚球 即係章魚燒!食落去外脆內軟 超有日本食嘅嗰一種feel🇯🇵🏯✨明太子炸雞 $65食完雞皮餃子 食完炸雞軟骨 都仲係覺得唔夠喉!因為佢哋嘅炸雞實在太出色 所以就叫咗一個明太子炸雞🐔❤️🥰我想講雞嘅口感超級嫩!加埋明太子醬簡直係100分!————-📍銅鑼灣-拉麵Jo @ramenjo #拉麵jo 地址: 銅鑼灣加路連山道3號地舖
🐷 特製低温叉焼麵 $118
🐖特製低温叉焼沾麵 $125