2025-02-22
服務~👍🏻門口E E見我朋友又未到,就算book左我未夠鐘,都叫我入嚟坐住等朋友話唔好出邊吹風😍 好細心環境~坐得好舒服,同埋好闊落好光猛煲底~首先揀咗個煲底(麻辣雞煲, 椰子雞煲, 多款唔同口味烤魚),我哋叫咗香辣味BB辣烤魚! 估唔到條魚皮薄仲要脆卜卜,魚肉就一啲都唔韌,忍唔住成條食晒😍! 淨食條魚都覺得回本🤣! 打邊爐配料~估唔到我都叫好多款,(海鮮)蠔仔、👍🏻小蟶子、蝦、蜆、魚肉、魷魚,(其他)牛柏葉、生腸、👍🏻豬紅、丸、雞件、豬皮、芝士腸、午餐肉、豬肚….,(蔬菜)菇、菜、根莖類, 每樣都有幾款👍🏻! 足足有兩個大雪櫃肉~黑毛豬、👍🏻牛板腱、肥牛、手切牛另外甜品櫃(實在太飽飽試唔到😞)! 幾款味道雪糕,薄荷朱古力好味,仲要有朱古力粒粒👍🏻! 飲品櫃都有驚喜,估唔到除咗罐裝飲品啤酒之外,仲要有手搖飲品,香水檸檬茶👍🏻裏便有寒天! 值得一讚,手沖飲品,唔過甜👍🏻! 完全食足兩個鐘🤭, 原本想試埋其他,可惜個胃唔夠大, 唯有下次再嚟過🤣🤣🤣🤣
環境~坐得好舒服,同埋好闊落好光猛
肉~黑毛豬、👍🏻牛板腱、肥牛、手切牛