2025-01-15
天氣凍❄️最好就係打邊爐,吾想洗野附近食最方便,就去左“月滷”啦,原來餐廳打邊爐,仲有雞煲,小菜,台灣菜等等,非常多選擇。我地叫左2人餐九宮格火鍋,套餐有手切安格斯肥牛、美國肥牛、豚肉片,廣島蠔、海蝦🦐、芝心丸、花枝丸、粟米🌽,娃娃菜、生菜、金菇、番茄🍅、鮮冬菇,自選粉麵揀左少見既“王子麵”,加送台灣珍珠奶茶類別2杯,價錢先$268都幾抵食,仲有火鍋套餐激賞$1優惠,我地揀左手切安格斯牛肉半份。食食下先知我地多左餃子🥟,細問之下原來餐廳自己包架,最尾仲叫左甜品收尾,全餐都好滿足。📍月滷📌屯門大興街1號大興商場1樓L204號舖# 火鍋 #晚餐 #小菜 #台灣菜 #屯門 #香港食好嘢 #屯門餐廳 #屯門食好嘢 #屯門必食 #屯門好去處 #屯門美食地圖 #餐廳推介#假日好去處 #ilovefood #hkfood #美食推介 #美食日記 #hkkol #blogger #親子好去處 #kol #親子日常 #萌娃 #親子 #全職媽媽 #育兒日記 #寶寶日記 #成長記錄 #凍檸茶
📍月滷
📌屯門大興街1號大興商場1樓L204號舖