2023-08-26
嘩~😍好似夢遊仙鏡咁夢幻💖而家上網預訂仲有85折😍 真係同閨蜜黎碰碰杯聊聊天✨ 嘅最好環境呀~煙霧瀰漫當刻真係充滿仙氣✨😍好似入咗童話世界💖海灘造型甜點 🏖 繽紛色彩 🌈 氣氛滿滿!充分滿足眼球 📸與味蕾 👅 (仲好好坐添)😜嘩~😍好似夢遊仙境咁夢幻💖而家上網預訂仲有85折😍 Tag埋閨蜜黎碰碰杯聊聊天✨ 啦~今個週末約左一班好姊妹出來嘆個afternoon tea🍵順便同壽星女慶祝生日🥳🎂♥️我地揀咗金鍾太古廣場嘅港麗酒店嘅🌤仲夏海漾下午茶🍵即刻充滿仙氣呀💖海灘造型甜點,勁有氣氛,呢到仲好好坐添😜夢遊仙境の🏖仲夏海漾下午茶✨🌈煙霧瀰漫當刻真係充滿仙氣✨😍好似入咗童話世界💖海灘造型甜點 🏖 繽紛色彩 🌈 氣氛滿滿!充分滿足眼球 📸與味蕾 👅 (仲好好坐添)😜海灘甜點🍰: 💖 椰子慕絲配熱情果菠羅醬💖 熱情果忌廉撻💖士多啤梨慕絲杏仁蛋糕💖 熱帶陽光 : 芒果慕絲撻💖 甜蜜夏果 : 蜜桃奶凍配紅桑子啫喱💖 經典英式鬆餅海灘鹹點🥧:✨香檸帶子伴菠蘿椰奶泡沫✨ 番茄蟹肉沙律✨西瓜羊奶芝士方塊
充分滿足眼球 📸與味蕾 👅 (仲好好坐添)😜
夢遊仙境の🏖仲夏海漾下午茶✨🌈