2024-12-16 82 浏览
喺尖沙咀打完羽毛球就行過去比較新嘅地下商場慶方度睇吓有咩健康嘅好嘢食同老婆經過呢間素食店,睇落幾特別又係食中東菜,比較少見,一於就試吓我哋試咗間餐廳嘅signature Willow salad bowl, Banyan sourdough flatbreadWillow salad bowl 入面有falafel, roasted garlic hummus 同烤紅椒,酸瓜同tahini sauce. 材料好豐富,同埋都好有中東特色Banyan sourdough flatbread 係用全麥整成的,入面有豐富嘅纖維可以幫助消化。餡料入邊有烤茄子, roasted garlic hummus,grilled tempeh (google 話係印尼食材) ,仲有特製嘅醬,一啖咬落去已經有唔同嘅口感同味道,整體配搭都唔錯Cookie dough用almond flour, 腰果, maple syrup 同Medijool dates 椰棗, 網上話係雖然甜,但脂肪含量低食完都唔會有罪惡感。個人鍾意佢嗰種Nutty同Chewy嘅口感Lemonade 唔會太甜,飲落都幾清新

Cookie dough

Lemonade 唔會太甜,飲落都幾清新
2024-12-16
2024-10-11 317 浏览
1️⃣ Banyan Salad Bowl🥗(regular)烤天貝 咬落口感 軟熟、唔會油膩,朋友本身唔鐘意,但都鐘意,話冇果種怪味烤茄子🍆:有調味,唔會有食緊白烚或者草青嘅味道鷹嘴豆蓉 朋友本身唔鐘意,但都鐘意,話冇豆青味salad base 揀左 half and half,即係4 種 穀物+沙律菜。穀物(brown rice, red rice, quinoa, millet)入口軟熟,有調味,味道佳❗沙律菜、蕃茄、椰菜 好 fresh,食得出天然菜嘅甜味2️⃣ Cedar Sourdough Flatbread(regular)💯烤南瓜 好甜,腌紅洋蔥🧅都好甜,同椰菜、牛油果 mixed 一齊,味道好夾酸種捲餅 flatbread:濕軟度啱啱好👍🏻,唔會乾,夾雜住香草味豐富餅皮 flatbread 嘅味道 ,Super yum😋3️⃣ 蘋果脆皮鬆餅🍎💯咬落口感十分好,真係脆,內裏口感唔會死實實嗰種。好多青蘋果肉,整體唔太甜得嚟,可以食出食物嘅原味。Super yum😋4️⃣ Daily Soup:Pumpkin and Ginger💯Pumpkin 味同 Ginger 味都濃烈,互相輝映,u

烤茄子🍆:有調味,唔會有食緊白烚或者草青嘅味道

鷹嘴豆蓉 朋友本身唔鐘意,但都鐘意,話冇豆青味

沙律菜、蕃茄、椰菜 好 fresh,食得出天然菜嘅甜味

3️⃣ 蘋果脆皮鬆餅🍎💯

Pumpkin 味同 Ginger 味都濃烈,互相輝映,upexpected 好match。Super yum😋

5️⃣香茅薄荷檸檬特飲
檸檬味突出,清新,唔會太甜,薄荷葉十分 fresh,香茅味冇咁突出,啱喜歡冇糖飲品嘅人
午餐
  • 蘋果脆皮鬆餅🍎
今日嚟到尖沙咀又試吓我最鍾意嘅素食餐廳💚呢排食得多大魚大肉真係要清吓腸胃🤪 呢間餐廳好處係雖然主打Vegan菜色但係份量豐富而且好有營養🥰非常值得一試⭐️ Banyan 🌴呢款Salad Bowl有Tempeh Hummus同埋茄子🍆健康嘅蛋白同碳水平衡啱啱好💪🏻而且口感好豐富特別用咗印度地道既Amba sauce調味🇮🇳帶芒果嘅酸甜口味好開胃🥭⭐️ Cedar 🎋另外一款Wrap有牛油果同埋烤南瓜🥑口感咬落去好Smooth 但係唔會太膩🎃用上Chipotle Sauce帶微微既刺激感🌶️⭐️ Soup of the Day 🍲今日嘅蘑菇湯真材實料蘑菇香濃郁🍄‍🟫特別加上Flatbread Chips點黎食好香口🫓⭐️ Double Chocolate Walnut Brownie 🍫朱古力味濃郁得來唔會有甜膩嘅口感🤎 食到核桃真正既果仁香🌰⭐️ Lemonade 🍋天然嘅檸檬汁輕輕用蔗糖調味🍬配上薄荷同香茅既點綴好解渴🍀⭐️ Ginger Lemongrass Tea 🍵 香茅茶帶點一絲絲嘅薑味🫚感覺好清新

⭐️ Banyan 🌴

香茅茶帶點一絲絲嘅薑味🫚感覺好清新
Cedar
Soup of the Day
2024-08-13 636 浏览
素食料理又多一間選擇,本身都有分店,重慶大廈亦有,坐落地下food count 位置有招牌沙律、酸種捲餅是日例湯 – 蘑菇湯每日例湯都不同,本日係蘑菇湯,將大量蘑菇攪拌碎,每啖都有粒粒蘑菇,有濃郁香氣,沒有加任何香料,味道清甜酸種捲餅 – CEDAR(牛油果、椰菜、香烤南瓜、醃紅洋蔥、墨西哥辣椒醬)結合了牛油果、椰菜、香烤南瓜、醃紅洋蔥和墨西哥辣椒醬,展現出豐富的口味和層次,牛油果帶來濃郁奶香,椰菜清脆甜美,香烤南瓜綿密甜蜜,紅洋蔥則帶來酸甜爽口,配上墨西哥辣椒醬沙律碗 - BANYAN(烤天貝、香炸茄子、烤鷹嘴豆蓉、椰菜、蕃茄片、印度岩巴醬)包含烤天貝、香炸茄子、烤鷹嘴豆蓉、椰菜、蕃茄片和印度岩巴醬,呈現出多樣風味的完美結合,從烤天貝的鮮甜到香炸茄子的香脆,再到烤鷹嘴豆蓉的濃郁和印度岩巴醬的香辣,每個配料都散發獨特風味。香茅薄荷檸檬特飲香茅散發清香,薄荷帶來涼爽感,檸檬酸甜,味道清新,是解渴之選。
有招牌沙律、酸種捲餅
是日例湯 – 蘑菇湯

酸種捲餅 – CEDAR
(牛油果、椰菜、香烤南瓜、醃紅洋蔥、墨西哥辣椒醬)

沙律碗 - BANYAN
(烤天貝、香炸茄子、烤鷹嘴豆蓉、椰菜、蕃茄片、印度岩巴醬)

香茅薄荷檸檬特飲
2024-08-08
2024-12-28 0 浏览
同朋友去尖沙咀買嘢,然後搵嘢食,發現原來重慶大廈隔離呢一個慶方入邊有好多小餐廳,中間有啲座位比人坐,好似小型food court咁,我哋就揀咗一間睇落幾健康嘅餐廳,樹屋👍🏻Cedar (Regular) - $78呢個捲餅好食😆 餅皮質感有口感,比較硬身但好咬,有麥(?)既味道😂 同埋有飽腹感;內餡有好滑嘅牛油果、烤過既南瓜、新鮮椰菜等,而墨西哥辣椒醬味道都好夾,提升左成個捲餅味道。朋友話佢唔鍾意食牛油果,但呢個佢接受到👍🏻 Banyan (Regular) - $88沙律碗主要有烤天貝 (黃豆製)、烤茄子、烤蒜鷹嘴豆泥、新鮮高麗菜、蕃茄、安巴醬(有芒果味嘅醬,甜甜地,較濃郁),仲有新鮮嘅沙律菜同藜麥飯🙈 成個飯感覺好健康,所有菜都好新鮮,好似冇乜調味,但係又夠味,連醬都唔需要用。烤天貝味道特別,口感同味道都比較少見(質地硬硬地有啲粉、唔甜冇味),朋友覺得一般般,我就覺得接受到,健康嘢就OK🤣 其他,例如茄子、蕃茄、沙律菜等等都好入味同新鮮,正👍🏻 Upgrade Combo (+$50)Soup of the Day (Carrot & Pumpkin)湯品好濃郁,口感滑順香濃,甜味

Cedar (Regular) - $78

Banyan (Regular) - $88

Upgrade Combo (+$50)
湯品好濃郁,口感滑順香濃,甜味適中,薄脆包同個飽都好夾,好飲又健康🥰
Drink: Lemonade
清新可口,酸甜平衡😍

Peanut Butter Bomb $30
花生醬口感濃郁,帶有一啲朱古力嘅香味,一嚿岩岩好,太多就會變好甜🫰

結論
🫰店員好温柔講解食物
🫰食材新鮮多選擇

好味度:8/10

🎡餐廳資料
餐廳名稱:樹屋
餐廳地址:尖沙咀彌敦道36-44號重慶大廈heath慶方地庫S28號舖
  • Cedar
2024-12-09 35 浏览
我今日同朋友去尖沙咀行街睇戲後,我哋就去重慶大廈地庫Treehouse食晚飯,我個朋友係素食者,佢話Treehouse係素食餐店,食品種類不少,質素又好,食得令人健康。我去到後睇見餐牌嘅食物款式真係不少,有Flatbread大餅、Burger漢堡包、Salad沙律、Pizza披薩、Soup素湯、Sweets甜品、Drinks飲品。我見到漢堡包個賣相都真係唔錯,有三款嘅選擇,有Reef礁、Forest森林、Tundra苔原,真係每一款都見到入邊有乜嘢材料,所以令人好容易選擇,我就選擇咗Forest森林,漢堡包是用酵母麵包,麵包入邊嘅材料有beet & roasted mushrooms patty甜菜敲蘑菇餡餅、eggplant caviar茄子烤甜椒、roasted bell peppers茄子魚子醬、red onion紅洋蔥、lettuce萵苣、tomato蕃茄、garlic sauce蒜醬,樣樣材料都好新鮮好有味道,食落香脆可口,亦令口感豐富,我仲升級組合,加咗今日嘅素湯,今日個素湯係Carrot&Pumpkin紅蘿蔔南瓜湯,真係好好飲,香甜綿密,令口感細緻幼滑,仲好香南瓜味,還有

我見到漢堡包個賣相都真係唔錯,有三款嘅選擇,有Reef礁、Forest森林、Tundra苔原,真係每一款都見到入邊有乜嘢材料,所以令人好容易選擇,我就選擇咗Forest森林,漢堡包是用酵母麵包,麵包入邊嘅材料有beet & roasted mushrooms patty甜菜敲蘑菇餡餅、eggplant caviar茄子烤甜椒、roasted bell peppers茄子魚子醬、red onion紅洋蔥、lettuce萵苣、tomato蕃茄、garlic sauce蒜醬,樣樣材料都好新鮮好有味道,食落香脆可口,亦令口感豐富,我仲升級組合,加咗今日嘅素湯,今日個素湯係Carrot&Pumpkin紅蘿蔔南瓜湯,真係好好飲,香甜綿密,令口感細緻幼滑,仲好香南瓜味,還有兩塊香脆嘅脆片夾埋來飲食,這個湯可說是令人舒心嘅飲品。

朋友就選咗沙律嘅Cedar雪松,材料有avocado牛油果、cabbage高麗菜、roasted pumpkin烤南瓜、pickled red onion醃紅洋蔥、chipotle sauce墨西哥辣椒醬,沙律菜好夠新鮮,份量又不少,牛油果好有奶油的順滑,又有堅果的酥脆,南瓜又係烤得好香脆,亦好夠甜味,高麗菜香甜多汁,食落爽脆,紅洋蔥口感清脆,甜度比普通的洋蔥還高,又無嗆辣,好味好食,好配合加埋墨西哥辣椒醬,唔係太辣,只係有辣味。

最後叫咗甜品同飲品,可以同朋友繼續喺度傾偈,甜品係Macadamia Chocolate Chip Cookies澳洲堅果巧克力餅乾,佢係用raw sugar原糖、coconut椰子油、wheat flour麵粉、chocolate chips巧克力片、soy milk豆漿來做的,味道夠香唔係好甜,亦令口感豐富,感覺食落令人健康。飲品係Lemonade檸檬水,入面有lemon slice檸檬片、lemon juice檸檬汁、raw cane sugar原蔗糖、mint薄荷、lemon grass檸檬草,飲落清涼可口,亦帶有酸酸甜甜的口感,非常配合食素菜。
2024-10-15 190 浏览
今天,我與媽媽前往位於尖沙咀重慶大廈隔離地庫food court的一間食店,叫Treehouse。媽媽是素食者,見OpenRice評價也不錯,想着與媽媽簡簡單單吃一餐吧!餐廳主要提供新派素食,我們叫了:🥕 Banyan沙律碗,材料有香炸茄子、烤香蒜鷹嘴豆蓉、椰菜絲、蕃茄片及多種沙律菜等,醬料為印度岩巴醬,味道辣辣的很開胃;🥕另外叫了Cedar酸種卷餅,入面有豐富的沙律菜、牛油果、烤南瓜、醃製過的紅洋蔥等等,口感非常豐富,食材新鮮,再加上一碗南瓜湯,非常濃郁,味道很不錯;🥕 最後配以香茅薄荷檸檬汁,香茅味加上薄荷味十分清新可口,多層次的,很醒神。總的來說,樹屋是一家以健康及環保概念的餐店,食材新鮮,即叫即做的,如你對於追求新奇和多樣化的美食有興趣,樹屋絕對是一個不容錯過的選擇,媽媽表示可以再嚟一試☺️。

餐廳主要提供新派素食,我們叫了:

2024-05-20
2024-09-28 243 浏览
喺社交平台見到介紹尖沙咀慶坊呢間店覺得好吸引,雖然已過中秋但係都係好熱,所以都想食啲生冷嘢可以消暑之餘又開胃啲落咗單,店員話大約等五分鐘俾咗個「取餐提示器」,坐住等點咗Banyan,本來想試烤天貝,點知冇哂,唯有加隻蛋,烤茄子、蕃茄片、烤香蒜鷹嘴豆蓉、椰菜套餐配咗沙律同四重混合穀物(糙米+紅米+三色藜麥+小米),今日個湯係紅蘿蔔薑湯,取餐時店員叮囑小心湯好熱,我細啖試吓先好足料好好味,不過個木匙羹太淺,基本上想飲大啖啲都有難道,沙律菜好新鮮,茄子唔會好油,鷹嘴豆蓉好香好正,配埋個峇巴醬好好味,混合穀物口感好好同沙律一齊食感覺唔算食太多生冷嘢,叫做有少少米氣落肚,自我感覺良好

落咗單,店員話大約等五分鐘俾咗個「取餐提示器」,坐住等

點咗Banyan,本來想試烤天貝,點知冇哂
2024-09-25
2024-08-15 238 浏览
🍄‍Soup Of The Day🍄‍當日嘅湯就係蘑菇湯,非常濃郁,飲嘅時候仲會有粒粒蘑菇嘅口感!Banyan可以自己揀餡料,diy鍾意食嘅combo。而我揀咗 signature裏面嘅 Banyan,味道好豐富,亦都好多餡料,份量十足。餡料味道同口感層次豐富,用左唔同 herbs 去調味。例如:紫椰菜🥬、茄子🍆、心形既天貝都好有驚喜。仲有蕃茄 🍅、鷹嘴豆泥配上amba sauce帶有少許薑黃汁食落有啲辛辣嘅感覺,🥭芒果口味酸酸甜甜嘅醬汁真係好開胃!Cedar🌯選用有機全麥製作出嚟嘅Sourdough Flatbread,感覺更加健康🌯外皮係麥味重嘅sourdough,口感煙靭又厚身之一,卷物都係揀咗餐廳嘅signature-Cedar有有羽衣甘藍🥬,醃紅洋蔥🧅、椰菜、牛油果🥑、烤南瓜🎃,食材新鮮好豐富!😆,靈魂墨西哥辣椒醬🌶️,煙燻墨西哥辣椒醬嘅惹味香辣,食完真係好滿足!🫔🍋Lemonade🍋 (Cold)薑味再加上香茅嘅味道真係會有味上嘅衝擊,但係同呢個卷物好夾!清新嘅味道令成個餐感覺更加輕盈!Macadamia Chocolate Chip Cookie 🍪無論口感同賣相都同Mrs
🍄‍Soup Of The Day🍄‍

Cedar🌯

🍋Lemonade🍋 (Cold)

無論口感同賣相都同Mrs. field好相似,而且無咁甜,做到又好味又健康👍🏻
2024-08-06 240 浏览
My favourite salad bowl in Treehouse🌳呢間之前有介紹過😛有多間分店💖最愛自選salad bowl❤️啖啖都係自己鍾意嘅配料✌🏻沙律菜🥗醃紅洋蔥🧅必食厚切番薯條🍠櫻桃番茄🍅酸瓜🥒醬汁:橄欖香檸醬飲品:Ginger Lemongrass 呢個組合大概130卡路里❤️未計醬 適合減重嘅朋友✌🏻
呢間之前有介紹過😛有多間分店💖
最愛自選salad bowl❤️啖啖都係自己鍾意嘅配料✌🏻
沙律菜🥗醃紅洋蔥🧅必食厚切番薯條🍠櫻桃番茄🍅酸瓜🥒
醬汁:橄欖香檸醬
飲品:Ginger Lemongrass
呢個組合大概130卡路里❤️未計醬 適合減重嘅朋友✌🏻
天氣咁熱,放工做完Gym最岩就係食餐高蛋白素食餐去增肌一番估唔到重慶大廈附近有間新商場慶方,搭電梯落地庫Food Court 就見到呢間新派素食餐廳TREE HOUSE有別於傳統中式素餐,樹屋走西式路線,Menu主要分為前菜、沙律、Burger 、捲餅、甜品,當中沙律同酸種麵包可以自選材料同一般商場food court 相似,搵好枱落左單之後,拎住餐到響鈴等到響起紅燈就取餐等左15mins就有得食,算快。沙律Cedar 餐廳精選沙律之一,材料有羽衣甘藍,醃紅洋蔥、椰菜、牛油果、烤南瓜,食材新鮮,靈魂墨西哥辣椒醬,少少香辣味,過癮是日餐湯係暖笠笠既椰菜花湯,飲落椰菜花味超濃,配埋面頭墨西哥脆脆食主食TUNDRA BURGER就咁睇已經覺得個包好似幾有內涵,原來材料唔惹少,包括:香烤南瓜五穀漢堡、蕃茄、紅洋蔥、純素芝士、生菜、香草醬,材料合埋有兩個人頭咁高,高蛋白高纖,超飽肚甜品夏威夷朱古力曲奇,估唔到餅底食落軟身,加埋朱古力碎同夏威夷果仁脆脆口感,又軟又脆,幾有驚喜Lemonademint 同檸檬兩種清爽材料,酸酸甜甜既味道絕對係夏日消暑之選

天氣咁熱,放工做完Gym最岩就係食餐高蛋白素食餐去增肌一番

等左15mins就有得食,算快。

沙律Cedar

是日餐湯
係暖笠笠既椰菜花湯,飲落椰菜花味超濃,配埋面頭墨西哥脆脆食

主食TUNDRA BURGER

甜品

2024-07-27
用餐优惠
試食活動
  • 夏威夷果仁曲奇
  • Lemonade
2024-04-27 277 浏览
今日嚟到尖沙咀食treehouse,其實已經唔係第一次食,但尖沙咀呢間就係第一次試,開咗唔係好耐,好似foodcourt形式落單再慍位坐。對於treehouse嘅感覺,我覺得就係健康同環保,想食素都會諗起佢。Forest素漢堡 HKD 118 轉餐 + HKD 60 - 唔好以為素食漢堡就會比肉漢堡差,依個係我食過最好味嘅素漢堡!係好食嘅!比牛肉漢堡特別,佢用烤磨菇紅菜頭代替平時嘅肉,再加上甜椒、蕃茄、紫洋蔥、醬料等,包係酸種麵包,感覺健康!轉餐多左個湯,今日係南瓜湯,都幾濃,好夠熱,飲落好舒服!仲有香茅薄荷檸檬汁,檸檬汁加埋香茅味道多d 層次!Cedar 沙律碗 (配四種混合穀物) HKD 88 - 因為唔想食成碗生冷野,轉左飯,加埋配料牛油果、香烤南瓜、椰菜、墨西哥辣椒醬,味道都幾好,不過我會比較喜歡捲餅😁夏威夷堅果朱古力曲奇 HKD 45 - 素食曲奇比普通曲奇鬆軟,幾甜下同埋有口感。

2024-03-20 464 浏览
#fafafoodblog素食 #fafafoodblog尖沙咀🍴treehouse platter 148 蚊 with grilled tempeh 好新鮮既蕃茄 紅椒 菜 豆蓉 素肉丸 鷹咀豆蓉 仲有厚得黎有口感既薄餅 佢個醬汁帶 d花生香味 同薄餅好襯 🥬🍅 好正🍴pine regular sourdough 78 蚊用薄餅皮包住既餡卷 有新鮮青瓜同蕃茄 🍴lemonade 40 蚊🍋香芧加檸檬 整成既 lemonade甜酸度適中#素食 #齋 #青瓜 #蕃茄 #鷹咀豆 #檸檬 #肉丸 Score 平均分< 7.8/10>Taste 味道:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Present 外觀:👍🏻👍🏻👍🏻Decor&Hygiene 環境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Value for $ 性價比:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Service 服務:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻~~~~~~~~~~~~~#treehouse 尖沙咀彌敦道36 至44 號重慶大廈地庫s28 號鋪~~~~~~~~~~~~#fafafoodblog #為食花太郎 #fafafoodblog尖沙咀====================
🍴pine regular sourdough 78 蚊
Present 外觀:👍🏻👍🏻👍🏻
Decor&Hygiene 環境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Value for $ 性價比:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Service 服務:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
~~~~~~~~~~~~~
#treehouse
尖沙咀彌敦道36 至44 號重慶大廈地庫s28 號鋪
~~~~~~~~~~~~
====================

2024-03-16
2024-03-20 247 浏览
重慶大廈隔離開咗一間新嘅地下商場。入面有啲似food court。有唔同菜式嘅餐廳,仲有枱凳可以坐。靜靜哋坐得幾舒服。Banyan $148呢個係沙律碗,所有嘢都好新鮮。入面啲沙律菜有幾款:羅馬生菜、羽衣甘藍、椰菜、紫椰菜 仲有啲都講唔出名。上面有兩件烤天貝,呢個都係我第一次食,係由豆發酵而成。亦都有兩大件香炸茄子,同埋鮮番茄。亦有鷹嘴豆蓉,食落有香蒜味。升級變餐嘅話就可以有埋一碗是日口味湯同埋飲料。我嗰日個湯係南瓜湯。湯非常濃稠,而且有濃郁南瓜味,打到非常順滑,上面亦加咗兩塊脆片增加口感。Cedar $78呢個係卷餅,入面都有豐富嘅沙律菜。亦有牛油果,烤南瓜,醃紅洋蔥。食我酸酸地好開胃,而且佢有個墨西哥醬有少少辣味,加埋食落好fresh,亦都好健康。

Banyan $148

Cedar $78

2024-03-18 305 浏览
最近食得比較油膩,食得太多肉,想食得健康清淡一點,係尖沙咀彌敦道36-44號重慶大廈隔離地庫慶方Heath揾到一間新開的素食外賣店叫樹屋,主打酸種捲餅、沙律碗、素漢堡、薄餅、拼盤、果汁等天然健康食品,睇餐牌仲有大量健康配菜可自由配搭。酸種捲餅Pine $78捲餅以嚴選自家製酵母及全麥麵粉製作而成,補充益生菌及纖維,對腸胃非常有益,即叫即做,餡料扎實飽滿,層次感豐富,吃完一整個後亦會感到相當飽肚。材料有純素拉布尼乳酪、中東薩德香料、番茄片、新鮮青瓜、混合橄欖和薄荷葉,多種材料混合,味道層次感豐富,絕不單調。Treehouse Platter $148單是繽紛悅目的賣相已可挑起食慾,沙律大大盒,含有高膳食纖維,甚有飽足感,腌什錦蔬菜和雜錦沙律菜嫩口之餘水分亦充足,清爽輕盈無負擔,令人胃口大開。酸種捲餅蘊含高乳酸菌,天然抗氧化,升糖指數較低。香烤甜椒,甜椒經香烤後,釋放出更多甜味。烤天貝,一種印尼的發酵食材,質感超彈牙,很有肉感。炸鷹咀豆波波,鷹咀豆含胺基酸,炸後酥脆好味。烤香蒜鷹咀豆蓉配茄子沾醬,口感滑順,中東芝麻醬,質感細膩。另外點了香茅薄荷檸檬汁$40飲品混合了檸檬、原甘蔗糖、薄荷和
酸種捲餅Pine
酸種捲餅Pine $78
Treehouse Platter
Treehouse Platter $148
另外點了香茅薄荷檸檬汁$40
飲品混合了檸檬、原甘蔗糖、薄荷和香茅,入口清涼,酸酸甜甜,清爽又開胃。
2024-03-18
酸種捲餅Pine