2024-03-13
第一次食殿大喜屋,之前以為都係大喜屋冇咩分別,原來比平時嘅大喜屋更加高級😀不論裝修、食物質素、擺盤等等都更加高質素!一坐低梗係睇吓有咩刺身,然後食返夠本🌟✌🏻三文魚希靈魚赤貝吞拿魚甜蝦嗰啲基本就一定有啦😳呢度仲有埋長腳蟹腳,食落去有少少鹹鹹地嘅海水味,剪開之後成條肉,食得好方便。我非常推介殿堂級鐵板鵝肝厚多士🌟佢嘅鵝肝真係超厚超大件,相信冇邊間鐵板燒餐廳拍得住,食咗最少五件✨一定係回本之選,佢哋係即叫即煎,外層有少少炸粉夠香脆,內裏鬆軟,食到鵝肝嘅蛋白質香味!佢哋仲有海膽同蟹棒手卷,要自己排隊出去拎😍佢哋嘅手卷得好少飯,咁就唔使食唔落其他。蒲燒鰻魚都正,燒得香脆唔會太多汁,而且大大件!自助區有冷盤、中式熱湯、甜品、雪糕、咖啡,竟然有榴槤蓉任食🥺🥺好滿足!飲品方面,講得出嘅嘢飲都有㗎啦,特別仲有日本嗰啲果汁酒。整體食物嘅質素都高水準,價錢唔貴。