餐厅: 殿 大喜屋
资讯:

2024-01-28 402 浏览
Lunch 放題 $318,地方空間闊落!連個自助小食區都好豐富,連榴槤蓉都有!飲品區嘅自家冷泡茶都好吸引,而甜品區有齊哂Häagen-Dazs同MÖVENPICK,正!👉🏻殿堂級鐵板鵝肝厚多士呢個鵝肝係超級厚身,勁creamy,個多士亦好香脆!仲要無限任叫,翻本真係話咁易!👉🏻法式紅酒藍莓鵝肝擺盤靚,鵝肝上用藍莓點綴,加上有蘋果片墊底,口感勁豐富!👉🏻日式海膽蟹肉拿破崙好精緻,拿破崙嘅層次感滿滿,加埋海膽同蟹肉,又靚又好食!👉🏻泰式黃咖喱炒鮮大頭蝦配印度薄餅大頭蝦勁大隻,仲要有好多膏!配上泰式黃咖喱嘅香辣味道,加埋印度薄餅,perfect match!👉🏻皇牌燒乳鴿王好香口,唔算細隻,肉質嫩口!👉🏻避風塘炒蟹好惹味,蟹蓋蟹肉蟹腳齊齊整整,帶有蒜香同辣椒嘅香氣!仲有其他創作料理同剌身都好新鮮!

👉🏻殿堂級鐵板鵝肝厚多士

👉🏻法式紅酒藍莓鵝肝
擺盤靚,鵝肝上用藍莓點綴,加上有蘋果片墊底,口感勁豐富!

👉🏻日式海膽蟹肉拿破崙
好精緻,拿破崙嘅層次感滿滿,加埋海膽同蟹肉,又靚又好食!

👉🏻泰式黃咖喱炒鮮大頭蝦配印度薄餅

👉🏻皇牌燒乳鴿王
好香口,唔算細隻,肉質嫩口!

👉🏻避風塘炒蟹
好惹味,蟹蓋蟹肉蟹腳齊齊整整,帶有蒜香同辣椒嘅香氣!

仲有其他創作料理同剌身都好新鮮!
一入門口就係自助吧區域有熟食、湯、冷盤海鮮、生果、沙律及小食、甜品、飲品等白酒 梅酒 清酒都有🍶放題極少有嘅大大件鵝肝😱都係厚切嚟嫁榴蓮蓉我終於食咗一杯 每次諗住留肚最後食 但都食唔到一杯夏天成日買一杯都$40 $50 今次好滿足🤤海膽手卷我食咗3件🫢好新鮮好多海膽正到呢刺身全部都好新鮮 三文魚厚切好肥美!蟹粥好多膏 好鮮甜!仲有好多款式!好多時食放題有2、3個鐘時間 但最後食咗個半鐘左右就已經無戰鬥力食放題千祈唔好急 唔好一嚟就叫到成張枱都放唔晒 因為如果熱嘅嘢一凍咗就無咁好味其實佢上嘅速度好快 慢慢點慢慢食 時間絕對夠而且你會發現每樣食物其實都好味兼且比一嚟成枱都係食得多同滿足😋
一入門口就係自助吧區域
有熟食、湯、冷盤海鮮、生果、沙律及小食、甜品、飲品等
白酒 梅酒 清酒都有🍶
放題極少有嘅大大件鵝肝😱都係厚切嚟嫁
榴蓮蓉我終於食咗一杯 每次諗住留肚最後食 但都食唔到一杯
夏天成日買一杯都$40 $50 今次好滿足🤤
海膽手卷我食咗3件🫢好新鮮好多海膽正到呢
刺身全部都好新鮮 三文魚厚切好肥美!
蟹粥好多膏 好鮮甜!
仲有好多款式!

好多時食放題有2、3個鐘時間
但最後食咗個半鐘左右就已經無戰鬥力

食飽飽過肥年點少得日式放題🧧今次去元祖級的尖沙咀殿大喜屋120分鐘晚市放題,weekdays的5:30-7:30pm的優惠時段,每位$328(另收加一服務費)入座順暢,自行QR下單方便快捷。種類同樣多達過百款食物飲料。必食的刺身、創作壽司、卷物、串燒、 一品料理、天婦羅、 鍋物及拉麵等~ 依間店的刺身仲有拖羅💥自助區亦提供多款熟食、炸物小食、甜品櫃、各式雪糕、酒精及果汁飲品等,仲有無限量榴槤蓉😍榴槤蓉冰凍鮮甜,可以自行Diy加Häagen-Dazs雪糕做甜品。配埋芝士年糕、榴槤炸彈更係大滿足。此店另有數款獨有款式,如鵝肝酥皮盒、鵝肝壽司等 。有冷有熱,同樣質地超厚身,而且充滿油香。 仲有楊枝甘露、即叫即制海燕窩椰汁燉木瓜,原個木瓜燉製,奶香十足,滋陰養顏。食物質素保持水準😋無論去過幾多次都Keep住有驚喜!📍殿大喜屋 TONO DAIKIYA尖沙咀金巴利道26號1樓(港鐵尖沙咀/尖東站 B1 出口, 步行約4分鐘)

食物質素保持水準😋無論去過幾多次都Keep住有驚喜!
📍殿大喜屋 TONO DAIKIYA
尖沙咀金巴利道26號1樓
(港鐵尖沙咀/尖東站 B1 出口, 步行約4分鐘)
  • 榴槤蓉
  • 鵝肝
  • 刺身
2024-01-25 266 浏览
大喜屋放題大家都唔會陌生吧?集團式經營,多個地區都有分店,我比較常去嘅係尖沙咀嘅殿大喜屋😁 佢價錢比大喜屋貴dd🤏🏻 但野食選擇超多超高質,即使去過幾次都覺得值得都訪再訪!上星期平日放工去到,一如以往已經坐滿人,好彩有訂位👍🏻 入到去係好大area嘅自助吧,冷盤海鮮,炸物,熱食,野飲清酒,雪糕甜品,全部任攞任食,真係花多眼亂🥰 當中有個壽司吧仲有師傅即叫即整手卷,有我最like嘅海膽,忍唔住先食左2件🤣番到位即刻用qr code落單,雖然黎過幾次但menu成日更新,絕不會食厭😁 今次有驚喜嘅係超厚煎鵝肝😨 都係即叫即煎,任叫任食!鵝肝上枱熱辣辣,未食已經有香味,而且係超厚切,大大啖咬落去有香濃軟滑油脂,配上下面嘅脆多士啱啱好,呢味真係encore左好多次🤣🤣🤣 回本之選!

😋😋又癮起想食放題~呢間大家都唔陌生啦~每逢想暢快大吃大喝番餐就總有人提議大喜屋😝咁的確係又多選擇又有質素保證嘅🫰🏻🫰🏻.Be嚟到當晚係平日兩小時自選時段$368@位(加一服務費)~自助區琳瑯滿目🤩🤩大量前菜,熟食,水果,飲品……尤其感覺酒精控/甜品控會好開心🤭因為實在勁多選擇~例如酒類有:🍎日本果酒,🍺啤酒,🥃梅酒,連熱清酒都有🍶~又例如甜品有:多款🍧雪糕🍦雪條,蛋糕🍰甜點🍮,馬卡龍,🥣中式糖水,連🍬軟糖都有得夾🤗🤗.用電話QR code落柯打嘅食物都好快上枱啦~刺身必不可少(每款都肥美鮮味👍🏻Be最鍾意✨拖羅刺身~)創作壽司,火炙壽司🍣都新鮮又精緻(最不可錯過嘅係✨魚子醬鮑魚拖羅蓉杯 & ✨拖羅海膽壽司)另外重點推薦嘅有: ✨殿堂級鐵板鵝肝厚多士, ✨鮑魚皇帝蟹黃粥, ✨海燕窩椰汁燉木瓜, ✨蒲燒鰻魚, ✨燒香草羊鞍, ✨泰式黃咖喱炒鮮大頭蝦跟印 度薄餅, ✨花雕醉鮑魚 等等等等…唔夠喉就記得出去拎埋即叫即做嘅手卷:有✨日本直送深海皇帝蟹肉 & ✨日本北海道海膽 兩款😀😀整體嚟講~食物都令人滿意呀~果然係深入民心嘅性價比高放題之一👏🏻👏🏻
2024-01-19 530 浏览
之前同朋友係尖沙咀幫襯過呢間放題店,但次都要等位,今次難得收早,忍唔住又出現返個放題癮,即刻拿拿林約朋友出黎大吃大喝喇!今次時間尚早,好快已經安排到舒服既卡位比我地坐,一黎緊係要去個自助區行個圈先喇,見到大量不同款式既飲品、前菜、熱盤同埋甜品。我地餓得濟即刻拎左少少小食,包括有雞腎、帶裙邊,全部都非常爽口彈牙,重要有少少麻辣,好開胃。鵝肝厚多士主角一定係呢個,叫到每枱都有叫,個鵝肝厚到不得了,一上菜已經聞到勁香,食落果然係入口即溶,成個口都充滿鵝肝既香,配上多士感覺中和返,唔會太膩。川燒珍寶鮮蠔鮮蠔好大隻,每一隻都好爽口,佢係利用辣椒和炒熟的,辣辣的好過癮,食完忍唔住再叫多幾次,簡直係回本之選! 花雕醉鮑魚呢個鮑魚係凍食的,一食落口已經好多花雕既香味,個鮑魚整到入晒味,食既時候重要係勁彈牙,好好味啊!避風塘炒蟹炒到好有鑊氣,好香辣,而且都幾多肉,每一口都充滿辣,好夠挑戰性,一碟完全唔夠,要叫多幾碟先得。海燕窩椰汁燉木瓜呢個設計都好鮮,好少放題店可以做到,主要用海燕窩和椰汁燉木瓜,女士必點既甜品,滋補又養顏。去到最後甜品區,我同朋友都見到有個榴槤專區,可以吱雪糕後加上新鮮既榴槤肉,直頭好

鵝肝厚多士

川燒珍寶鮮蠔

花雕醉鮑魚

避風塘炒蟹

海燕窩椰汁燉木瓜

去到最後甜品區,我同朋友都見到有個榴槤專區,可以吱雪糕後加上新鮮既榴槤肉,直頭好係食緊榴槤,非常邪惡啊!
我哋好鍾意嘅一間,食材新鮮,基本上每款菜式都好好食先叫一份刺身,有帶子、油甘魚同三文魚,肉質又新鮮又厚切。特別係拖羅,好好味!松葉蟹腳都好鮮甜,仲有章紅魚薄切同海膽手卷都唔錯。熟食同燒物方面,有西京燒比目魚、避風塘炒蟹、燒牛架同燒牛舌等等。幾款必點嘢:燒溫室甜菠蘿、燒蠔、藍莓醬鵝肝同燒金枕頭榴連。燒蠔好大隻,蠔肉飽滿。藍莓醬鵝肝入口即溶,藍莓醬同蘋果片令味道好清新!燒金枕頭榴連,好香,口感綿密。食物種類真係多,份量可以按自己嘅需要點選,想食嘅嘢全部都可以叫1份,可以試晒各種美食。各式甜品,巴斯克蛋糕、Haagen-Dazs雪糕、Mövenpick雪糕等等。除咗汽水同自家冷泡茶,仲有清酒同啤酒可以選擇!
我哋好鍾意嘅一間,食材新鮮,基本上每款菜式都好好食

幾款必點嘢:燒溫室甜菠蘿、燒蠔、藍莓醬鵝肝同燒金枕頭榴連。

除咗汽水同自家冷泡茶,仲有清酒同啤酒可以選擇!
2024-01-11 19701 浏览
最近係YouTube睇完有人介紹食殿嘅放題念念不忘😆好想試,好似真係多好多花款野食,用料高級啲🤭我最早黎都好多人食緊,有啲係一大group!都算大個場,店員劃分咗啲區俾員工易認佢地係食到幾點👍🏼overall黎講,佢都好多野食而且食材新鮮,上菜速度都好快同齊🫶🏻外面自助區,有3樣熱食,鹽水雞、牛雜、蟹粉豆苗💕2個小食:炸雞、炸餃子👍🏼後面有一大行係飲品,超多選擇:茶,椰青水,佛手柑茶,梅酒,青酒,白酒,紅酒,珍珠奶茶,自家冷泡茶!最正係有榴蓮蓉😆可以自己整ikea榴蓮蓉雪糕,加幾多球都得呀!好香好正,啖啖榴蓮肉呀!!仲有一大個甜品櫃,入面嘅野同外面真係有分別呀!高質啲,竟然有burnt cheesecake,布甸燒🤭再係QRcode點嘅勁多野食,刺身好多都厚切好大塊,新鮮,特別係拖羅😆好肥美!帆立貝都係好厚身!而卷物都好創意好正呀,高質!最特別係有鵝肝多士😍好少有!而且都好香,充滿油香!燒蠔都好正,有少少辣,好足香料呀,唔腥!

外面自助區,有3樣熱食,鹽水雞、牛雜、蟹粉豆苗💕

而卷物都好創意好正呀,高質!

最特別係有鵝肝多士😍好少有!而且都好香,充滿油香!

燒蠔都好正,有少少辣,好足香料呀,唔腥!
一個月一次放題不過份😜Lunch任食3小時(12:00-15:00)每人$308🤩之前都有食過,質素都很好,而這期特別推介超厚鵝肝🤩另外有榴連蓉任食,超creamy,啖啖肉!🔸刺身🐟刺身選擇非常多,基本的刺身例如三文魚、油甘魚等等一定有,另外還有松葉蟹腳、拖羅、赤貝、象拔蚌等等,食到回本赤貝好爽口,北海道帶子厚身,而且是鮮甜的🔸壽司🍣壽司款式都好多,例如有創作壽司、江戶前壽司、火焰壽司等等,20-30款壽司還有黑松露系列例如黑松露油甘魚壽司、黑松露帶子壽司、魚子醬伴紋甲魷魚壽司等等,個松露味好香好突出!我好喜歡柚子胡椒和牛燒壽司和滋味皇帝蟹棒壽司👅🔸手卷在外面可以排隊取日本直送限定兩款手卷,是深海皇帝蟹肉手卷和海膽手卷,特別推介深海皇帝蟹肉手卷,很大條很甜🔸超厚鵝肝在外面食到的都是細細份,這個好不同,很大份,而且是有煎過鵝肝,增加香味!下面有麵包很脆,和鵝肝好夾🔸一品花膠盛這個好足料,有好大塊花膠及很多魚翅,好豐富🔸皇牌燒乳鴿王🍖一份有兩件,份量適中,燒到好香口,肉汁好多🔸壽喜燒肥牛鍋🥩味道可以,裡面除了肥牛,還有很多蔬菜豆腐及雞蛋,份量不算多可以點一份兩人分🔸白酒煮蜆鍋淡淡的酒香味,
一個月一次放題不過份😜

之前都有食過,質素都很好,而這期特別推介超厚鵝肝🤩
另外有榴連蓉任食,超creamy,啖啖肉!

🔸刺身🐟
赤貝好爽口,北海道帶子厚身,而且是鮮甜的

🔸壽司🍣
我好喜歡柚子胡椒和牛燒壽司和滋味皇帝蟹棒壽司👅

🔸手卷
🔸超厚鵝肝

🔸一品花膠盛
這個好足料,有好大塊花膠及很多魚翅,好豐富
🔸皇牌燒乳鴿王🍖
一份有兩件,份量適中,燒到好香口,肉汁好多

🔸壽喜燒肥牛鍋🥩
🔸白酒煮蜆鍋
淡淡的酒香味,蜆都好甜!

🔸泰式生蝦🍤
和泰式餐廳食差不多,生蝦是新鮮彈牙的
每隻蝦都有生蒜辣椒,配上泰式酸辣汁很惹味
🔸花雕醉鮑魚
這個好食,用花雕浸過很有酒香味,而且要鮑魚是彈牙爽口
🔸一口蜜汁牛柳
這個推介必食,因為味道調配得剛剛好,牛柳也不會太硬
🔸芝麻雞翼🍗
雞翼好香脆,肉質鮮嫩又多汁
🔸芝士年糕
口感煙靱,真是即叫即炸,上菜時是熱辣辣的

🔸海燕窩椰汁燉木瓜
用木瓜承載住糖水,好得意!好重木瓜味,淡淡椰汁味

外面有任食凍蝦、青口、瑞士汁雞翼、炸雞、炸魷魚等等自助區,飲品方面亦超豐富,有汽水、自家制茶及珍珠奶茶等等,還有清酒及咖啡機自助取,太豪華🤩甜品方面有很多選擇,有雀巢及韓國牌子雪條之外,還有不同口味的movepick 和 Haggen-Dazs
2024-01-09 10258 浏览
尖沙咀🚇呢間殿大喜屋已經開業多年,👍質素依然都保持得到,😍最吸引我嘅當然係有拖羅🐟任食啦!另外章紅魚🔪薄切鮮味清雅,亦都係我🥰心水之選。🍣壽司款式亦都唔少,我尤其鍾意❤️海膽拖羅壽司同埋白松露🍄劍魚腩壽司,矜貴又好味🤤。呢度嘅🪿鵝肝仲有冷熱兩款,❄️凍嘅有法式紅酒藍莓🫐鵝肝,熱嘅就係鐵板🔥鵝肝厚多士,鵝肝超厚身🤩油香美味!另外令我幾有😆驚喜嘅係有精緻蟹粉🦀伴蕎麥麵,蟹粉份量足😋甘香鮮味,仲有食用花🌼做裝飾添。泰式🇹🇭黃咖喱炒鮮大頭蝦🦐跟印度薄餅🫓亦都幾有特色,而川燒🔥珍寶鮮蠔🦪大隻肥美,少少辣好惹味!自助區仲有😍海膽手卷同埋🦀蟹棒手卷,用料足紫菜勁香脆👍。熟食區有五香🐂牛雜同埋原條蒸魚🐟,水準都好唔錯🤤。🧃飲品方面款式都好豐富,除咗有🧋珍珠奶茶之外仲有冷熱🍶清酒、🥃梅酒、🍷紅白餐酒同埋🍺啤酒全部任飲。🍮甜品最突出嘅係有🥰榴槤蓉任食,又可以加喺唔同嘅甜品同埋🍨雪糕上邊,絕對係榴槤控嘅大愛😍啊!

另外章紅魚🔪薄切鮮味清雅,亦都係我🥰心水之選。

自助區仲有😍海膽手卷同埋🦀蟹棒手卷,用料足紫菜勁香脆👍。

熟食區有五香🐂牛雜同埋原條蒸魚🐟,水準都好唔錯🤤。

午餐
朋友又提議去《殿 大喜屋》食放題,已經回訪好多次,質素一樣係咁高😋佢哋呢期做緊殿堂級鐵板鵝肝厚多士,可以任食真係大飽口福🤤ღ 殿堂級鐵板鵝肝厚多士鵝肝厚身,油脂豐腴😍搭配脆卜卜嘅多士,滋味無窮🤩ღ 川燒珍寶鮮蠔燒蠔肉飽滿,新鮮啖啖肉,燒過嘢蠔好香口,口感滑溜ღ清酒煮蜆清酒經過煮熱後味道更加香濃,蜆肉散發陣陣酒香,加上蜆肉鮮甜,鮮味十足!ღ刺身|手卷刺身有松葉蟹腳、北海道帶子、北寄貝、赤貝、油甘魚、三文魚、甜蝦同海赤蝦等等,新鮮又肥美鮮甜嘅海膽手卷叫咗兩轉都唔錯🤤自助區仲有榴槤蓉都係必試,入口綿密軟糯,味道香濃,榴蓮控唔好錯過勒!

ღ 殿堂級鐵板鵝肝厚多士
鵝肝厚身,油脂豐腴😍搭配脆卜卜嘅多士,滋味無窮🤩

ღ 川燒珍寶鮮蠔燒
蠔肉飽滿,新鮮啖啖肉,燒過嘢蠔好香口,口感滑溜

ღ清酒煮蜆

刺身|手卷

鮮甜嘅海膽手卷叫咗兩轉都唔錯🤤

2024-01-09 523 浏览
用QR CODE 落單,第一round 落完3~5分鐘就已經上菜,勁快,味道唔錯,比起同樣都係日式自助餐,呢間啲選擇多好多,出面仲可以自助咁拎榴槤雪糕,唔食雪糕淨食榴槤都得,一口氣食左兩大份燒波蘿,海膽,必食,真係好鮮甜,波蘿勁多汁刺生又勁厚,完全唔薄切🤤🤤🤤兩個人食到第三round 已經勁飽價錢係貴多少少,但值得食,唔係得果一兩野食,樣樣都味道唔錯

燒波蘿,海膽,必食,真係好鮮甜,波蘿勁多汁

刺生又勁厚,完全唔薄切🤤🤤🤤

兩個人食到第三round 已經勁飽

價錢係貴多少少,但值得食,唔係得果一兩野食,樣樣都味道唔錯
2023-12-31
庆祝纪念
除夕
  • 海膽手卷
  • 刺身
  • 拖羅
  • 燒菠蘿
一入到尖沙咀殿大喜屋,首先揸上兩件岩鹽燒大頭蝦,蝦頭油脂香濃,肉甜又爽口,真係好惹味!咬落去時啲岩鹽帶出蝦肉嘅鮮味,夾件和牛,火候控制得正,外層微焦香脆,內裡仍然保持多汁,啖啖肉嘅滋味,肥而不膩。踎低續杯,一啖清酒一啖鮮蜆,廚師醃製得好,蜆肉爽彈味美,清酒提提味,完全停唔到口。點知食到中場,松葉蟹腳令我停唔到嘴!蟹肉鮮甜得黎又易扒,大滿足!手卷個邊,海膽同帝王蟹肉攪和後美味得嚟又鮮甜,盞啤酒配松葉蟹,絕對係今晚嘅勝利組合!最後個榴槤炸彈,啖啖榴槤餡,香滑得黎又唔會太甜,完美收官。🍤🍣🧁總之,喺尖沙咀殿大喜屋食嘅每一樣嘢都係精心挑選,每一啖都係享受。呢家日式料理,確實係食貨們嘅樂園無錯!下次食飯,記得要約多幾個friend一齊去,share下各種滋味!

2024-01-05 692 浏览
尖沙咀呢間大喜屋經常都爆滿,今日早收工終於可以食到🇯🇵晚市放題任食 $328✨食物-鵝肝多士塊鵝肝都夠厚 味道幾強烈 加埋黑醋酸吊味-日本北海道海膽手卷 海膽份量多 紫菜夠脆-深海皇帝蟹肉手卷 蟹棒勁大條 幾濃甜-蟹黃鮑魚粥味道幾好 有蟹粉味仲有鮑魚肉-榴槤拆肉打成蓉再冰震 凍食嘅榴連蓉非常好食 夠甜幾臭😂-刺身新鮮 無苦澀味及雪味 北寄貝彈牙爽甜 深池肥厚-醉鮑魚幾香酒味又彈牙✨環境-坐得幾舒服 自助區都寬闊唔使排隊✨服務-QR Code落單 收碟幾快手 上餐速度正常不拖單總括嚟講,放題嘅質素真係高,值得一試
尖沙咀呢間大喜屋經常都爆滿,今日早收工終於可以食到

🇯🇵晚市放題任食 $328

✨環境
-坐得幾舒服 自助區都寬闊唔使排隊
✨服務
-QR Code落單 收碟幾快手 上餐速度正常不拖單

總括嚟講,放題嘅質素真係高,值得一試
2023-12-29 1328 浏览
餐廳好多款式既食物選擇!飲品都好多選擇!真係中西日韓包羅萬有!鮑魚皇帝蟹黃~新鮮鮑魚搭配豐富的皇帝蟹黃,豪華味道一次過!清酒煮鮮蜆~用清酒煮熟的鮮蜆,鮮甜多汁,口感豐富。殿堂級鐵板鵝既鵝肉經過精心調味,放在熱鐵板上燒烤,酥脆外皮,嫩滑多汁的肉質。超正肝厚多士!嫩滑的肝塊夾在酥脆的多士中,口感豐富。好滑既黑松露蒸蛋!係蒸蛋的經典配搭,加入黑松露提升風味,香濃美味。好鮮既川燒珍寶鮮蠔鮮~辣椒和香料炒熟的新鮮蠔鮮,辣中帶鮮,刺激味蕾。好潤既海燕窩椰汁燉木瓜~係用新鮮的海燕窩和椰汁燉煮木瓜,滋補又美味。香口既天婦羅蝦係金黃酥脆的天婦羅蝦,外脆內嫩,吃得到鮮甜的蝦肉。好好味既芝士年糕~經典的年糕搭配濃郁的芝士,口感彈牙,滋味十足。好香口西京燒比目魚~用特製的西京燒醬料炙燒比目魚,肉質鮮嫩,風味獨特。超喜歡一口甜蕃薯!烤熟的甜蕃薯,口感軟糯,甜而不膩。!溫室南瓜既南瓜經過低溫烘烤,保持了鮮甜的口感,入口即化。好香口既燒香草羊鞍係用香草烤制的嫩羊鞍肉,香氣四溢,口感鮮嫩!仲有燒牛舌係經過特殊調味後燒烤的牛舌片,肉質鮮嫩多汁。

超正肝厚多士!嫩滑的肝塊夾在酥脆的多士中,口感豐富。