2010-09-28
一間餐廳除O左環境同服務之外,最重要係食物品質。咁O岩呢間就係完全冇O左最後O個樣。我同D 同事諗住試下呢度D午餐啦,點知就出O左事。一班傻佬都未睇清楚個餐牌就衝鬼O左入去坐低。誰知我一睇,睇得入眼最平O個個餐係4X蚊...我D 同事就每人叫O左個海南雞飯($65),而我就叫O左個海鮮天使麵午餐($4X)。心諗午餐黎講,咁O既價錢,都應該會入到口啦...食O左一陣之後,就發現有問題。1) 海南雞飯: 有同事食到原來係混合O左冰鮮同急凍雞,好明顯係下面層雞難食D。差D 畀個賣相呃O左2) 天使麵: 有炒河味O既「獻」汁,冇芝士、冇牛油、冇白汁。本來我諗住係佢O既特色啦,一路食一路都覺得D 所謂海鮮餸唔好食。最後仲食到臭蝦仁,即吐!!!我都明上環地鋪租一D 都唔平,但係佢D 餐都一樣係唔平啦,附近D食肆點貴都平過佢,好味過佢。No take two!!!
No take two!!!