2022-07-20
1。最基本嘅白飯都可以做到咁差🙄極硬!硬到好似食生米咁!唔知放咗幾耐🤮仲要盒白飯嘅份量好似兒童餐咁😒倒落去個細碗到都可以唔滿🙄2。喺平台叫外賣明明話20分鐘到,結果等咗差唔多兩個鐘,嚟到啲嘢食全部凍曬,仲要送漏order😡3。叫咗兩款湯(1.雪梨海底椰雪耳燉湯&2.黑蒜螺頭燉湯)1.雪梨湯完全冇味衰過滾湯,好似飲水!1&2湯純粹俾咗兩個湯包!兩個湯都完全冇料😡我同女朋友都懷疑自己係飲湯水定係飲燉湯😡4。打咗去佢哋中環鋪問有冇天后鋪嘅電話?結果佢哋話天后舖冇電話🙄最後留咗我嘅電話號碼同埋訂單編號話會叫天后鋪嘅同事覆我,結果不了了之🤬我同女朋友決定以後都唔會再叫依間外賣😡就算堂食都唔再去幫襯!😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡奉勸大家如果未試過依間餐廳想試嘅話要有一定嘅心理準備😒😒😒 三思三思再三思
😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡