2020-11-01
首先,本人喺第一次去光顧呢間日本餐廳,其實一入去佢嘅裝修格局喺唔差嘅,但食物質素令人失望,服務態度更令人髮指。——第一,食物質素方面:我哋所嗌嘅刺身完全未解凍好就擺上桌,咬落仿似食緊沙冰,再者完全無食材嘅味道。例如:吞拿魚好似食緊一塊走哂味嘅肉塊,完全無「靈魂」可言,重點喺對唔住個價錢。另外,燒物方面完全仲差過街邊嘅串燒,口感似食緊渣,完全乾燥。重點喺啲豬肉完全一陣臊味,完全唔合格。炸軟榖蟹更不知所謂,又干又無肉,更加有苦澀嘅味道,完全覺得自己浪費金錢。——其次,服務方面:啲侍應完全不知所謂,上菜完全冇諗過點擺,就咁放喺張枱一角,之後就咁走咗去。另外,完全零主動,啲食物碟又唔收,又唔refill啲茶,最慘係上完刺身啲醬油要主動問佢拎。服務費完全係唔知收嚟服務啲乜!——最後,本人極度不推薦。
——第一,食物質素方面:
——其次,服務方面:
——最後,本人極度不推薦。