冇限時任飲任食火鍋放題,任食日本和牛~今次嚟到元朗世宙廣場食火鍋放題~餐廳環境寬敞坐得舒服,而且呢間唔係一般食嘅火鍋放題,而係可以任食雞煲🍗🐤除此之外,只要你打卡📷like and share!同埋留言,仲免費送你蒸海鮮🦞🥰(不過每日數量係有限,送完係即止~大家記住提早book位啊😘)➖➖➖$308 澳洲M4至M5和牛套餐 🔥 🔥呢個套餐可以任食雞煲之外,仲可以任食四款嘅牛:澳洲M4至M5和牛、頂級牛肉、牛白肉、牛肩胛,食肉獸嘅你哋就啱晒啦,性價比都非常高🙌🏼除此之外,蒸海鮮都非常新鮮,蒜蓉生蠔都好肥美😋打邊爐自助區更有多種食材俾你揀,見到佢哋啲雲吞都係新鮮即時包嘅👍食飽飽之後仲可以食佢哋嘅自家製甜品🍧仲有自家製冰糖紅棗雪耳,夏枯草降下火添😻基本上其實食幾轉雞煲,再加埋打邊爐已經回晒本啦🥴➖➖➖🔥🔥🔥 (Highest Recommend)地點:熊本牛鍋 (元朗)元朗元朗安寧路38號世宙商場地下24號舖
冇限時任飲任食火鍋放題,任食日本和牛~
➖➖➖
$308 澳洲M4至M5和牛套餐 🔥 🔥

➖➖➖
🔥🔥🔥 (Highest Recommend)
地點:熊本牛鍋 (元朗)
元朗元朗安寧路38號世宙商場地下24號舖
2025-05-22
2025-05-23 170 浏览
🍲🐄中意食肉嘅朋友注意啦😙 呢日同豬生去朗屏搵食, 無意發現世宙入面原來有間任食和牛冇限時嘅火鍋店~ 我哋揀咗澳洲M4-M5和牛套餐, 除咗可以任食和牛🥹, 仲有牛白肉, 頂級牛肉, 牛肩胛, 豬豚肉同雞肉! 嗌套餐仲要送日式和風雞煲, 豬生話雞煲勁惹味, 少少辣, 超多雞, 仲要有豆卜, 紫薯同紅蘿蔔, 入哂味索曬啲汁超正!跟住我哋仲去social media Comment, Like 同Share, 打個靚卡店舖就會送一籠蒸海鮮添! 抵到爆! 蒸海鮮有鮑魚, 蠔, 蝦, 帶子, 蟶子配粉絲, 每個海鮮上都有蒜蓉一齊蒸添, 大概蒸8分鐘左右就食得😍 雖然海鮮係送嘅, 但佢係新鮮俾你食! 每日數量有限, 真係要記得book啊~火鍋自助區仲要超過50款火鍋配料, 飲品同甜品!!! 啤酒仲要任飲, 小丸子拎咗起碼3盒以上嘅豆腐花食😋 $308食到咁正同高質嘅任食冇時限火鍋真係唔係講笑, 如果唔食和牛, 佢仲有個再平少少嘅套餐! 同樣一定會食到飽飽咁離開😝🙌 依家皇牌套餐同和牛套餐做緊快閃優惠, 二人同行一人半價添❣️ 抵!!!!!!!!!!!📌 熊本牛鍋元朗元朗安寧路38號世宙商場地下24
🍲🐄
中意食肉嘅朋友注意啦😙

📌 熊本牛鍋
元朗元朗安寧路38號世宙商場地下24號舖
上網見到熊本牛鍋做緊快閃優惠,二人同行一人半價,仲要打卡送蒸海鮮咁抵!即刻同朋友訂位試吓!今次揀咗$308澳洲和牛套餐,一開始會送一個雞煲,食完就加水打邊爐。雞煲都好惹味,雞肉嫩滑。之後就上咗蒸海鮮,只需要讚好專頁like and share以及留言即可領取。估唔到送嘅海鮮份量都有咁多,有蠔,蟶子,帶子、鮑魚和蝦,仲要好新鮮好好食!本身以為鮑魚會好韌,點知都超柔軟,非常驚喜之後就開始打邊爐,呢個套餐包咗任食澳洲M4 M5和牛,牛白肉,頂級牛肉,生肩胛,保濕豬豚肉一上菜已經覺得肉好靚,全部質素都好高,非常有牛味,肉質柔軟。其他任食嘅火鍋配料都好多選擇,甜品有我鐘意嘅豆腐花同木糠布甸職員都非常友善,會清晰教導你點樣去食雞煲蒸海鮮等等

職員都非常友善,會清晰教導你點樣去食雞煲蒸海鮮等等
🌟今次同朋友去左朗屏搵食,呢次專登去咗一間無限時火鍋放題任食嘅地方同朋友吹水,一人都係$308,我同朋友由6點坐到10點,性價比都算幾高😎😎餐廳有3個和風雞煲🥘無限時火鍋放題Set,我同朋友就揀左個澳洲M4-MS和牛🍖套餐,有雞煲,任點澳洲M4-M5和牛、牛肩胛、牛白肉、豬豚肉,岩曬啲食肉獸既朋友😌 個set仲因為幫餐廳打卡送左5款蒸海鮮😍材料都好新鮮☺️而自助區50款火鍋配料食材同20款飲品,😆😆最最最緊要當然係啤酒任飲啦🍻我見隔離枱飲左兩打以上呢,不過自己就最鍾意餐廳自家製涼茶,有夏枯草同冰糖燉雪耳,好有家既味道☺️☺️大推個冰糖雪耳❤️❤️ 餐廳仲有大量甜品杯同雪糕🍨真係同朋友gathering 既一個好地方

• 日式和風雞煲
2025-05-02 58 浏览
叫左個雞煲和牛套餐,社交平台 打卡有蒸海鮮送,total $308 一位都幾抵。一開始會有個日式雞煲,甜甜地辣辣地咁覺得個味道都幾特別都好食嘅啲雞都好滑,半隻雞左右,但兩個人食都夠,因為仲有海鮮同任食火鍋跟住落。蒸海鮮就有蒸鮑魚,蟶子,蝦,帶子,蠔,海鮮都新鮮見到鮑魚仲有少少生命跡象,好飽滿蒸出嚟好好食。蒸個陣會俾個timer 你,唔需要擔心蒸到過時。任食火鍋啲材料都唔錯有澳洲和牛,牛白肉,牛肩肉個 d. 其中保濕豬好得意未喺其他餐廳食過,明明唔係冰鮮,但都好有豬肉味👍🏻 我覺得食材普遍都高質。無限時任火鍋黎講,都真係好高質!食嗰日係星期日,咁岩撞到餐廳會派福食,好難得,善心餐廳值得支持下👍🏻

2025-04-30
高質放題雞煲火鍋,滿足哂你唔同嘅味蕾!仲要冇限時,慢慢食!而且打卡送仲免費蒸海鮮🔔(只需要讚好專頁like and share以及留言即可領取)~店舖有兩個套餐揀:$278皇牌套餐/$308澳洲和牛套餐!污嘴狗揀左$308澳洲和牛套餐Yummy~近排有快閃優惠~二人同行一人半價!大癲好抵!趁呢個時間大家快啲去試吓啦!星期日至四 110cm以下小童免費添啊🆓𝑭𝑶𝑶𝑫𝑺$308澳洲和牛套餐包啲咩:1〉日式和風雞煲(大推薦🌟)醬汁有獨特性,污嘴狗係其他地方未食過依種味道~開頭以為會似沙嗲味道,原來唔似,依款醬汁超級濃郁,好惹味,但唔辣(岩哂WO妹唔食得辣!)~雞件都好多好滑!2〉五款高質肉類 - 保濕豬豚肉 (大推薦🌟)有驚喜!聽個名好似好搞笑,但食落真係好滋味!肉質飽滿肥美,表面帶有一層油花~食落鮮嫩多汁!3〉五款高質肉類 - 澳洲和牛(大推薦🌟)澳洲和牛好高質,睇啲紋理都知唔惹少!咁多款任食牛之中肉質最嫩滑!吸哂湯底精華,勁入味!4〉五款高質肉類 -  頂級牛小排油花分布均勻~如果鍾意食有咬口比較適合!5〉五款高質肉類 - 牛白肉(推薦🌟)食落好爽口~同其他牛肉口感唔一樣~但一樣咁好味!

𝑭𝑶𝑶𝑫𝑺
$308澳洲和牛套餐包啲咩:
1〉日式和風雞煲(大推薦🌟)

2〉五款高質肉類 - 保濕豬豚肉 (大推薦🌟)

3〉五款高質肉類 - 澳洲和牛(大推薦🌟)

4〉五款高質肉類 -  頂級牛小排
油花分布均勻~如果鍾意食有咬口比較適合!

5〉五款高質肉類 - 牛白肉(推薦🌟)
食落好爽口~同其他牛肉口感唔一樣~但一樣咁好味!

6〉五款高質肉類 - 牛肩胛(大推薦🌟)
肉質鮮嫩,冇乜筋腱~有入口即溶嘅感覺,牛味濃郁!

7〉籠蒸海鮮(大推薦🌟)*每日數量有限送完即止,提早預約將會優先安排
嘩嘩嘩!真係真材實料!免費送嘅海鮮都唔馬虎!隻蝦煮個陣仲彈彈下⋯⋯海鮮種類都好豐富:鮑魚、蝦、蠔、扇貝等等~特別想讚扇貝同鮑魚,咬落去肉質好彈牙,完全冇腥臭味,仲超級鮮甜!掂啊!

2025-04-29
熊本牛鍋 滿足火鍋上癮人士!打卡還送免費蒸海鮮 全部都大大隻 非常新鮮❤️最喜歡鮑魚口感 而且超多蒜沒在手軟的😚雞煲份量足夠 加湯後味道依然濃郁~推薦厚切牛舌 軟淋彈牙!很少見到店家做火鍋料😍套餐和牛以及50多款配料都是無限時仼食 吃完大滿足!就連啤酒燒酒都是仼飲 還有自家製飲品和甜品💖現在還有快閃優惠!$278皇牌套餐 $308澳洲和牛套餐 二人同行一人半價🍻星期日至四 110cm以下小童免費~性價比很高的火鍋放題店🍲
熊本牛鍋 滿足火鍋上癮人士!
打卡還送免費蒸海鮮 全部都大大隻 非常新鮮❤️
最喜歡鮑魚口感 而且超多蒜沒在手軟的😚

雞煲份量足夠 加湯後味道依然濃郁~
推薦厚切牛舌 軟淋彈牙!很少見到店家做火鍋料😍
套餐和牛以及50多款配料都是無限時仼食 吃完大滿足!
就連啤酒燒酒都是仼飲 還有自家製飲品和甜品💖

現在還有快閃優惠!
$278皇牌套餐 $308澳洲和牛套餐 二人同行一人半價🍻
星期日至四 110cm以下小童免費~
性價比很高的火鍋放題店🍲
2025-04-13
午餐
  • 日式和風雞煲
2025-04-15 39 浏览
專登入元朗搵男朋友行街街OP見到呢間就一齊黎食呢到打卡送免費蒸海鮮!出面就咁蒸一盤海鮮都幾舊水蝦新鮮跳到埋出黎!!要搵紙巾擋擋去到只需要讚好專業like and share以及留言即可領取‼️每日數量有限 送完即止提早預約將會優先安排‼️另外三款套餐選擇$278皇牌套餐/$308澳洲和牛套餐 快閃優惠 二人同行一人半價!星期日至四 110cm以下小童免費🆓*所有套餐冇限時‼️牛白肉其實姐係牛胸爽但唔係全白脂肪每款都帶啲肉我超鐘意。最重要啲肉都有啲厚度唔係有啲餐廳薄到睇到盤底個種呢個價抵到爛

專登入元朗搵男朋友行街街
OP見到呢間就一齊黎食
呢到打卡送免費蒸海鮮!
出面就咁蒸一盤海鮮都幾舊水
蝦新鮮跳到埋出黎!!要搵紙巾擋擋
去到只需要讚好專業like and share
以及留言即可領取‼️
每日數量有限 送完即止
提早預約將會優先安排‼️
另外三款套餐選擇
$278皇牌套餐/$308澳洲和牛套餐
快閃優惠 二人同行一人半價!
星期日至四 110cm以下小童免費🆓
*所有套餐冇限時‼️
牛白肉其實姐係牛胸爽
但唔係全白脂肪每款都帶啲肉
我超鐘意。最重要啲肉都有啲厚度
唔係有啲餐廳薄到睇到盤底個種
呢個價抵到爛
2025-04-14 178 浏览
呢度絕對係食肉獸天堂!我哋揀嘅套餐係中間價錢,而且二人同行一人半價嘅關係,埋單都只係人均$2xx。任食澳洲和牛+雞煲+蒸海鮮,仲要**無限時**!記住一定要打卡,即送當日新鮮嘅蒸海鮮拼盤🦪一啲都唔係求其送幾件比你(我地嗰日有鮑魚、大蝦、蠔、扇貝、蟶子,樣樣鮮甜到又彈牙!) ★肉控必掃 🥩澳洲和牛油脂香爆燈,牛肩胛牛味濃啖啖肉,保濕豬同雞件都嫩滑,牛白肉好爽口!最正係有啲罕料:鵝腸爽脆、鴨血滑溜、黃喉脆卜卜,出面好少見! ★食法教學 1. 先KO個濃味雞煲🍲(超多雞件!) 2. 店員會教點蒸海鮮,計時器一響即食 3. 最後先打邊爐,勁多配料:手打墨魚滑、燒賣正,冇錯係燒賣,放埋豬皮同豆卜滾耐啲索曬味🤤廿幾款蔬菜同丸類任夾! ★解膩必飲 自家煲夏枯草&紅棗雪耳露超清潤!仲有Asahi啤酒+罐裝汽水free flow~ ★甜品控注意 木糠布甸、藍莓奶凍(推介)/冰粉全部任裝!仲可以食埋雪糕收尾! 總結:人均二百幾食到扶牆走,海鮮新鮮+罕有配料多,記得早啲book位問埋打卡優惠詳情啦!🔥

★肉控必掃 🥩

★食法教學
1. 先KO個濃味雞煲🍲(超多雞件!)
2. 店員會教點蒸海鮮,計時器一響即食

★解膩必飲

甜品控注意

見門口有個牌吸引左食和牛套餐,今次揀左$308🇦🇺澳洲M4-M5和牛套餐,仲要依家只要打卡就可以送埋蒸海鮮,最緊要係無限時,出面好多都限時交枱。呢到可以揀既飲品種類超多,仲要有日本啤酒,可以盡情咁飲!真露提子🍇👍🏻店員好快就遞上左和風雞煲、和牛同豚肉,呢到既雞煲同出面既有啲唔同,唔會太辣好適合啲唔係好食到辣既人士,另外上埋啲肉類,足足有五款,望落油脂分布非常吸引。另外打卡送左個蒸海鮮🦪🦐,會俾足返人數既海鮮數量,生蠔同鮑魚好鮮味,鮑魚非常彈牙!數量有限架記得要提早預約~另外肉類唔夠食仲可以有其他丸類食物自助區,呢到有黃喉另類👍🏻

店員好快就遞上左和風雞煲、和牛同豚肉,
呢到既雞煲同出面既有啲唔同,
唔會太辣好適合啲唔係好食到辣既人士,
另外上埋啲肉類,足足有五款,望落油脂分布非常吸引。

另外打卡送左個蒸海鮮🦪🦐,會俾足返人數既海鮮數量,
生蠔同鮑魚好鮮味,鮑魚非常彈牙!
數量有限架記得要提早預約~

2025-04-05 148 浏览
呢排天氣時凍時熱 我地捉緊天氣凍嘅尾巴黎左熊本牛鍋食呢個無限時任飲任食🍲仲有記得打卡就會送蒸海鮮 千祈唔好走寶!!.🌟澳洲和牛套餐套餐有澳洲和牛、牛白肉、頂級牛肉、牛肩胛、豬豚肉、雞肉用QR code落單📲非常推薦澳洲和牛 肉質又腍又有牛肉味我地encore 幾次😋.至於特別優惠就係like 同share熊本牛鍋專頁就會附送五款新鮮時令蒸海鮮🤩當日我地食左蝦🦐、蠔🦪、帶子、蟶子同象拔蚌每款海鮮都非常新鮮鮮甜!.首先會食咗個套餐附送嘅雞煲先🐔食完之後就有職員細心講解蒸海鮮嘅步驟放海鮮上去蒸煮8分鐘 就可以享用然後先開始打邊爐.火鍋配料係自助形式 種類繁多有多款蔬菜 各式各類嘅肉丸🧆例如流沙海苔丸 梅菜豬肉丸、手打嘅豬肉丸等等仲有墨魚滑、鮮蝦雲吞、魚皮餃🥟脆皮鯇魚 非常爽脆鵝腸、鴨血、黃喉呢啲一般火鍋店比較少有嘅材料都有.熟食炸午餐肉、蝦餅、炸薯條、墨魚餅都非常美味😙.飲品方面有多款罐裝汽水🥤、茶🍵啤酒仲有泰國啤同日本啤🍻飲自家製嘅夏枯草及冰糖紅棗雪耳就唔使怕熱氣.甜品就有豆腐花、藍莓奶凍、冰粉、龜苓膏、木糠布甸同泡芺雪糕有三款口味:士多啤梨、石板街、芒果真是大滿足🍦.整體嚟講食物新鮮 種
呢排天氣時凍時熱 我地捉緊天氣凍嘅尾巴
黎左熊本牛鍋食呢個無限時任飲任食🍲
仲有記得打卡就會送蒸海鮮 千祈唔好走寶!!
2098 浏览

🌟澳洲和牛套餐

套餐有澳洲和牛、牛白肉、頂級牛肉、牛肩胛、豬豚肉、雞肉
用QR code落單📲
非常推薦澳洲和牛 肉質又腍又有牛肉味
我地encore 幾次😋
當日我地食左蝦🦐、蠔🦪、帶子、蟶子同象拔蚌
每款海鮮都非常新鮮鮮甜!

首先會食咗個套餐附送嘅雞煲先🐔

食完之後就有職員細心講解蒸海鮮嘅步驟
放海鮮上去蒸煮8分鐘 就可以享用
然後先開始打邊爐

火鍋配料係自助形式 種類繁多

有多款蔬菜 各式各類嘅肉丸🧆
例如流沙海苔丸 梅菜豬肉丸、手打嘅豬肉丸等等
仲有墨魚滑、鮮蝦雲吞、魚皮餃🥟

脆皮鯇魚 非常爽脆
鵝腸、鴨血、黃喉呢啲一般火鍋店比較少有嘅材料都有

熟食炸午餐肉、蝦餅、炸薯條、墨魚餅都非常美味😙

飲品方面有多款罐裝汽水🥤、茶🍵
啤酒仲有泰國啤同日本啤🍻
飲自家製嘅夏枯草及冰糖紅棗雪耳就唔使怕熱氣

甜品就有豆腐花、藍莓奶凍、冰粉、龜苓膏、木糠布甸同泡芺
雪糕有三款口味:士多啤梨、石板街、芒果
真是大滿足🍦

整體嚟講食物新鮮 種類繁多
仲有啲食物唔係一般火鍋店有嘅 非常推薦 值得一試!
餐廳座位寬闊 坐得舒服👍🏻
入元朗除咗踩單車仲可以做咩?!地膽friend 帶我去任食M4-M5 和牛套餐 +雞煲,原本每個人都$308 架,但用埋快閃優惠,二人同行一人半價,勁抵‼️勁筍位1: like+share+留言就送免費蒸海鮮‼️大蝦、生蠔、鮑魚、蝦、扇貝、蟶子等,全部都蒜蓉蒸,提早預約將會優先安排( 每日數量有限 )‼️勁筍位2: 任食澳洲M415和牛 、牛白肉、頂級牛肉、牛肩胛、豚肉、雞肉‼️ 和牛啲油花分佈唔錯架,其他牛肉都好重牛味,食完雞煲記得用個微辣湯底嚟打邊爐🍲重點係,全部套餐都無限時任食!‼️勁筍位3: 全場超過60種火鍋料 + 30種飲品除咗CC lemon、荔枝烏龍、燒仙草、冬瓜茶、檸檬茶,仲有15種 lotte 果汁: 桃、菠蘿/士多啤梨蘆薈、蕃石榴、apple cider ,>6種酒:唔同口味韓國果味燒酒、青島啤酒、日本啤等,佢哋仲有自家製冰糖紅棗燉雪耳同夏枯草PS 隔離枱有一家大細,問職員先知原來星期日至四 110cm以下小童免費🆓,Nice 📌熊本牛鍋 @kumamoto_hot_pot分店1:元朗元朗安寧路38號世宙商場地下24號舖分店2:山林道21號永勝商業中心2樓A號舖#

‼️勁筍位3: 全場超過60種火鍋料 + 30種飲品

📌熊本牛鍋 @kumamoto_hot_pot
分店1:元朗元朗安寧路38號世宙商場地下24號舖
分店2:山林道21號永勝商業中心2樓A號舖

#火鍋 #食在元朗 #無限時仼食 #任食火鍋 #任食放題 #雞煲 #蒸海鮮 #打邊爐
2025-03-19 328 浏览
甚少入元朗嘅我比朋友捉咗入嚟,話帶我食好嘢,佢話屋企附近有間火鍋放題幾抵食,諗住帶我一齊試試,入到舖頭可能係平日晏晝時間比較少人,唔洗等位。我哋揀咗澳洲M4-M5和牛套餐,原來餐廳做緊快閃優惠,二人同行一人半價。🍽️套餐包咗6️⃣款任食肉類:澳洲M4-M5和牛頂級牛肉牛白肉牛肩胛保濕豬豚肉雞肉肉類方面質素唔錯,肉質唔會過韌,色澤平均,而我最鍾意食係牛白肉,爽得嚟帶點牛嘅油脂,食落好滿足,食肉獸必點。🛎️職員仲提我哋讚好專業like & share同留言,即送免費蒸海鮮,勁吸引😍。🦐蒸海鮮有5️⃣款,鮑魚、蝦、蟶子、扇貝、蠔,全部都好新鮮,食落好鮮甜,肉質爽口彈牙,配埋蒜蓉粉絲一齊食絕配。🍲火鍋配料有5️⃣0️⃣多款以上,真係選擇困難症🤣,配料方面我最鍾意食厚切牛舌,肉質好軟淋就算煮咗都唔韌,另外芫荽牛丸好正!好濃芫荽味,鍾意食芫荽控一定要試。另外仲設有雪糕區🍨、2️⃣0️⃣多款飲品及啤酒任揀🍺,餐廳仲好有心思整咗啲自家製甜品同自家製飲品比客人揀選。

🍽️套餐包咗6️⃣款任食肉類:
雞肉

2025-03-09
午餐
2025-03-15 277 浏览
最鍾意做完運動就去打邊爐任食肉,補充多 D 蛋白質丫嘛🤣 今次就同frd入左元朗食咗呢間性價比超高既雞煲打邊爐!先講日式和風雞煲,第一次食到呢種酸酸甜甜辣辣的雞煲,適合怕辣又想要惹味感覺既朋友,好特別😍 小貼士:可以喺佢上咗個雞煲之後即刻出去拎啲切咗花嘅魷魚仲有牛柏葉放落個煲度同啲雞一齊煮,個煲一滾就可以食,啲魷魚同牛柏葉索哂味超級好食!🤩打邊爐時可以考慮加錢轉湯底,我地用返呢款雞煲湯底就唔覺油膩,不過湯底會比較結身,食食下覺得有沙爹湯嘅錯覺😳😳 套餐包嘅肉類有唔同部位既牛肉,仲有雞肉同豬肉可以選擇!仲有唔同配料可以自取!打卡仲送免費蒸海鮮😳 見到個份量有嚇親,多款新鮮又大隻,好有誠意!只需要讚好佢哋個page,like & share同埋留言就可領取‼️(據說每日數量有限 送完即止ga,提早預約就會優先安排到)依家做緊快閃優惠🔥 $278皇牌套餐,$308澳洲和牛套餐!仲要二人同行一人半價!仲要所有套餐冇限時😳呢個性價比真系無敵,適合一班學生或者家庭聚會!仲要星期四至星期日110cm以下小童免費🧒一句到尾 好食又抵食仲要無限時 又坐得舒服 呢個價錢好難有!大推!
最鍾意做完運動就去打邊爐任食肉,補充多 D 蛋白質丫嘛🤣

今次就同frd入左元朗食咗呢間性價比超高既雞煲打邊爐!

(據說每日數量有限 送完即止ga,提早預約就會優先安排到)

2025-03-11
約元朗朋友晚飯,朋友推薦世宙商場的熊本牛鍋,餐廳推出多重優惠非常吸引。快閃優惠,$278皇牌套餐/$308澳洲和牛套餐,二人同行一人半價!相當於75折!全部套餐免費送和風雞煲🐔🦐打卡送免費蒸海鮮🦐讚好餐廳專頁,讚好分享及留言即送豐富海鮮蒸盆,店員先安排活新鮮海鮮盆打卡,有5款海鮮,海蝦、鮑魚、蟶子、生蠔、扇貝,當中海蝦同鮑魚還在動,隨後蒸熟再送上,的確鮮味十足。火鍋配料🍡牛肉方面,各款牛肉都好靚,任食火鍋一次可以食到多個部位真係正。其他火鍋配料可在自助區自取,有幾十款食材,多款蔬菜、丸類、餃類、水魷魚、牛百頁、墨魚滑任食,飲品櫃啤酒汽水任飲,仲有自家製夏枯草及冰糖紅棗燉雪耳,清甜清潤又降燥。❗️所有套餐無限時任飲任食。❗️甜品櫃有冰粉、布丁、啫哩、豆腐花及雪糕,小朋友見到最開心,而且🆓️星期日至四 110cm以下👨‍👩‍👦小童免費,真正免費任食優惠🆓️
全部套餐免費送和風雞煲🐔

🦐打卡送免費蒸海鮮🦐
火鍋配料🍡
❗️所有套餐無限時任飲任食。❗️