5天前
今次黎左牛大人打邊爐,我地今次揀左120分鐘日本A4黑毛和牛火鍋放題😎點選日本黑毛和牛A4+套餐,贈送M9和牛牛丸及海鮮拼盤之外,仲可獲節日禮品盒「KitKat Tinbox – To Do List」 (開始派發日期: 2025年1月20日/每2人一份),仲有仲有可獲Maybelline彩妝產品一份(一人一件)😝醬料區同自助區都係好多元化🥰包你一定飽肉類方面,我地叫左黑毛和牛A4+、SRF黑牛、安格斯牛小排同埋伊利比亞黑毛豬梅肉!黑毛和牛A4+同SRF黑牛既肉質細膩,油花分佈均勻,帶有濃厚牛肉香味,入口即溶!安格斯牛小排則肉質鮮嫩多汁,至於伊利比亞黑毛豬梅肉入口滑嫩😗另外任食果啲鮑魚超鮮甜,小食類別仲有『鮑魚三吃』,包括古法醉鮑魚、炭燒鹽蔥鮑魚及柚子燒汁鮑魚😎除左鮑魚三吃,仲新推出3款「Maybelline限定小吃」,包括:麻辣雞腳、酸辣土豆及BB辣雞軟骨❤️另外1月推出新聯乘,有KITKAT脆皮雪糕批,我都食左條,唔會好甜,正👍🏻最後!凡消費即送牛大人利是封/牛大人揮春(送完即止‼️)
可獲Maybelline彩妝產品一份(一人一件)😝
醬料區同自助區都係好多元化🥰包你一定飽
最後!凡消費即送牛大人利是封/牛大人揮春(送完即止‼️)